killYg0r Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 KACE BRE KACE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Rita jebotejebotejebotejebote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 (edited) hana sve nepokretnosti hiljaditi post jej! Edited June 18, 2013 by Dr. Steinman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 hana>>>>>>rita>>>britanka ove dve se ne racunaju 1 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 britanka mi je konjasta nekako previse :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Nemate pojma! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 vanja drug. ali, ipak, pre nje hana. definitivno! ali debrica... JOOOOOOOOOOOOJ! samo da je maaaaaaalo podgojenija... ideal! pa onda britanka pa onda dadilja.. na kraju ova spodoba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 (edited) dadilja > rita> debra > hana > britanka Edited June 19, 2013 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 (edited) nesto sasvim drugacije! :D mendzi, rita spodoba? :CCCCC Edited June 19, 2013 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 26, 2013 Author Report Share Posted June 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=zyeevUPzRMsОЋЕ ЛИ ВИШЕ ТО! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 ponedeljak ce ponovi biti najbolji drug-dan u nedelji ! Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Tonight's the night. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Sem sto je mnogo porastao Harrison sve ostalo je uh uh uh Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Врхунски почетак краја. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Brutalna epizoda ! Sneak peak za sledecu objasnio , taman sam mislio da ce matora da ga usere kad ono... :D 1 3 Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Спојлер друже, неки намерно угасе пре него што крене "сник пик" следеће епизоде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 odlican pocetak, od li can! vratili su ozbiljnost seriji koja se izgubila pre dve sezone! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 usro sam se koliko je debra dobro odglumila, usro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 koji vrh! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 ko tipuje na babu da je ubica :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 slucajno sam otvorio jebeni spoiler, a ispasces u pravu na kraju :( Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 spoiler je spoiler mozda se i namece previse lako da svakome prvo to padne na pamet na kraju epizode ali je nekako to to trenutno, kao i cela situacija da je istripovala dextera da dodje da je spase i kako slucajno nalazi disk sa snimkom ubistva poslednjeg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Ja ipak mislim da bi bilo previse ocigledno da je baba ubica.... ali takodje mislim da krije nesto i to mnogo. Mislim da moze da se ispostavi da nije ona ubica ali da je u talu s njim, ili da je to tipa neki njen pacijent koga je ona namerno anlishovala da vidi sta ce dekster da uradi, ili tako neko sranje. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Nakon prve epizode rekao sam "očigledno je da je matora radila sa ćaletom na izradi harijevog koda i da zna sve o dexteru" i pogodio sam, što i nije bilo tako teško. Sad se slažem sa pesmom, bilo bi previše da očigledno da se opet tako lako pogodi... slažem se i sa drugim delom pesminog posta, moguće da je sve ovo neka igra by baba, a mislim da će se sjebati kad pokuša da uvuče i debru u "the game", mislim sebe će sjebati, na sličan način kao što se i hana sjebala kad je mislila da će dexter okrenuti leđa debri... A kad smo kod Hane, sad sam siguran da se neće pojavljivati više :( Ona scena sa crnim cvetom je poslednja :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 očigledno je da je baba ubica, ali je pitanje zašto to radi. ako pak nije ubica, onda je sve to njen projekat. master of puppets, fazon. opet je pitanje zašto, i dva rešenja su mi u glavi: da bi uništila dekstera iz puke zabave ili da bi ga "izlečila" na neki specifičan, jedini mogući način. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts