Guest Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 auf :( jesi im rekao da nema u glavu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 нема јако, нема у главу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 (edited) nema jako, nema u glavu, razume se hahahahhaha Edited April 5, 2013 by Ћела When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 casti se pljeskavicom kod Bipca ako pobedis =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Edit: ko je beše napisao ono za "na zdravlje" ženi koja je preturala po kontejneru? Ја сам. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 dobro jutro vico! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Poz:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 uvek u službi narodu Metro je inače car i uvek je (bar meni) top pick za nepoznate gradove jer je baš nemoguće izgubiti se dokle god si nadomak neke stanice metroa. Smor je samo kada se ne naplaćuje flatrate pa te zapravo košta kad sedneš u pogrešnu liniju/smer. Jeste metro car nego sam ja stvarno utripovao da cu zavrsiti u nekom ghetu. Mozda zato sto su mi timejti vecinom iz Chikaga i naslusao sam se gomilu prica gde zalutali belci budu biveni a vrlo cesto je to slucaj kada sednu na pogresan metro. Inace radi ustede para put ce mi biti znatno duzi i komplikovanije ali nije mi problem, cak i volim ponekad takva cimanja. Marsuta mi je sledeca (ne racunam lay overe i ostala cekanja): - 6 sati vozom iz mog grada do Chikaga - 1 sat metrom do aerodroma - 8 sati let do Rima - 1.5 sat let do Budimpeste - oko 1 sat od aerodroma do zeleznicke (dva metro i bus, ako se nije nista promenilo kod madjara) - i na kraju oko 6 sati klackanja vozom do Novog Sada Sve ukupno 300 godine i ~100$ ustede u ondnosu na dolazak. Ni ne znam sto sam ovo napisao al eto :D "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 i geto je za ljude ifyounowwhatimsayin Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 sto volim kad vikend docekam bolestan The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 ma ionako je sranje vreme :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 juče sam spakovao skije i popravio motor Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 ivke drug, skija po kacamaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 da, promenljivo - 50 nijansi sive promenljivo The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 ja sam napolju od jutros... I nije tako lose vreme, jedino sto sam u zev fazonu...verovatno zbog ove oblacine... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 da, promenljivo - 50 nijansi sive promenljivo 2 jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Ima Slumdog Millionaire na Prvoj, ko nije gledo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 odo ja da dremnem, a vi vidite sta cete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 stavio letnje gume na nove felne (znači sneg sutra hee), oprao kola i očistio kućište kompa...bilo je jedno kilo prašine i paucine, sad mi je cpu temp 15 stepeni manja:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 dule, dolazim sutra na rakiju. poz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 (edited) Napravio ja sinoć pijanku na babinoj gajbi (baba je u makedoniji već duže vreme) za par ortaka, izbacio sam dva litra rakije, a oni donosili piva/špricere da ladimo tu rakiju. I budim se danas oko 14h premamuran (još mi ništa nije dobro) kod babe sam spavao, i gore nemam ništa,a dole mi pantalone sve nešto baš mokre u predelu pojasa (dupe, prepone.). Gledam nisam valjda toliko mrtav bio da sam se upišao u gaće, međutim nije smredlo na pišaću, tako da sam zaključio da sam se verovatno mnogo preznojio, pošto je stvarno vrućina bila u toj sobi, ali mi nije to delovalo kao odgovor. Posle se probudio ortak što je noćio tu kod babe i pita da l' stvarno ne znam zašto sam mokar i zašto nemam ništa gore, ja naravno pojma nemam, i on mi kaže da me našli u jednom trenutku u wcu u kadi kako ležim unutra i spavam sa puštenom vodom Verovatno sam pokušao da se umijem iznad kade i prevrnuo se unutra i zaspao Edited April 6, 2013 by Савовски 2 3 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 čabke gona čab :))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts