Demian Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 Sto kaze trotky, nema boljeg osecaja kad sa jednocifrenog healtha, bacim moltena+shadowflame, pa reno-a protiv huntera i ostalih aggro govana. Well fought, I concede svrs. Lud je Renolock mada partija potraje svaki put ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 Pa jbg traje dugo, ali je velika verovatnoca da ces dobiti, tj sto duze traje partija veca je sansa :)Imah 2 questa sa warlockom, 8 pobeda, uzmem demonhandlocka i streak od 8 pobeda. Lep osecaj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 8, 2015 Report Share Posted December 8, 2015 (edited) 3. deo moje LoE analize, ovog puta Murloc specijal :Dhttp://klanrur.rs/2015/12/08/league-of-explorers-analiza-karata-4-deo/ Edited December 8, 2015 by SavKe 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 Ćuti, dobro da krenulo :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 Nastavak moje analize League of Explorers karata, pišem o preostalih 6 karata iz The Ruined City, solidno sam se raspisao :Dhttp://klanrur.rs/2015/12/10/league-of-explorers-analiza-karata-4-deo-2/ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 Igrao sam tempo maga - nista. Probao sam Legendary freeze mage - nista. Tek sam sad sa control warriorom uspeo da imam pozitivan score i popnem se malo na ladderu na rank 12. Vozim u control warrioru ovaj novi legendary iz avanture - Raafana i moram priznati da mi pruza odlicne odgovore za razne klase. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 Meni Hearthstone odavno nije bio ovoliko zabavan za igranje, gomila različitih deckova za igranje i ozbiljnih i zabavanih, LoE je uradio više za igru nego ceo TGT koji je imao 3x više karata. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 Istina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 A pa to je #1 pala dek na hpwnu. Nemam coghammer i tiriona pa sam metnuo još jedan truesilver i silvanu, easy peasy, kad se dođe do višeg ranka može da se switchuje.napravio sam novog miracle roguea, da vidim u čemu je tolika čarolija tog, bar nekad, "samo za strogo pro igrače" deka. koje govno, ako nemaš savršen draw - poz.Dog: top10 sa njimThijs: top50 i penje seKruko: "koje govno" bole te stojko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 Pa i mozes, negde od 3.-4og ranka je sve isto kao i legend. A ako umes da igras taj deck oko legenda, svakako ces prolaziti lagano na rankovima 20-5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 16, 2015 Report Share Posted December 16, 2015 (edited) Ako vam zanimljivo da glasate - http://www.gosugamers.net/hearthstone/features/4610-gosugamers-awards-2015-hearthstone-nominations Edited December 16, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 Nke pusi kurac arena, 3-3, 0-3, i u trecoj mi se lik usro u hp do 4 turna jednocifren, sa mana wyrmovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 Ja sam juce malo igrao aggro p4wny-jev warlock, sa 2 sea gianta, ocajno sam prosao, 1-8 skor... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 (edited) Evo moje poslednje 12ice, jedna večeras, sa Rogueom, jedna pre desetak dana sa Paladinom. Slabo nešto igram arene ovih dana, pošto mi je dosta zabavan LoE constructedhttp://www.heartharena.com/arena-run/6p652t http://www.heartharena.com/arena-run/3rr1ry Edited December 19, 2015 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 (edited) Najgore je sto dugo nisam igrao arene, stekao gold, uzeo LOE. I ostalo mi 900 preko, Kazem sebi ajde da probam sa LOE kartama nisam ni jednom. Pala, 9 pobeda, 150 golda + epic (codo rider) + pack TGT. Ostale 3 su mi digle secer nenormalno. I sa odlicnim draftom jednostavno ljudi kao da mogu da biraju kartu koju ce da vuku posto vide moju. I na kraju taj lik .. turn 1- wyrm - coin - wyrm, ne daj boze da ima neku 4 cost kartu u ruci naravno ... Idem sad da odigram jednu hladnije glave. NNEma ja zivaca za ovopposto sam glup da snimim ceo gif -> Astral Communion , Fjola, Poly:Boar iz retire 1-2 runa. https://gyazo.com/1219a1e8af950b53b01eea9166c7cc36 Edited December 19, 2015 by Demian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 Glupa je igrica, jako. : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 Opet tiltuješ Džoni :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 Jest, dodje mi s vremena na vreme, ali nekad mi je stvarno tesko da se oporavim! : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 (edited) ja nisam igrao nekih mesec dana, hteo sam da batalim ali.. =)probao malo reno warlocka (koji mi se svidja i kojeg cu sigurno da igram) i combo druida koji je isto ok u ovoj meti. ALI ipak sam odlucio da igram patrona, sa sir finleyem i rafaam-om i odlicno su se uklopili u moj omiljeni deck. pogotovo rafaam koji je pao kao kec na deset i koji je vrhunska karta.najvishe kao patron gubim od priestova koji mislim da su dobili ozbiljan buff sa novim kartama. sa ostalim popularnim deckovima imam dobar w/l, sa palama/hunterima vishe nego dobarkad uzmem rank 5 (sada sam 7) igracu malo reno locka i druidageneralno, mislim da je LOE pogodak, mnogo bolji od tgtaI btw ne znam da li se meni cini ili nocu ima mnogo vishe botova nego po danu? .. uglavnom igram danju, nocas seo i deluje mi da je bar svaki treci protivnik bot Edited December 19, 2015 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted December 20, 2015 Report Share Posted December 20, 2015 Anyfinn can happen, kakvo carevanje od deka! U jednom momentu na boardu 4 warleadera, 2 murkija i bluegil, sve ukupono 50-60dmga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepticuS Posted December 20, 2015 Report Share Posted December 20, 2015 Kakvi botovi ja to nikad nisam kontao dal je bot ili ne, nisam se opterecivao. Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SavKe Posted December 21, 2015 Popular Post Report Share Posted December 21, 2015 :D 4 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted December 22, 2015 Report Share Posted December 22, 2015 Vrh karta je justicar, to mi je sledece na listi za kraft. Za mid range pallu, za control warrior i za priesta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 22, 2015 Report Share Posted December 22, 2015 Ajde da pređete na HotS pa da cepamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted December 22, 2015 Report Share Posted December 22, 2015 Nema se skilla vudu, ostario sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts