Jump to content

mesta za dejt

Recommended Posts

Перо, уопште није поента у штекању. Наравно да је неко штекара ко смишљено излази на провод/"дејт"/итд. са намером да потроши 0 динара. Поента је у том њеном "љаксе си ако је не одведеш на пиће" и ја капирам да је она то рекла на основу свог лошег искуства, али просто не капирам то генерализовање и мишљење да је немогуће или сељачки да некоме буде до јаја у некој шетњи или блеји на до јаја месту. Оно, нађете се и обоје се сложите да је мегацарски дан и да прво мало прошетате и једноставно вам је до јаја тако, капираш?

Um caruje, Dundo Maroje!

Перо, уопште није поента у штекању. Наравно да је неко штекара ко смишљено излази на провод/"дејт"/итд. са намером да потроши 0 динара. Поента је у том њеном "љаксе си ако је не одведеш на пиће" и ја капирам да је она то рекла на основу свог лошег искуства, али просто не капирам то генерализовање и мишљење да је немогуће или сељачки да некоме буде до јаја у некој шетњи или блеји на до јаја месту. Оно, нађете се и обоје се сложите да је мегацарски дан и да прво мало прошетате и једноставно вам је до јаја тако, капираш?

poenta je negde između, kao što rekoh. I njen hejt je preteran, ali i takođe i rur krda mužjaka

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

lol lol lol lol lol

hehe hehehe heheh

"Poenta uopste nije to vec nekad kad nemam vremena a rano moram nesto da sredim u gradu jedino sto je u ponudi je neki fast food na ulici ili u pekari ili da odem do nekog restorana sto je meni najbolja varijanta."

ustani ranije!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

poenta je negde između, kao što rekoh. I njen hejt je preteran, ali i takođe i rur krda mužjaka

Поента је негде између њеног и килијевог (:DD:D:D) поста.

Па јеботе, да принтскринујемо њен први пост на овој теми и окачимо ту слику на Вукајлију, све сплаваруше би ту слику ставиле на фејс као кавер-фото, док би оно за паре и емоције већ тетовирале на подлактици.

Edited by алфа

Um caruje, Dundo Maroje!

Стијо, мени је та Смоквица (био сам нула и по пута), неки паклени спој урбаног хипстерства и крвожедног панта реи банкарства да је користим као еталон када оћу да опишем нешто такво:)

• Upvote (+1) 1

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

nije loša smokvica, ali su se nakupili debili

Можда она није лепо рекла то што је хтела (а ти је познајеш нпр. па претпостављаш да је хтела да каже нешто што заправо није написала) али ''хејт крда мужјака'' је сасвим примерен одговор њеном посту, притом блажи десет пута.

Она је у свом посту повезала лол ствари између којих не мора да постоји повезаност (штекање и дејт који не изискује кинту), притом такође аутоматски одбацујући одређене варијанте (шетање или шта већ), а на основу не знам чега, свог трипа да не воли да се шета или шта год (?). Наравно да ће то изазвати ''чек чек чек стани мало'' трип јер је лол само по себи. Зато сам и написао, ако одемо да се шетамо, а пре тога риби тутнем пет иљада у џеп, онда сам оправдао шетњу изгледа:) И зато је и Шеки написао свој царски пост са таксијем:)

А да, после ''хејта крда мужјака'' - који никако није нити непримерен, нити претеран, нити оф топик, него су људи просто реаговали на то што је она написала - дошли су следећи постови који су још више цементирали то што је пре написала, јебига. Са све ''неће мени неки клинци да причају'' - ват?

Међутим, права поента топика је сасвим кул (ово што је постављача и занимало), јер нпр. и ја кубурим са знаменитим баогрдцким местима за блеју било ког типа.

• Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 2

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Можда она није лепо рекла то што је хтела (а ти је познајеш нпр. па претпостављаш да је хтела да каже нешто што заправо није написала) али ''хејт крда мужјака'' је сасвим примерен одговор њеном посту, притом блажи десет пута.

Она је у свом посту повезала лол ствари између којих не мора да постоји повезаност (штекање и дејт који не изискује кинту), притом такође аутоматски одбацујући одређене варијанте (шетање или шта већ), а на основу не знам чега, свог трипа да не воли да се шета или шта год (?). Наравно да ће то изазвати ''чек чек чек стани мало'' трип јер је лол само по себи. Зато сам и написао, ако одемо да се шетамо, а пре тога риби тутнем пет иљада у џеп, онда сам оправдао шетњу изгледа:) И зато је и Шеки написао свој царски пост са таксијем:)

А да, после ''хејта крда мужјака'' - који никако није нити непримерен, нити претеран, нити оф топик, него су људи просто реаговали на то што је она написала - дошли су следећи постови који су још више цементирали то што је пре написала, јебига. Са све ''неће мени неки клинци да причају'' - ват?

Међутим, права поента топика је сасвим кул (ово што је постављача и занимало), јер нпр. и ја кубурим са знаменитим баогрдцким местима за блеју било ког типа.

ja dž znam jedva, iz viđenja, ali mislim da sam razumeo to što je ona htela da kaže, ako ne, ispraviće me ona

plus mislim da ona nije isključila šetnju, nego je bila u fazonu da je taj šablon "nalazimo se na trgu, idemo na kališ" totalno prevaziđen. Za to isto može da me ispravi

a šta god ti mislio, moto koji se provukao na topicu "šta ja njoj moram da plaćam piće/šta god na prvom dejtu" jeste do jaja klinački. Kao i to da se odlazak u restoran, poklon šta god meri mesecima veze ili nekom drugom jedinicom mužjačkog krda koja je opšte prihvaćena

a šta god ti mislio, moto koji se provukao na topicu "šta ja njoj moram da plaćam piće/šta god na prvom dejtu" jeste do jaja klinački. Kao i to da se odlazak u restoran, poklon šta god meri mesecima veze ili nekom drugom jedinicom mužjačkog krda koja je opšte prihvaćena

Зашто си ти то тако схватио? То је само реакција на њено ''мораш''. Правиш рачун без крчмара, одмах карактеришући реакцију као ''трип мужјачког крда'', исто ко и она што прави корелације између ''штека се'' и ''изводи ме на место де се не троше паре''.

Мислим да нико на овом топику није у фазону ''шта да јој плаћам'' или ''нећу да јој плаћам'' или ''нисмо заједно годину дана па да јој плаћам'' итд. него су просто реаговали на оно што је написано. Прочитај опет тај њен ''кобни'' пост (заиста прочитај, не пишем фразе ради), тамо нема места за ''можда'' и слично, него је све ''онај ко икс, он је ипсилон'', а реално између та два нема везе. Да ти дође риба и каже ''брате, сељак си ако ме не изведеш негде где ћеш да потрошиш паре'', нешто сумњам да би јој реко ''да, то је пристојно'', него би јој реко ''лолвут''. Без обзира на то колико ти практикујеш изласке једног и другог типа. Мислим лол, ето, знам рибе које не воле да седе негде (а немају петнес година). Оне би у анкети ''први дејт'' рекле нешто друго. Не знам, мени делује као да су то нормалне ствари, није то толико протоколарно.

ahahahaha :D

šta znam, pre dve godine mesto nije bilo takvo; preciznije - bilo je pomalo u tom fazonu, ko što sam rekao već u prvom postu, ali ni blizu u toj meri da bi mi smetalo, jer i meni ide na kurac takva ekipa

to da mesto promeni ekipu nije ništa čudno, meni je optimist u 29og baš dugo bio omiljeno mesto u gradu za pivo (tamo sednem sa ortakom, a baja odmah donese dva velika tamna), a onda je postepeno krenula neka jeziva "pijemo koktele i makijata i proveravamo dow indekse na mekovima" ekipa da se skuplja. prelilo je čašu kad je konobar valjda rekao da trenutno nemaju 0.5 krigle i da mogu da dobijem samo malo pivo. otada nisam kročio u pab, ima tome fazon 3-4 godine :)

А ето, ја у тај оптимист нисам ушао фазон десет година или тај неки рад и нисам ни знао да је сада у том фазону. лооооол.

јер покушава тда нађе смисао изласка у спољним стварима, уместо да блеја с том особом буде циљ сама по себи.

Мени је цео твој пост царски, али овде мислим да си мало преоштар. Зато што тај први дејт може да буде после једног виђења од пола сата или после ниједног виђења ако неко неком намешта итд. И онда јебига, пипаш терен и на основу и унутрашњих (које јебига не можеш да сконташ толико на том првом дејту) и спољашњих (које су видљивије) ствари склапаш неку слику и гледаш оћеш ли се јавити за други дејт.

Оћу да кажем да на том дејту углавном ниси са оном рибом из школе/посла/краја/курса где је већ све јасно чим сте изашли на састанак, а ти знаш педесет иљада ствари о њој јер сте се видели (у форми познаника) сто пута. Тако да је нереално фурати тај трип на макс.

oftopik @dzi

Meni je apsurdno da u startu otpises potencijalnog fraera samo zato sto te izveo na setnju, a ne na splav, sladoled, rucak ili veceru :) Zar su te takvi pajseri izvodili da ti se zgadila sama pomisao na to da provedes sa nekime vreme a da pritom ne dobijes nesto zauzvrat o tudjem trosku :/ ? Ili je pak pitanje o nekom standardu koji si ti postavila koji mora biti ispunjen da bi se osoba kvalifikovala za dalje korake i ulazak u rundu br. 2. ? Obe varijante su lose i veoma predrasudne, komplet ignorantne na sam karakter osobe.

Dal bi ti bilo uopste bitno mesto dejta da te izvede neko ko ume da proda pricu kao lik u spojleru :) ?

hans%20landa.jpg

Тај мотив се провукао у њеним постовима као реакција на непостојећи трип, јер нико од нас није рекао ништа слично, осим ако је неко троловао, значи нико озбиљно није изјавио ништа налик томе - стога је очигледно да се ради о пројектованој фрустрацији. 

Ne citas postove, te cu ti ih stoga kvoutovati. Znaci nije frust, nego odogovor na ciganisanje iz dva posta koja sledece:

kakve palacinke i pice na prvom dejtu, ste bre vi ljudi blesavi sta ste

prosetajte se bilo gde ako ste ikada pricali o bilo cemu vezano za mesta u bilo kom delu grada

e, ko još vodi ribu da ždere na prvom dejtu. nije ovo američki film bre.

prošetajte knezom, pa na kališ  :tf:

A mozda si ih i namerno preskocio da bi naterao vodu na svoju vodenicu. Sto nikako nije u redu prema drugom sagovorniku jer si izastavljajuci ove postove iskoristio da izvredjas.

• Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 2