trn Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 (edited) Pa ne mogu da dozvolim sebi da pomislim da bi neko mislio da zaokruzenim brojem jedan na torti ISTA postize osim dodatnog hejta.Ne kazem da sam u pravu mozda i ima nesto iza toga ali je po mom misljenju takva budalastina da mi je uvek smesno kad neko to ozbiljno iznese.Ja smatram da nisam neko ko ce da brani cigane kada su cigani ili da brani sabane kada su sabani samo zato sto navijam za njihov klub.Sto se tice karata znam kako je na marakani(poslednjih par tekmi na zapadu) i da te karte niko ne kuca nego daje redarima pa oni rade sa njima sta vec rade, a i ne kapiram zasto bi neko zeleo da placa veci porez zbog toliko nebitne stvari(inb4 kompleks).edit;@lizrda znas da jesi neshvacen :D Edited March 27, 2014 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Па класична Фекетић прича. Мораш да скапираш да постоје ти људи који се примају на те ствари, а они су очигледно већина (кад се погледају резултати избора) или бар у великом проценту. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 haha... da nisu redari cekirali karte dule bi plakao za utaju poreza... Па класична Фекетић прича. Мораш да скапираш да постоје ти људи који се примају на те ствари, а они су очигледно већина (кад се погледају резултати избора) или бар у великом проценту. ja te kapiram... mi smo bili u fazonu KOJI KURAC?!? ali je 100 klipova i izvuCHicu te ipak odradilo posao... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 @trn pa matori, normalan čovek bi pomislio da vučić ništa osim hejta neće postići raznim stvarima koje je radio u ovoj predizbornoj kampanji (imaš i temu izbori 2014 pa prelistaj da vidiš sa čime su se sve ljudi susretali od toga da botovi ostavljaju komentare po netu, preko dolaženja na gajbu do onih ekstrema tipa feketić) pa je čovek uzeo 50% na izborima. moraš skontati da ljudi sa kojima pričaš i tim temama verovatno nisu reprezentativan uzorak. 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 U svakom slucaju bice na kraju "uzalud trud, dzaba vam sve..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post leisure Posted March 27, 2014 Popular Post Report Share Posted March 27, 2014 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 (edited) Ja ne mogu da verujem da se ovde 3 strane raspravlja oko jebenog broja publike. Ako ce nekome/nekima da bude za utehu neka se prijavi 22566 i da zavrsimo sa tim, a ne da se narednih 1665 dana ne moze ziveti od njih... btw lepa slika, imas + :) Edited March 27, 2014 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Astora Posted March 27, 2014 Author Popular Post Report Share Posted March 27, 2014 bmbk koliko je bilo gledalaca, a bilo ih je podosta. Vise me brine cinjenica da su zicere promasivali kao nikada do sada. Realno, nismo zasluzili sa onakvom igrom prolaz dalje i to je to. Sto se tice torte, bilo je i vise nego ocigledno sta je ono znacilo. Moglo je to i bez zaokruzenog broja 1. Radonjica zaista treba oterati i nije mi jasno kako je izdrzao na klupi ovoliko dugo. Sto se naredne utakmice tice, verujem da mozemo proci dalje jer su igraci u ranijim utakmicama pokazali da mogu da se nose sa jacim ekipama ali se mora Bobi vise drzati u igri, znaci mnogo! OSVAJAMO! Svi na maru u subotu! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 kakvo govno od tekme, osim ta neizvesnost i user za nas ogavniju kosarku ne znam kad sam gledaoa jos se kao i nervirao radonjic ocigedno nema kapacitet, mozda ce ga nekad imati ali trenutno ne oni crnci bi bili lincovani da su izgubili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 1, 2014 Author Report Share Posted April 1, 2014 Da li neko ima kartu viska za sutrasnji basket da proda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Danas do 16h traje akcija dobrovoljnog davanja krvi u medija centru FK Crvena zvezda pa ukoliko neko bude u blizini može da svrati i učini dobro delo. Samo da napomenem da ima gužve pa se čeka ali opet mislim da vredi. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 crveno-beli ajmo u napad zajednooo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 IDEMO BRE 25.000! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Kakav tatarstan kakav diznilend crvena zvezda beograd !! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Sjajno odigrana odbrana, ubice nas tamo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 OSVAJAMO BRE! btw, koliko je bilo gledalaca:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 svi koji su pljuvali radonjica da se izvine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Meni i dalje nije jasno kako je Uniks uspeo da da samo 4 poena u poslednjoj cetvrtini:) Ako prodjemo ima da dodjem da gledam finale! Nego stvarno, koliko je bilo ljudi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 preko 22k Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 mislim na 22k 1 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 ako vidi duplo znači da vidi dva puta po 22k, a ne 44k e moj vitjo 2 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Jao ljudi, pa meni je ovo bilo jedno od najboljih navijackih trenutaka ikad. Kako se samo prati svaki napad, svaka odbrana, svaka uhvacena lopta, kao da sve vreme golovi padaju. Ne pamtim kad sam se ovoliko radovao promasenom bacanju protivnika negde na pola utakmice. Luda atmosfera, stvarno svaka cast. Sto se igre tice, ovi likovi su dali 52 poena, a tamo ce bar 75... sad je tu pitanje koliko cemo mi moci da pariramo i izvucemo nesto... Tesko, ali postoje neke sanse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 2, 2014 Author Report Share Posted April 2, 2014 22.736. kakva igra, kakva odbrana?!!!... Svaka cast momcima na muski odigranoj partiji. Prosto smo ih ZGAZILI Kontao sam da ce se usrati i da ce Uniks poprilicno lagano dobiti mec ali ovo, nisam ocekivao da budem iskren. (fudbal)- Sledeca tekma je Spartak Subotica, 15.30h. Prelomna utakmica. DOBIJAMO ... I VERUJ JEDINO SA NAMA, SAMO TAKO MOZES DO FINALA. OSVAJAMO! DOMINIRAJ ZVEZDO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 ma da li je moguće da ti spominješ fudbal bedni u ovom trenutku, kada smo konačno odigrali kao ljudi? 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Имаш двоје деце :) 1 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts