SavKe Posted October 4, 2016 Author Report Share Posted October 4, 2016 Neki random odgovor da mi se zahvaljuju na skretanju pažnje i da će "ispitati situaciju na terenu", jer tamo već duže vreme je botovska ekipa koju boli k za grad. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 znaci gurnuo im neko lovu i zabole ih:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Nema od toga leba, evo primer zgrade u ulici Svetog Save (od Hrama do Slavije). Sticajem okolnosti mi imamo porodicni stan u zgradi pored, keva moja je pisala svi zivima od Zavoda za zastitu spomenika do gradskog Sekretarijata za urbanizam koji je izdao dozvolu za rekonstrukciju, pritom je ona bila gradjevinski inspektor pa zna o cemu pise kad salje dopise. Rezultat je uglavnom cutanje administracije posto u sustini znaju da ne mogu da joj odgovore nista smisleno, a rezultat je i vise nego paklen. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Ja uopšte ne mogu da se setim koja je tu zgrada bila, ali često prolazim ovuda i vidim ovu zgradu i setim se one iz centra grada dole kod studentskog koja izgleda slično - dole "retro" a gore staklo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 REVIVE! imate u ovonedeljnom nedeljniku (znam, znam...) dodatak mapu moderne u beogradu - najlepse zgrade predratnog doba uz clanak o arhitektonskoj bastini prestonice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts