psy Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 dobar je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 dobar je, ali za nigerijsku ligu ili nasu trecu, posto samo poluamaterima moze da da gol... ne znam da li si ispratio dve njegove tekme u kojima je igrao... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 (edited) nisam dve, ispratio sam sve nama nije valjao ni barkos tako da me ne cudi shto vecini ni dauda ne valja... najbolji napadac u ligi trenutno (nisam gledao ovog klinca shto sad igra za partizan od kako je otishao mitrovic), shto nije neki uspeh, ali za nashu ligu je vishe nego dobar pa benzemu da stave samog u nash napad, i da ga milijash gadja sa nashe polovine ne bi pokazao nishta videlo se da zna fudbal i pre nego shto je poceo da daje golove, iako su ga svi pljuvali, i vidim, i dalje ne valja Edited September 27, 2013 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 pa tebi su onda lekic i mudrinski srpski ronaldo i van persi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 ako ti ne vidish da je dauda jedan par njih koji znaju fudbal ne znam shta da ti kazem, cekiraj oftamologa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 Dauda najbolji napadač naše lige? really? Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 ako ti ne vidish da je dauda jedan par njih koji znaju fudbal ne znam shta da ti kazem, cekiraj oftamologa a ti lektora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 Bitna je poenta, pishem sa tableta, zurim @lawl ko je bolji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 darko pančev 2 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 (edited) Toliko o tome, nastavi da pratish zvezdu na blic sportu Edited September 27, 2013 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 samo dok ti ostaneš ovakav stručnjak za fudbal, hoću Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 Slobodno pitaj shta te zanima, tu sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 dauda dobar igrac :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ај дауда и НЕКАКО (али никако, пошто је рупа класична)али јебени ПЕЧНИК хахахахах насмејао сам се ИРЛ :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 (edited) Pecnik je nas najbolji igrac u ovih par kola shto je odigrano ( posle ninkovica) jel vi uopshte gledate utakmice ili samo prdite na forumu? Edited September 27, 2013 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 (edited) Ја не пратим домаћи фудбал... ИЗНАД СИТУАЦИЈЕ САМ!Ал' с времена на време одгледам преглед, јебига, јаче је од мене :сГледао Звезду у Европи ове дине и плакао сам :)))Печника укењао онај гол против оних рибара и то је то. Човек не зна да прими лопту, а кад то не зна нема шта ја даље да причам о његовом фудбалском умећу.За Дауду се и прошле дине видело да је класичан црначки гонич лавова, који једино може нешто да покаже против неких слепаца из нашег фудбала. Чим неки јачи противник дође, типа ДОЊИ ЈЕБЕНИ СРЕМ, лик не зна где се налази. Edited September 27, 2013 by алфа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 Pecnik deluje uz Ninkovica da jedini ima "fudbalski" mozak u ovom timu Zvezde,a i dao je (cini mi se) vec 5 ili 6 golova.Ne znam sta navijaci Zvezde ocekuju od njega pa im je los : / Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 ma jok Olphey, Dauda je najbolji igrač Evrope, vidi se da je inteligentan i da ima znanje. Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post exile Posted September 27, 2013 Popular Post Report Share Posted September 27, 2013 Najbolji igrac ikada je KOROMAN KO RO MAN 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 a ja mislio BAT MAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 Pecnik deluje uz Ninkovica da jedini ima "fudbalski" mozak u ovom timu Zvezde,a i dao je (cini mi se) vec 5 ili 6 golova.Ne znam sta navijaci Zvezde ocekuju od njega pa im je los : / Mijailovic je jedini konstantan i najbolji igrac u zvezdi trenutno, Ninkovic sto se tice fizicke spreme moze da pozavidi Ilicu i Pecnik koji je koliko toliko solidan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 Pecnik je nas najbolji igrac u ovih par kola shto je odigrano ( posle ninkovica) jel vi uopshte gledate utakmice ili samo prdite na forumu? pecnik jeste mozda nas najbolji igrac trenutno, ali to ne znaci da je dobar igrac. svaki tim mora imati najboljeg igraca, koji iskace u prvi plan.. i marko mirkovic je trenutno najbolji igrac borca iz starceva ali je on jebeni mesar i bolje od njega igra viktor vidosavljevic iz zarkova. Pecnik deluje uz Ninkovica da jedini ima "fudbalski" mozak u ovom timu Zvezde,a i dao je (cini mi se) vec 5 ili 6 golova.Ne znam sta navijaci Zvezde ocekuju od njega pa im je los : / tu se slazem, ima on taj smek, ali je nedorastao igranju na evropskom nivou, videli smo to u ovih par utakmica... jedno je igrati protiv srema iz jakova, drugo protiv vozdovca sa vracara a trece protiv nekog evopskog tima.. Mijailovic je jedini konstantan i najbolji igrac u zvezdi trenutno, Ninkovic sto se tice fizicke spreme moze da pozavidi Ilicu i Pecnik koji je koliko toliko solidan. mijailovic je klasican mesar, covek koji moze samo da trci, a jos uvek nije uputio krsten centarsut iako je bek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 pa mi pricamo o igracima zvezde i o tole super ligi, ne o arsenalu.. svaka rasprava koje ide dalje od nashih stadiona i njiva, drugog kola kvalifikacija za ligu evrope je suvishna, tu je odavno sve jasno, i ja sam mislio da se to podrazumeva ako tako gledash nema potrebe da uopshte postoji topic ok fkcz, jer u narednih x godina mi necemo imati ni jednog dobrog igraca koji ce igrati za nas duze od god-dve, dobrog u evropskim okvirima. eventualno neki klinac kao shto je grobarima igrao mitrovic jednu sezonu ili neko ko se vrati da se penzionishe i to je nash vrhunac. normalno je da bilo koji igrac koji ima neki ozbiljan kvalitet nece igrati u zvezdi ni u partizanu ni u ludilu, pa ovde se ni plate ne primaju, lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 drugar sa sinovima i glavnim cigom u Rumuniji :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 1, 2013 Author Report Share Posted October 1, 2013 Jel se to konacno nazire svetlo na kraju tunela?! Prvo lepa pobeda protiv Spartaka, pa danas oni sto su najmanje igrali u dosadasnjem delu prvenstva odigrali jednu od boljih tekmi protiv Zemuna i dobili 4:0. Cestitke rukometasima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts