Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

uvek u službi narodu

Metro je inače car i uvek je (bar meni) top pick za nepoznate gradove jer je baš nemoguće izgubiti se dokle god si nadomak neke stanice metroa. Smor je samo kada se ne naplaćuje flatrate pa te zapravo košta kad sedneš u pogrešnu liniju/smer.

Jeste metro car nego sam ja stvarno utripovao da cu zavrsiti u nekom ghetu. Mozda zato sto su mi timejti vecinom iz Chikaga i naslusao sam se gomilu prica gde zalutali belci budu biveni a vrlo cesto je to slucaj kada sednu na pogresan metro. Inace radi ustede para put ce mi biti znatno duzi i komplikovanije ali nije mi problem, cak i volim ponekad takva cimanja. Marsuta mi je sledeca (ne racunam lay overe i ostala cekanja):

- 6 sati vozom iz mog grada do Chikaga

- 1 sat metrom do aerodroma

- 8 sati let do Rima

- 1.5 sat let do Budimpeste

- oko 1 sat od aerodroma do zeleznicke (dva metro i bus, ako se nije nista promenilo kod madjara)

- i na kraju oko 6 sati klackanja vozom do Novog Sada

Sve ukupno 300 godine i ~100$ ustede u ondnosu na dolazak. Ni ne znam sto sam ovo napisao al eto :D

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

sto volim kad vikend docekam bolestan

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

da, promenljivo - 50 nijansi sive promenljivo

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Napravio ja sinoć pijanku na babinoj gajbi (baba je u makedoniji već duže vreme) za par ortaka, izbacio sam dva litra rakije, a oni donosili piva/špricere da ladimo tu rakiju. I budim se danas oko 14h premamuran (još mi ništa nije dobro) kod babe sam spavao, i gore nemam ništa,a dole mi pantalone sve nešto baš mokre u predelu pojasa (dupe, prepone.). Gledam nisam valjda toliko mrtav bio da sam se upišao u gaće, međutim nije smredlo na pišaću, tako da sam zaključio da sam se verovatno mnogo preznojio, pošto je stvarno vrućina bila u toj sobi, ali mi nije to delovalo kao odgovor. Posle se probudio ortak što je noćio tu kod babe i pita da l' stvarno ne znam zašto sam mokar i zašto nemam ništa gore, ja naravno pojma nemam, i on mi kaže da me našli u jednom trenutku u wcu u kadi kako ležim unutra i spavam sa puštenom vodom [roflmao]

Verovatno sam pokušao da se umijem iznad kade i prevrnuo se unutra i zaspao [roflmao]

Edited by Савовски
  • Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 3

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...