Jump to content

SD Crvena Zvezda 2013/2014


Astora

Recommended Posts

kakva beda od fudbala iako im je jos zalaganje bilo na zavidnom nivou

 

vidi se da je skrpljen tim pre 10 dana

posle onako idiotksi sutnutog penala rekao sam hvala dovidjenja i otisao na pivo sa drugarima

 

jebe mi se vise za budale u zvezdi koje su upropastile klub od sampiona evrope do trecerazrednog kluba pred stecajem, i za cedu i za karadzica i za navijanje i ko je kome sta dobacio 

 

vosa bi isplivala i ranije da nije bilo nasa dva najveca beogradska kluba, koji su pre postali groblje za nase fudbalere nego odskocna daska... mrsh

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Звезда најављује иступање из лиге!

 

Након смејурије и више него очигледне крађе на утакмици 1. кола између Партизана и Новог Пазара где је домаћем тиму било потребно поклон искључење играча гостију, поклон пенал и признат непостојећи гол како би однели победу, ФК Црвена звезда се огласила саопштењем у коме најављује иступање из лиге.

 

OQm5Jzi.jpg

 

Саопштење вам преносима у целости:

Манир Црвене звезде није да се бави туђим утакмицама и грешкама које се догађају у њима, посебно ако се не ради о мечевима у којима директно учествује, али на "матрицу" која је уходана већ годинама, и која се нескривено употребљава већ од самог старта - више неће да ћути, па макар се радило и о највећем ривалу Партизану.

Меч Партизан - Нови Пазар, који је на срећу могао да прати шири аудиторијум преко ТВ екрана, показао је све оно на шта је указивао наш клуб свих претходних сезона. Брутална пљачка у којој је овога пута оштећен прволигаш из Новог Пазара, само показује оно што већ цела Србија зна. Некадашњи председник Партизана, сада са титулом председник ФСС, Томислав Караџић још вечерас мора да поднесе оставку на ту функцију, јер је ово можда и последњи ексер који је закуцан у ковчег у коме се налази фигуративно речено - српски фудбал. Апсурдна ситуација у којој је већ након некомплетног 1. кола ово првенство потпуно нерегуларно, доводи нас до тога да не тражимо, НЕГО ЗАХТЕВАМО ПОД ХИТНО, оставке Томислава Караџића и свих његових сарадника.

Утакмица у којој је Нови Пазар поражен, заправо је била нерегуларна већ и пре њеног почетка, чињеницом да је под окриљем "регуларности" тај тим морао на терен некомплетан, и без резервних играча. Ни то није било довољно, па су се надовезале скандалозне одлуке главног судије, који је својим грешкама или намером директно поклонио пенал Партизану, искључење гостујућем играчу, а касније признао и потпуно нерегуларан гол Луке у 89. минуту, којим је Патизан коначно и "победио"

Црвена звезда више неће да ћути на све "марифетлуке" Томислава Караџића. Ћутали смо када је као председник ФСС славио титулу са нашим ривалом, ћутали смо и када је поново по опробаном рецепту и такозваним "таблицама" почетак шампионата учинио идентичним као и свих претходних година. Ћутали смо и када су наши ривали током једне сезоне играли више "пријатељских" утакмица, у којима су бодови били обезбеђени, а да нисмо ни видели "такмичарски" фудбал у њима. Народ за такве клубове има назив "филијале", ћутали смо и када су без икаквих консултација, у више рангове промовисани клубови мимо сваког критеријума и важећих правила, а зарад "добробити српског фудбала". Више нећемо да ћутимо, нећемо ни да остављамо јавности да донесе свој суд, нити да чекамо да "реагују" разне комисије и додељују недовољне оцене судијама и делегатима Богољуба Степановића, чију хитну оставку такође захтевамо. Не!

Ми тражимо да Караџић, Степановић и њихова "свита" поднесу оставке, и тако започну процес опоравка српског фудбала, који је на најнижим гранама од када се он и игра на овим просторима. Уколико се то не догоди одмах, ово првенство сматраћемо већ сада нерегуларним и најављујемо иступање из ове лиге, јер у њој, иако доносимо највеће посете на стадионима широм целе земље, очигледно служимо само као декор за улепшавање туђих историја. Да оваква реакција није празна претња показаћемо и наредих дана конкретним акцијама, јер у овоме више не желимо да учествујемо!

Link to comment
Share on other sites

Ma koji je ovo kurac? I, šta ako ne podnesu ostavke, šta kao FK CZV odstupa iz lige? Bole njih kurac, njima je još bolje onda, imho.

Edited by Aleksandar.

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Link to comment
Share on other sites

koji smo katolici veći od pape, a kad nama nameste da sa -11 dodjemo na -2, onda se ne bunimo, sramota

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

a zasto da se ne ponasa, dok je zvezda dominirala nasim fudbalom i dok su je jahale kurta i murta,  bar smo imali dobar do odlican fudbal, ovo sada je prejadno  :) 

 

i da tole je lopov, i zasluzuje da visi na banderi, nevezano sto je fudbalski diletant i sto sjebava sport uzasnim tempom

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...