Jump to content

Punjac za iphone ili ipad original nov nekoriscen

serpentina

Recommended Posts

Društvo,

Po dogovoru o "miniranju" oglasa morate postaviti ekvivalent u domaćim okvirima.

Cena adaptera iz Amerike sa Amazona nije neki reper jer to ljudi kod nas ne mogu iskoristiti, plus je na američki strujni priključak itd.

jel moze za ipad2 ovaj komplet ili samo za ipad?

qxty koliko kosta taj konverdor za eu na us?

Jel ako porucm preko zmazona, mozda jer mora da kupim i taj konverder me izađe isto ili skuple?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Moze za ipad,ipad 2 i ipad 3 samo ne moze na 4, ma taj deo ti kosta 100din za us na eu sad je pitanje samo kvaliteta punjenja al ajde,googlaj prodaja iphone punjaca naci ces jeftinije nego sto ja prodajem,jer je ovo 100% originalno,meni se desilo da sam sprzio baseband cip na iphonu pre par godina bas zbog generic punjaca od tad ih izbegavam u sirokom luku ne fala vise.

meni se desilo da mi je originalni kabal za ipod touch izgoreo mesec dana nakon kupovine uređaja (novog, iz sad), da nisam na vreme primetio da je kabal vreo možda je mogao da sjebe i ipod.

od tada koristim random punjač i random kabal i evo šljaka sve oko 3 godine bez problema.

šta ćemo sad? ™

Edited by Doca.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

doco ako je to istina da li bi možda prodao tvoj kabl i punjač ako su tako dobri da ne bacam pare na neprovereno da li bi mi dao za 2500 dinara brate ili da ja uzem sa amazon.de punjac i adaptor i da se zamenimo pls

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ma što bi, ti si siguran u kvalitetnije punjenje, a njih ko jebe, hejteri

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• Create New...