killYg0r Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 sudije pickice moraju da rade sta im se kaze da bi uopste imali posao :( 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Nisam gledao posle "srbskom". Vidim da su neki od njih vikali "školo odlazi" u prošlosti. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 znao sam da ce posle tuna da pokidaju,sampionska igra u prvom poluvremenu po ovakvom vremenu...sjajno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejv Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 bravo za partizan ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 TI SI NAS KAPITEN MUSTAFAAAA MUSTAFAAAAAAAAAAA ahahahahahahah GLUPA GROBARSKA GOVNA,SKINULI SCEPI TRAKU DA JE DAJU STOJKETU HAHAHAHAHAHA Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 da nije smesno bilo bi tuzno U USTA TE JEBEM MOMBRILSKA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 (edited) edit: tek sad videh da ima na "pricajte" :/ Edited August 28, 2013 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 pisanje po sirotinji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 sad posto mitrovic vise ne igra, mozda neko da neki gol na ako ga usere jedino 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 mozda nas izvuku mesto fenera 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 koja tuga od ekipe, sačuvaj bože. treba sve oterati sem ovih mladića i sve iz početka 1 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted August 29, 2013 Popular Post Report Share Posted August 29, 2013 I opet ovako jadni završićemo jedini u Evropi. промашили сте топик.ГТР опет убио. preglupe grobarske ložane 4 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 završena je evropska epizoda srpskih klubova u evropi i može lock. Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 gtrMi navijamo za 10 polumozgova koje vidimo kao splavaroše, pičkice i cigane (tu izuzimam crnce i Sašu Ilića), zviždimo im posle jednog neuspešnog kontakta sa loptom. Oni nas vide kao propalice, debile i ne razumeju našu iracionalnu ljubav. Vlada opšte nerazumevanje i nesloga između igrača i navijača Partizana. Verovatno smo i jedni i drugi ološi, samo to ne vidimo- ipak, igrači malo veći od navijača. Tako nekad nije bilo. Navijači i igrači Partizana su se međusobno poštovali. Ali igrači su igrali iz ljubavi i za bojlere i veš mašine, bilo je to neko drugo vreme. Danas kupiš dres sa imenom Mitrović koji sutra već nije tu. Ni mi nismo cvećke, i očevi i dedovi naši su mnogo bolji navijači bili nego što smo mi danas. Nije to psihologija nostalgije za prošlim vremenima, verovatno je stvarno tako. Da li je novac sve pokvario i da li je ’’Terrace lost its soul when the money moved in’’? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 kaze rowland moze lock, sta cekate?! inace, drago mi je sto se ovo desilo, jedino ovako mozemo (?!) oterati ovu bagru i napraviti mesta za neku drugu! 1 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 tesko vlado, tesko iz godine u godinu ista prica... muka mi je od domaceg fudbala na evro sceni... ali ja cu i dalje nastaviti da se 'lozim' i idem na tekme, posto nemam mogucnost da gledam uzivo normalan fudbal.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 kaze rowland moze lock, sta cekate?! ma samo ti nastavi da smaraš 3 1 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 eto vam vase titule :D nije poenta sto je partizan ispao nego sto im radi bukake osmoplasirani tim svajcarskog sampionata. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 U dalekom selu zivi anTUN TUN,u njega je malko neobican um..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejv Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 raspad sistema i neka su izgubili pa da se više ne zavaravaju. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Ja mislim da je ovo najgori tim Partizana u istoriji , sramota da se ovako bori za klub za koji igras , pa kad Obradovic matori sa 35 god bude najbolji igrac u ekipi gde je prosek 22-23 god o cemu onda da pricamo...Al dzabe svake godine ista prica evo vec zadnjih 3 godine od kada je Stanoje otisao...Uprava napolje !!! Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 završena je evropska epizoda srpskih klubova u evropi i može lock. igra benfika ligu šampiona 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Ja mislim da je ovo najgori tim Partizana u istoriji , sramota da se ovako bori za klub za koji igras , pa kad Obradovic matori sa 35 god bude najbolji igrac u ekipi gde je prosek 22-23 god o cemu onda da pricamo...Al dzabe svake godine ista prica evo vec zadnjih 3 godine od kada je Stanoje otisao...Uprava napolje !!! da, od kad je Stanoje objasnio protiv Šamroka 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 da, od kad je Stanoje objasnio protiv Šamroka Istina Pero al isti taj Stanoje ih i uveo u LS :) al opet tim se raspao posle LS kao i svake god , sramota kako god da okrenes. Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Stanoje ih je uveo u LŠ na čistu sreć, prosečan trener kao i svi drugi osim Mateusa i Zenge koji su bili u našem fudbalu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts