Dule_smor Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 lol, ovo definitivno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Da. Kakav glupan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Baš mu ovo nije trebalo pored ovog topica! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 http://www.mondo.rs/a601025/Sport/Tenis/Troicki-Nevin-sam-zasto-mi-ovo-rade.html "Ovo mi je najteži trenutak u karijeri. Nevin sam. Nikada nisam uzeo bilo koju zabranjenu supstancu. Istina je da mi je dozvoljeno da ne dajem uzorak krvi jer se nisam osećao dobro. Šokiran sam i ne znam zbog čega me ovako tretiraju", izjavio je vidno utučeni Troicki. Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 glupi majmun. jeeeeee... kao da ne zna kakva su superstroga pravila... zar je stvarno toliki eta da je mislio da ga obaveze davanja krvi može osloboditi organizator.... jeeeee... mada mu verujem da je čist. ali brate, ti propisi se primenjuju uvek na štetu sportista. to im je sama logika: ako nisi dao krv - mora da si dopingovan i kraj priče. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted July 26, 2013 Popular Post Report Share Posted July 26, 2013 sta ocekivati od glupog grobara 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 ovo je pravi teniser Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 (edited) hvala za info Edited July 26, 2013 by grbic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 ovo je pravi teniserНоле је тај лик Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Nole Srbin, sintetizuje antagonizme! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 glupi majmun. jeeeeee... kao da ne zna kakva su superstroga pravila... zar je stvarno toliki eta da je mislio da ga obaveze davanja krvi može osloboditi organizator.... jeeeee... mada mu verujem da je čist. ali brate, ti propisi se primenjuju uvek na štetu sportista. to im je sama logika: ako nisi dao krv - mora da si dopingovan i kraj priče. ako su sjebali ria ferdinanda sjebace i troickog... nepojmljivo mi je da nisi svestan sta moze da ti se desi... odnosno sta ce ti se desiti 100% ukoliko ne odradis proceduru u potpunosti... nerealno... Ноле је тај лик pffft... bk televizija... oprosticemo mu ruznu proslost... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 Krenuše mu kola nizbrdo! Sunčica ostavila Viktora Da nijedna nevolja ne ide sama, potvrđuje i sve što se ovih dana dešava našem poznatom teniseru Viktoru Troickom. Osim što je suspendovan na 18 meseci, Viktora je ostavila i verenica Sunčica Travica, koja nije mogla da se nosi sa njegovim problemima. Viktorova verenica nije mogla da se nosi sa njegovim čestim promenama raspoloženja, a kap koja je prelila čašu, kako kažu bliski prijatelji para, bila je upravo nedavna suspenzija koju je Viktor teško podneo. - Sunčica je ostavila Viktora, i to je ovog puta definitivno. Spakovala je kofere i vratila se u Beograd, a o njemu ne želi ni sa najbližim prijateljima da govori. Više puta su prekidali vezu i svađali se, ali mu se ona uvek vraćala i davala mu šansu. Trpela je njegove česte promene raspoloženja i sve češće nezadovoljstvo zbog tenisa, koje je prenosio na vezu. Poslednja kap koja je prelila njenu već punu čašu bila je suspenzija zbog doping kontrole, kojom je teniser kažnjen na 18 meseci neigranja teniskih mečeva, a koju je Viktor teško podneo - ispričao je za „Blic” blizak manekenkin prijatelj koji je insistirao na anonimnosti. Budući da Viktoru predstoji velika borba da poništi suspenziju, ali i mogućnost da ne igra mečeve sve do 2015. godine, Sunčica je bila svesna da će se to dodatno odraziti na njegovo fizičko i psihičko stanje te nije želela da sa njim prolazi kroz taj pakao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 ssi kmij Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 kmij Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 ево и овде :) Milijuni mladih upravo u nogometašima vide svoje idole i uzore. – To je katastrofalno. Ali kao što sam rekao, to je pedagoški značajno za sam sustav zasnovan na natjecanju i borbi svih protiv svih. To su sugestije koje direktno utječu na mlade mozgove, daleko više nego klasični oblici pedagogije. To je medijska industrija i marketing koji su »teški« milijarde eura i jedno dijete nema nikakve šanse u toj nepravednoj borbi. Međutim, imajući u vidu da ogromna većina nogometaša dolazi iz siromašnih i marginaliziranih slojeva to znači da se mora stvoriti iluzija da svatko od njih kroz sport ima jednaku šansu, da se svatko može popeti do vrha. Tako je danas sportski san, ustvari jedna vrsta američkog sna, koji su oba lažni, jer na jednog profesionalnog sportaša dolazi 12 tisuća njih koji ne uspiju. Nikoga nije briga kako završavaju ti drugi, koji su dali sve što su imali da bi uspjeli. Čujem i dan danas, i to obrazovane ljude, kako stalno ponavljaju da sportaš mora paziti na ponašanje, jer je on uzor. Oni su ili podlegli ideologiji industrije sporta koja se trudi da sportu da tu auru nevinosti ili jednostavno imaju još uvek staromodnu i naivnu sliku o sportu. Ne znam kako drugačije objasniti to promoviranje u idola nekog tko je u duhovnom i tjelesnom smislu toliko ograničen, nezreo, bez ikakve svijesti o svom mjestu u vrijednosnom poretku društva. http://www.novilist.hr/Kultura/Ivan-Ergic-Katastrofalno-je-sto-su-nogometasi-uzor-mladima Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Мислим да су ту мало побркани лончићи. Он је узор просто зато што је јавна личност и зато што се клинци ложе, хтео он то или не хтео. Зато је на њему ''бреме лијепог понашања'', не зато што је спортиста пер се. Ко што Хулк Хоган да иде около у фазону ''децо мојне се дрогирате'', а не неки опскурни педагог. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 ја да постанем познат намрљан међу две плавуше би' причао да треба да се деца баве банкарством... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 1 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 kako glupa slika jbt... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Да бог да ти пукла гума на новом аутомобилу !!:))) Што је глупа ? Слика је на месту :) Једно прича друго ради Новак :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Čovek živi u skladu sa svojim primanjima :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Да бог да ти пукла гума на новом аутомобилу !!:))) Што је глупа ? Слика је на месту :) Једно прича друго ради Новак :) jel' ti novak skinuo ribu ili? ne propustas sansu da ga opljunes :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Sigurno je to njegova jahta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Koju je kupio od poreza koji ne plaća otadžbini Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 jel' ti novak skinuo ribu ili? ne propustas sansu da ga opljunes :) Је ли теби Новак плаћа да га браниш од оних који га критикују ?:)) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts