Grotar2 Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Jebote 100 jura izadje BF4 + premium, morace neki popust da se ceka.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 27, 2013 Author Report Share Posted August 27, 2013 (edited) Jos uvek nista ne vidim oko Premiuma na Originu..http://store2.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.battlefield4_en_IE/ za sada samo digital deluxe? Edited August 27, 2013 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 ... nemas na originu, ali imas na sajtu...http://www.battlefield.com/battlefield-4/buy to i ja kazem 100 jevreja je malo previse za sad, bice nekih akcija kasnije sigurno, taman da vidim i sys req Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 27, 2013 Author Report Share Posted August 27, 2013 pa to je prosto bezobrazno! -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 pazi, bezobrazno je sto je, kad pogledas, BF3 zapravo samo vanila verzija BF4, odnosno, BF4 jedino od featura novih ima komandira i taj lvl changing, ali jebem im mater, opet je zarazno i opet se prodaje. Ono uzeli su COD model poslovanja, i sad ce da drljaju pare dok se ljudima ne smuci. A znam da cu kupiti ovo djubre :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 27, 2013 Author Report Share Posted August 27, 2013 Kad tad sigurno.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 i bf3 + premium je bio 100 jura u pocetku jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 E a je l' mi mozemo naknadno da uzimamo premium ? tipa ja sam sad pre odredovao obicnu verziju, i posle samo doplatim ? Tako me izadje oko 80 evra, sto i nije lose na kraju krajeva, makar ne placam sve od jednom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 naravno, premium ce ti biti malo jeftiniji kasnije preko nekih akcija Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 I bas me zanima da li premium pre order moze da se veze odmah na moj pre order... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Videh sada ima da se nabavi BF4 na nekim sajtovima za 33 jura... Samo ne znam koliko su sigurni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 sto bi sada uzimao premium ? ne vidim da se dobija nesto extra preorderom, zapravo ne vidi se sta se konkretno dibija premiumom uopste ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 2 nedelje ranije dobijas pristup expanzijama ako preorderujes isti. (oh ne) ::D:D:D mislim, stvarno su ogavni, jos ce da prodaju za 15-20$ one Boostere, da ti otkljucaju neke puskice ranije :)) sugavi jevrejski EA :)) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 27, 2013 Author Report Share Posted August 27, 2013 (edited) to mislim da je bilo i u bf2:bc prodaju te shortcut bundle fore -.- to je ona fora: sv_cheats 1 allweapons 1 = 20$ Edited August 27, 2013 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 hahaha, vrh je ovaj battlefield russia :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Meni je mega kul bio premium za bf3, tako da cu sigurno duzimam za bf4 jednom prilikom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 dal ste realni da bi dali 100€ (više od 50€ uopšte) za "premium" digitalni preorder Battlefielda 4? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Ma ajte gospodjo molim vas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 dal ste realni da bi dali 100€ (više od 50€ uopšte) za "premium" digitalni preorder Battlefielda 4? ako uporedis, neki daju 220 evra za digitalni preorder nekog djubrastog MMO-a koji ce da umre posle 2 meseca zbog p2w ekonomije, ovo nije toliko strasno svakako, bice to na kraju ~50-60 eura da se uzme u kompletu :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 necu sigurno uzimati premium dok ne vidim sta ce da donese i kako inace funkcionise sve sa druge strane bf3 je malet ne umro kada su izbacili premium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 ako uporedis, neki daju 220 evra za digitalni preorder nekog djubrastog MMO-a koji ce da umre posle 2 meseca zbog p2w ekonomije, ovo nije toliko strasno svakako, bice to na kraju ~50-60 eura da se uzme u kompletu :) pa ne poredim ali i to mi je retardirano ako ćemo već tako. Mislim, nek radi šta ko hoće samo mi je fascinantno kad pomislim kako je neko spreman da da 100€ na igru koja je realno... pa bezveze i jedini je adut što je kakav-takav eyecandy i ima ustaljen MP. Drugim rečima cod fazon, isto sranje, relativno drugo pakovanje bez ikakvih noviteta i nekih bitnih promena u odnosu na prošlu igru, a onda ljudi kukaju kako je EA najgori, kako su nove igre sranje, kako su svi AAA naslovi samo biznis, kako sve igra prave marketing odeljenja, itd. A upravo ta kupovina od 100€ im daje za pravo da sve to i tako bude dok igrač dobija sve manje za svoje pare i više sranja, kada su u pitanju AAA naslovi bar. I to je još digitalna kopija igre, ne dobiješ ni fensi pakovanje, ni neku igračkicu, knijžicu, poster i slično. Sve to naravno važi i za filmove i muziku i generalno bilo koji mejnstrim objekat. Šta serem i ja.... Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 necu sigurno uzimati premium dok ne vidim sta ce da donese i kako inace funkcionise sve sa druge strane bf3 je malet ne umro kada su izbacili premium +1 bf3 je valjda crkao zato sto je u isto vreme izbacena vest da ce i BF4 uskoro izaci. Nadam se da nece napraviti istu gresku i ove godine, posto je mene to odbilo da kupim premium u trojci Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 pa ne poredim ali i to mi je retardirano ako ćemo već tako. Mislim, nek radi šta ko hoće samo mi je fascinantno kad pomislim kako je neko spreman da da 100€ na igru koja je realno... pa bezveze i jedini je adut što je kakav-takav eyecandy i ima ustaljen MP. Drugim rečima cod fazon, isto sranje, relativno drugo pakovanje bez ikakvih noviteta i nekih bitnih promena u odnosu na prošlu igru, a onda ljudi kukaju kako je EA najgori, kako su nove igre sranje, kako su svi AAA naslovi samo biznis, kako sve igra prave marketing odeljenja, itd. A upravo ta kupovina od 100€ im daje za pravo da sve to i tako bude dok igrač dobija sve manje za svoje pare i više sranja, kada su u pitanju AAA naslovi bar. I to je još digitalna kopija igre, ne dobiješ ni fensi pakovanje, ni neku igračkicu, knijžicu, poster i slično. Sve to naravno važi i za filmove i muziku i generalno bilo koji mejnstrim objekat. Šta serem i ja.... Jeste previse para ako tako gledas, ja doduse na BF3 gledam kao 3 igre u jednoj =) Imas naravno 1. klasicno pesadijsko rokanje, 2. tenkove, i 3. helikoptere i avione, gde su svi ti aspekti prilicno dobro ispeglani. Mislim da ce i BF4 biti takav i vredan para. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 28, 2013 Author Report Share Posted August 28, 2013 Meni je BF3 odlican u svakom pogledu, 4 kapiram da ce biti jos bolja, mada ovo sa bombama mi nesto iskace iz koloseka iz nekog razloga :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts