Lucky Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Kao što kaže naslov, pred EXIT organizujemo brzu rasprodaju RUR majica tekuće sezone. Rasprodaja ima jednostavna pravila: - Uz svaku kupljenu majicu drugu dobijate na poklon (ako kupite dve, dobijate dve na poklon itd) - Akcija je "validna" samo dva dana tj. od ovog trenutka pa do 10. jula u ponoć, nakon čega se vraćaju redovne cene. - Akcija važi za sve koji sutra i prekosutra dođu u redakciju od 10 do 17h i kupe majice, kao i za sve koji zaključno sa sredom u ponoć poruče majice za slanje PostExpressom. Spisak raspoloživih majica možete pogledati OVDE. To je to! UPDATE: Kao što smo napisali, akcija je gotova, nadalje se vraćaju redovne cene za majice - 950din komad, 900din na tri i više komada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Nice! Bilo bi divno ako bi neko bio sutra (danas) u kancu do 6, dosli bi nas troje i ostavili mnogo para! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2013 Author Report Share Posted July 9, 2013 Uvek ima nekoga posle 17h, imamo neki sastanak od 17h pa nadalje tako da neće biti frke. Samo potvrdi da dolazite da u slučaju završetka do 18h ne odemo nego vas sačekamo još koji minut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 koja beshe adresa redakcije i fon Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 vidimo se danas! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 koja beshe adresa redakcije i fon ispalices i neces otici tako da to i nije bitno. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Koliko se placa PostExpress ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2013 Author Report Share Posted July 9, 2013 1. Vele Nigrinove 2 - Tel: 011/ 283-57-93, Mob: 060/ 55-26-787 - mapa je na - http://klanrur.rs/kontakt/ 2. PostExpress zavisi od broja majica, ali 180 kinti je do 3 majice, 280 je do 6 majica, otprilike tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Kako najlakse od zeleznicke stanice doci do redakcije ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Капирам 83 или до Славије трамвајем, па одатле тролом. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 sednes na 83 i pitas vozaca da ti kaze gde je crveni krst, spustis se par ulica ispod i tu si :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Astrola Posted July 9, 2013 Popular Post Report Share Posted July 9, 2013 тролом. Astrolom 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Hvala. Vidimo se ako ne danas sutra sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Ne budi pesimista, sigurno ćeš lutati manje od 24h po Beogradu. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 vele nigerova 2 :D:D::D: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 sednes na 83 i pitas vozaca da ti kaze gde je crveni krst, spustis se par ulica ispod i tu si :) 83 završava trasu na crvenom krstu, nema potrebe da pita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2013 Author Report Share Posted July 9, 2013 Što kaže Ivke, 83kom do poslednje stanice i potom bilo kojom od ulica "na dole" ka domu zdravlja ili trećem sudu i to je to. Takođe, svi koji su bili mega brzi pa sinoć ili jutros poručili majice mogu da ih i mega brzo očekuju kod sebe, pošto su poslate pre oko sat vremena postexpressom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 zaboravih da ste se opet selili, kakvi ste smaraci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2013 Author Report Share Posted July 9, 2013 ahahah, ti trupsi ne zaboravi da pokupiš i svoju RURomobil majicu (kao i bilo ko ko je učestvovao u projektu a nije je pokupio). btw, novo mesto je bolje jer je u prizemlju i nije frka za parking! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 (edited) docicu do 17h, nadam se ,ako budem kasnio malo cimnucu, gabarisao bih jedan plavi hejt unlimited i grafitnu rur linije(ako je to onaj zupcanik sa linijam), xl velicine. ne znqm da li azurirate spisak, ako nema ne bih se cimao;) Edited July 9, 2013 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2013 Author Report Share Posted July 9, 2013 Spisak je up-to-date uz +/- 1 sat na primer ažurnosti :) Pošto čekamo Tasu i njegove drugare, sigurno će biti nekoga posle 17h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 siso shto nisi rekao... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 bio i ja, prodali ste mi SSI L iako sam je rezervisao :( nema veze, uzeo sam dva komada i odlične su! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2013 Author Report Share Posted July 9, 2013 ko zna ko je uzeo tu majicu :( a bila je ostavljena za tebe. nema veze, skupićemo sve zahteve recimo sledeće nedelje pa videti oko reprinta kakve su mogućnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Ja sam uzeo u petak obe L koje su bile. Laki, hoce li se stampati zenska L mozda? Ova M sto sam uzeo je mala (inb4 zena fore)? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts