Dende Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 @nickwood: Je li to ovaj: http://www.kupujemprodajem.com/Sony-PlayStation-4-10198479-oglas.htm?filter_id=14775473 ili mozda ovaj: http://www.kupujemprodajem.com/Sony-PlayStation-4-PS4-Second-son-igra-14201359-oglas.htm?filter_id=14775473 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Pitanje - ako kupim PS4 u Nemackoj - hoce sve da bude na nemackom ili moze da se prebaci na engleski? Biraš jezik pri setupu, tj kad izabereš lokaciju izabereš i jezik od onih koji su podržani. Drugim rečima, uređaji nisu presetupovani u zavisnosti gde si je kupio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 @nickwood: Je li to ovaj:http://www.kupujemprodajem.com/Sony-PlayStation-4-10198479-oglas.htm?filter_id=14775473 ili mozda ovaj:http://www.kupujemprodajem.com/Sony-PlayStation-4-PS4-Second-son-igra-14201359-oglas.htm?filter_id=14775473 Drugi link, tj ovaj:http://www.kupujemprodajem.com/Sony-PlayStation-4-PS4-Second-son-igra-14201359-oglas.htm?filter_id=14775473 Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 >"GARANCIJU DOBIJATE OVERENU OD RADNJE IZ SRBIJE" HVALA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 Od koje radnje to je pitanje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 Daj da je proverimo u APR da vidim da li su u blokadi :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Pitanje za iskusne ... prilikom prvog pokretanja PS4 i kreiranja playstation naloga - ima li smisla kreirati kroz VPN nalog da se pravim englez ili nesto radi pristupa playstation store-u normalno ili sve radi i sa srpskim IP-jem (negde sam nekad citao o ovome, mozda sam sve pobrkao) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Da odgovorim sam sebi jer sam bio lenj da koristim google, pa sam smorio ovde na temi... Otvori se nalog na ameriku sa americkom adresom pa se narucuju igre za americke dolare (sto izadje nekih 30% jeftiije nego za nemacke eure), a to sve moze putem Amazona da se filuje. Jbg - nikad u zivotu nisam konzolu imao i sad pod stare dane moram da se ucim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Ja nisam ni bio tu inace bih ti odgovorio! Ali eto, pokrio si, pa taman ako neko bude imao slicno pitanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Samo da se javim da sam uzeo od ovih koje mi je nickwood preporucio. Dobio sam doduse garanciju bez pecata firme ali uz potpis radnice,sto me malo kopka,ali nadam se da necu morati da brinem o tome.Konzola kao konzola,sve je ok,uzeo sam i dodatni dzojstik.Gospoda kazu da se bave i sa jailbreakovanjem kad za to dodje vreme,te cu to uraditi tamo,bez bojazni da ce sa konzolom nesto biti.Neuporedivo je bolje nego da ja sam nosim konzolu nekome pa da mi oni kasnije satro tvrde da je garancija nistava jer sam modifikovao konzolu. Devojka koja radi je tek na moje insistiranje u garanciju ubelezila serijski broj od konzole,a ne neki broj sa kutije,no dobro,bila je ljubazna,treba joj pokloniti bona fides ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 pics or it didnt happen (radnice) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Radnica ima dvoje dece, razvedena :) A konzola će ako bude problema doći kod mene svakako, tako da ne brini. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Slađan Posted August 30, 2014 Popular Post Report Share Posted August 30, 2014 raspuštenice se najbolje prcaju! 3 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Odakle vi kupujte igre sta je ovo igre po 9k dinara u gamesu :O. Otisao sam na onaj shopto.uk sto mi je hajli preporucio jos pre fazon 5 godina, i tamo je oko ~ 55e AAA nova igra, ali opet shipping izadje isto tolko. Buraz i ja nesto pricali da uzmemo PS4 pred zimu sad, al ne znam bas ako nema nekih jeftinijih kanala za igre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 ranije je shipping sa shopto bio par funti, otkud im sad ta promena? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 edit: sad vidim da imam da menjam ovo gde stoji DPD International... Ima postal service i postal service with tracking koji je nesto skuplji.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 DPD ti je kurirska služba ala DHL i UPS, bjež otoga ko đavo od krsta Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 Prodaju i ovi nasi madjari po tim cenama radnji iz madjarke ako ti nije frka prvog dana. Toliko ti izadje i ako kupis digitalno ali sa US naloga zbog razlike u kursu. 60 usd je oko 47 eur a za to kupis sta hoces Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 Postoje i likovi sto za 2-3k prodaju digitalne verzije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts