serpentina Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 komplet punjac sa usb kablom cena 2700 dinsamo punjac 1700din bez kablasamo kabl 1300din100% originalno izvadjeno iz apple travel kit adaptor kompleta kupljenog preko. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Društvo, Po dogovoru o "miniranju" oglasa morate postaviti ekvivalent u domaćim okvirima. Cena adaptera iz Amerike sa Amazona nije neki reper jer to ljudi kod nas ne mogu iskoristiti, plus je na američki strujni priključak itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted June 26, 2013 Author Report Share Posted June 26, 2013 Plus je generic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted June 26, 2013 Author Report Share Posted June 26, 2013 Nista ti miniraj,a ja cu da te obavestim kad ga budem prodao moze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 jel moze za ipad2 ovaj komplet ili samo za ipad? qxty koliko kosta taj konverdor za eu na us? Jel ako porucm preko zmazona, mozda jer mora da kupim i taj konverder me izađe isto ili skuple? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted June 26, 2013 Author Report Share Posted June 26, 2013 Moze za ipad,ipad 2 i ipad 3 samo ne moze na 4, ma taj deo ti kosta 100din za us na eu sad je pitanje samo kvaliteta punjenja al ajde,googlaj prodaja iphone punjaca naci ces jeftinije nego sto ja prodajem,jer je ovo 100% originalno,meni se desilo da sam sprzio baseband cip na iphonu pre par godina bas zbog generic punjaca od tad ih izbegavam u sirokom luku ne fala vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 šta se smeješ qxthy, pa u americi je kvalitetnije punjenje, vidiš da je čovek stručnjak! 1 :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 njihova jednosmerna struja je jednosmernija od nase Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Pa kad smo se stisli za kondenzatore :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted June 26, 2013 Author Report Share Posted June 26, 2013 Od sad cu odmax cim imam za valjanje nesto da stavim prvo ovde, hot tema svaki put do jaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 (edited) meni se desilo da mi je originalni kabal za ipod touch izgoreo mesec dana nakon kupovine uređaja (novog, iz sad), da nisam na vreme primetio da je kabal vreo možda je mogao da sjebe i ipod. od tada koristim random punjač i random kabal i evo šljaka sve oko 3 godine bez problema. šta ćemo sad? ™ Edited June 26, 2013 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted June 26, 2013 Author Report Share Posted June 26, 2013 Nista brate sta predlazes,mozda da obrisem temu a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 doco ako je to istina da li bi možda prodao tvoj kabl i punjač ako su tako dobri da ne bacam pare na neprovereno da li bi mi dao za 2500 dinara brate ili da ja uzem sa amazon.de punjac i adaptor i da se zamenimo pls You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 ma što bi, ti si siguran u kvalitetnije punjenje, a njih ko jebe, hejteri 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted June 26, 2013 Author Report Share Posted June 26, 2013 Misl da vam obojici igra da se zamenite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Od sad cu odmax cim imam za valjanje nesto da stavim prvo ovde, hot tema svaki put do jaja Takoreći uspe ti oglas svaki put Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted June 27, 2013 Author Report Share Posted June 27, 2013 Punjac prodat,ostao sync usb kabl cena 1300din nov nekoriscen,hvala minerima oglasa,samo tako nastavite Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted June 29, 2013 Author Report Share Posted June 29, 2013 Qxhty ode i kabl hvala ti brate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts