Astora Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 (edited) Da li neko zivi blizu novog Merkatora na Novom Bg-u slucajno ? Edited May 16, 2013 by Astora 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Jedno pitanje. Dao sam caletu letos punomoc da koristi moj devizni racun u intezi. Jel moze on uz tu punomoc da trazi debitnu karticu za moj racun? "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Drugari treba mi neki program koji meri koliko sam MB skinuo na kompu, da me mislite da mi treba za fon. Jel zna neko neki pouzdan? Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Jedno pitanje. Dao sam caletu letos punomoc da koristi moj devizni racun u intezi. Jel moze on uz tu punomoc da trazi debitnu karticu za moj racun? Pretpostavljam da si ga ovlastio da podize i uplacuje...onda ne moze... svaka radnju mora da bude navedena u punomocju da bi mogao da je preduzme... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Има ли неко са слободних 150 гига на харду, са добром конекцијом (минимум 10Mb/s) и да је из Београда, да ми помогне око скидања неких фајлова са приватног сервера преко ftp-а. Да не објашњавам сада детаље, углавном истиче ми приступ серверу 18.5 а бојим се да са својом конекцијом нећу стићи да свучем све што ми треба са њега. У питању су интерни HD рипови пажљиво одабраних филмова, и понеки документарац : ) фајлове бих покупио екстерним хардом, дакле без већих перипетија. Ко може, нека ми се јави на ПП. Ja mogu da ti skinem šta treba i pozajmim externi hard na par dana, nije frka, samo javi tačno podatke na PM Konekcija je 40 Mbps, tako da će biti brzo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 pera drug 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 pero, daj neke karte za derbi, znam da imas!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 nemam druže ništa, radim u subotu, i to sam oglasio odavno, pa mi niko nije ni nudio karte :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 pera drug. doista. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 heeeeeee, da nema neko ko sutra posle podne putuje za novi sad iz bga mozda da mu se uvalim ?! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 ceo grad nosi starke koi kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 o/ sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 ma to je baš udobna patika, matori, ne znaš ti. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 udobna je kurac :/ pri tom nemam ni neko lose misljenje o starkama... trenutno imam jedne i jedine su fazon chitave patike koje imam :/ moram neki divco da sredim uskoro Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Pesmi crko sarcasm detector od previse bleje na RURu :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 PESMA JE CRKAO AJAOOOOOOOOOJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 ma nije crko sarkazam detektor, znao sam da je sarkazam.... nego sam imao potrebu da opljunem i ja po starkama. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Danas se u Bgdu obelezava "Medjunarodni dan protiv homofobije i transfobije", bice guzve u gradu.. :/ Fuuu! i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 IDAHO lol na sreću, ne moram da prelazim mostove danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Bio kod zubarke da vidim sta mi je sa gornjom cetvorkom na desnoj strani, ona rece da mora da se umrtvi zivac i da to zapocnem odmah u ponedeljak kada se vratim za Nis posto se ceo postupak radi iz vise navrata i samo mi je stavila neki lek protiv bolova u zub da izdrzim do ponedeljka. Vratio se ja gajbi prodje 3 sata krene cela vilica da me boli uzasno, roknem panadol ali posle 2-3 sata isto to, odem jutros kod doktorke spreman da ubijem od bolova , ona pogleda i kaze " Au sine, pa tebi je krenuo sada i umnjak da raste na istoj strani " FML ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 ja sam imao oba ta problema ali u razmaku od par meseci, ne mogu da zamislim kakvi su to bolovi kad se udruze :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 heeeeeee, da nema neko ko sutra posle podne putuje za novi sad iz bga mozda da mu se uvalim ?! juri dovlu, možda on ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 (edited) Šta je opet sa skinovima ffs.. Edit: lol proradilo.. Edited May 17, 2013 by Santa Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 sprema se nevreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 sprema se OLUJA!!!! ovde kod mene se ne vidi koliko je mracno! inb4 PA UPALI SVETLO PHUE PHUE PHUE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts