baltam0s Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 Pocela je pre nekih dva sata i za sada ima jednu jako zanimljivu objavu:) S4, direktno sa Play Store-a, sa vanilla androidom :) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 i 650$, preteraše ga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 unlocked je, to je regularna cena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 yep, al je to prvi Nexus da košta ko iPhone Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 15, 2013 Author Report Share Posted May 15, 2013 a dobro, nije klasican nexus. nexus 5 ce verovatno biti najavljen u avgustu, ovo im neki sideprojekat. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 Motorolo, ko te ne bi vol'o 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 a dobro, nije klasican nexus. nexus 5 ce verovatno biti najavljen u avgustu, ovo im neki sideprojekat. a šta smatraš klasičnim Nexusom? Eto, kad je GNex izašao, to je bio prvi telefon sa 720p displejom. Bio je dual-core kao i S2, odnosno Sensation/LG 2X sa Tegrom 2, koji su te godine bili top telefoni. A opet nije koštao 650$ plus porez Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 15, 2013 Author Report Share Posted May 15, 2013 (edited) pa ne zove se nexus :D nije brendiran ni razvijan(ili barem bez uticaja na razvoj) od strane googla. prosto, nexus telefoni su izradjeni pod uticajem googla, a ovo je s4 sa nexus experience. isto tako mozes da kazes da je i htc first nexus jer ima stock android ako mu posvetis 2 minuta da iskljucis onaj facebook home. razumem sta govoris, ali ovo nije zvanicno nexus i samim tim google nema uticaj na cenu. Edited May 15, 2013 by baltam0s Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 (edited) detaljnije - http://gizmodo.com/everything-google-tried-to-kill-today-at-google-i-o-506906642 ima dosta pametnih stvari. WebP je interesantan, a uskoro dobijamo još prostora na gugl klaudu, google wallet izgleda da će se mrdnuti iz mesta najzad, plus još gomila stvari. Edited May 15, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 Hangouts nije loš, tj meni je wow jer osim Verbsa nije bilo krštenog GTalk klijenta za iOS Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 17, 2013 Author Report Share Posted May 17, 2013 Beli nexus 4 i 4.3 verovatno 10. juna http://www.androidpolice.com/2013/05/16/elusive-white-nexus-4-spotted-by-androidandme-said-to-launch-june-10th-with-android-4-3/ Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Meni se taj Hangout nije dopao, nekako mi deluje kao da ništa ne uče te firme iz istorije - kad je icq pa kasnije msn krenuo sa emojoima i ostalim palcima, tu mu je krenuo i kraj ... isuviše je šareno i isuviše te vuče da koristiš google+ kojeg niko ne koristi. zanimljiva je doduše ona fora sa google play i snimanjem statusa igara koje igraš, hi score tabli i slično. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 tabla, koji si gari Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 edge mi je omiljena! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 ztn3! malo su posvetili pažnje google talk-u taman kad sam uglavnom prešao na whatsapp, al lepo je što je konačno dobio opciju da pošalje sliku i što se regularno pojavljuje u share meniju, al je glupo što su sklonili klasičnu kontakt listu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 ztn3! malo su posvetili pažnje google talk-u taman kad sam uglavnom prešao na whatsapp, al lepo je što je konačno dobio opciju da pošalje sliku i što se regularno pojavljuje u share meniju, al je glupo što su sklonili klasičnu kontakt listu. pa, kad si već pomenuo gtalk, upravo mi izađe notifikacija da će Hangouts da se apdejtuje i da zameni GTalk, i tako je i bilo :( I sad više nema gtalka, već hengauta, i smara me da ga potvrđujem nekim smsom koj moj :( Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 meni sve to isto, ali nije automaCki updateovao nego je pitao da li hoću, ja rekao neću. Ali definitivno će u jednom trenutku da ga zameni bez dozvole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 (edited) pa ja nekako uvek prihvatim takve neizbežne stvari trenutka kad se pojave :D ali je ovaj hengauts glup i nepotreban i smaraju sa tim gugl plusom na koji se lože samo ove sisice sa jizzmodoa i wireda da traže fensi nove restorane po njujorku gde idu da jedu tofu sendviče i te hipsterske obroke :P Gtalk je bilo - pokreneš, klikneš koga ćeš, četuješ. Ovde je pokreneš, odbiješ spam koji te smara da daš broj (to ne uvek izgleda), slajduješ desno da otvoriš rendomli (kao najčešće kontaktirane) poređane kontakte od kojih se ne vidi ko je onlajn, a ko ne i onda selektuješ jedan (ili više omg), pa moraš da klikneš message. I onda svi zajedno možemo da delimo tofu recepte :P Edited May 18, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 ovaj gugl je jebeno lud. Kontam da ste i vi danas koji koristite baš čet u gmailu, dobili da promenite u hangouts. Koja je ono retardacija, nemam pojma ko je onlajn, niti poentu onoga... aupičkumaterinu Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 sto ne koristis Pidgin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 to "ko je online a ko nije" nekako i jeste i nije bitno. s jedne strane, glupo je da ti ne prikazuje da li je neko trenutno za kompom, ili je na mobilnom, ili je stavio da ga ne uznemiravaju, ili je ugasio sve i otišao u manastir.. a s druge, sve više ljudi ima pametne telefone, tablete i ostale mobilne uređaje, i možeš biti siguran da će poruka koju šalješ stići do njih u bilo kom trenutku. mada, nešto ne verujem da su oni toliko razmišljali o tome, ovo mi više deluje da su računovođe i marketing menadžeri odlučili da treba da se otme SMS tržište od mobilnih operatera i naložili programerima da naprave gtalk/imessage/whatsapp/fb messenger tako da što više liče na SMS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Uvalili su ti neki divco hangouts izgleda, posto meni radi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Ja sam za sada svugde odbio taj hangouts, nekako se ipak nadam da gledaju i statistiku tog "ranog prihvatanja" pa možda uzimaju u obzir da nije sve tako kul ako se već dobar broj ljudi ne odluči za prelazak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 sto ne koristis Pidgin? Neću, samo mi fali još jedan program za jedno te isto sranje :D Ja sam lepo to koristio kroz gmail čet i na androidu i bilo je super. to "ko je online a ko nije" nekako i jeste i nije bitno. s jedne strane, glupo je da ti ne prikazuje da li je neko trenutno za kompom, ili je na mobilnom, ili je stavio da ga ne uznemiravaju, ili je ugasio sve i otišao u manastir.. a s druge, sve više ljudi ima pametne telefone, tablete i ostale mobilne uređaje, i možeš biti siguran da će poruka koju šalješ stići do njih u bilo kom trenutku. mada, nešto ne verujem da su oni toliko razmišljali o tome, ovo mi više deluje da su računovođe i marketing menadžeri odlučili da treba da se otme SMS tržište od mobilnih operatera i naložili programerima da naprave gtalk/imessage/whatsapp/fb messenger tako da što više liče na SMS. Da, Hangouts je u fazonu da ti postane glavna čet/sms/mms aplikacija na fonu, što je lepo ali kad bi bio i opt out, bilo bi još lepše. Takođe, i da sve to stoji da svi imaju sad hengauts na telefonima, opet bih voleo da vidim ko je onlajn, a ko ne, i da nekako vidim bitne ljude, a ne neke bezveze kontakte sa kojima ne komuniciram godinama. Što me dovodi do... Uvalili su ti neki divco hangouts izgleda, posto meni radi... ... jeste, ima ta zelena linija kad je neko onlajn ali je problem što: 1. Ne znam jesi li primetio da su (ili je bar samo kod mene tako) tu sada kontakti sa Google+ krugova, a ne GTalk kontakti koji su dodavani tokom godina? A te dve baze nisu iste izgleda. 2. Nasumično ti izlista ljude, umesto da recimo hoću da vidim samo ko je onlajn a ne trideset rendom kontakata od kojih je troje onlajn. Pre ti lepo poređa kako ti hoćeš, prvo onlajn, onda busy, pa away i onda offline. Ovo govno nema opcije uopšte koje se tiču takvih stvari, a i one koje ima su očajne. Ja sam za sada svugde odbio taj hangouts, nekako se ipak nadam da gledaju i statistiku tog "ranog prihvatanja" pa možda uzimaju u obzir da nije sve tako kul ako se već dobar broj ljudi ne odluči za prelazak. Mislim da njih boli kurac i da će oni da guraju sad ovo silom, prihvatili mi ili ne. Lepo je što se trude da ujedine sve to ali ovako kako to sad izgleda je bar po meni - retardirano. Svakih 6 meseci ima da gledamo kako će gugl da ukine nešto ili promeni na gluplje. Obično kad menjaju nešto, odmah prihvatim, da se brže naviknem i da ne mislim kasnije ali ovo sam vratio na staro u nadi da će hengauts da propadne ili da postane bolji kada reše da ukinu gtalk for gud za par meseci :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 pa otkud znam, iako su mi nekako sve manje gotivni, google jeste poznat kao neko ko prosto ukine nešto što ne prolazi kod ljudi, ne forsira ga po svaku cenu, poput recimo buzza. wavea i tako tih stvari koje su se pojavile, imale neku prođu par nedelja, malo se ljudi izložili, malo ih ljudi hejtovali i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts