SavKe Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Za arenu je jako bitno da si svestan u kom pravcu ti se kreće draftovanje špila i da ostatak drafta odradiš u skladu sa tim, a zatim da dobro izanaliziraš svoj špil i da proceniš njegove mogućnosti i kakav stil igre ide sa njim. Nekad igraš control i value game, a nekad jednostavno vidiš da ćeš izgubiti partiju na duge staze i kreneš agresivno da probaš da završiš partju pre nego što protivnik uspe da stabilizuje. Ja u areni najviše volim kad draftujem tempo deckove ili nekog dobro midrange Shamana. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 najgore mi je kad igram protiv paladina, kad mi coinuje shielded minibota dodje mi da konsidujem. I aldor peacekeeper, jedna od poganijih karti u igrici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 Sjajan deck, ne javljaj se ako nemas 9+ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 Evo ja cu elelelllelel Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 (edited) Ja sam poceo da igram pre mozda nedelju dana opet, prestao sam 2-3 nedelje posle g&g Igrao sam f2p ranije ali posto nisam igrao skoro pola godine kupio sam brm exp i 15-ak packova, craftovao dr boom-a Iskreno, vise mi se svidja kako sve izgleda sada nego kada sam prestao. Mada nisam odigrao ukupno 30-ak ranked (sve klase po malo da vidim shta i kako) i mozda 5-6 arena runova. Cini mi se da postoji mnogo vise deckova koji funkcionisu nego ranije Sto se tice arene, meni mage i dalje deluje kao najbolja klasa, imao sam prosecno 6-7 pobeda, paladin ok mozda 5 i jednu sam fejlovao sa hunterom sve u svemu, mislim da su iskontrolisali aggro fest u koji sam mislio da ce igra da se pretvori posle g&g, i like it e da, bedak je sto jede bateriju kada igram na tabletu, mislim da skine 10% po partiji Edited June 7, 2015 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Stvaro serem ti se u ovu arenu i mejdza. Igram protiv kretena sa kompletnim arsenalom spellova a meni mage u draftu nije dosao zadnjih 10+ arena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Koliko je realan nerf boom-a u skorije vreme? Dobih ga iz arene, pa se premisljam da li da ga sad pretvorim u dust ili da sacekam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lepro Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 (edited) Juce i danas, winstreak sa lockom, dugo nisam imao ovakav winstreak a onda tri lossa za redom xD 14 do 7 rank Edited June 8, 2015 by lepro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Zašto ne koristiš neki tracker umesto udaranja recki na papiru? ;D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 haha, koji si ti car sa ovim vođenjem evidencije, podseća me na moje mlađe dane :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Haha, oldschool :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lepro Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Oldschool ftw. Nema nista od trackera, isprobao sam dva pa su me izludjivala kad ne ocita game. A i odigram tu i tamo na poslu koju partiju kad ima vremena, tako da samo papir i olovka :D i ljepse na papiru( Trump mode on ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Ovaj ladder govno teshko postao. Gomila Huntera I mech mageova, znachi prosto neverovatno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Ne radi meni sa Shamanom nishta, totalno useless klasa, jedino imam shanse sa mechom koji je totalno krsh deck ali kao pobedjujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Ne znam odakle ti Mech Mageovi, ja njih nisam video dva meseca, pojavi se neki tu i tamo zalutali. Sa druge strane, Tempo Mage dominira laderom. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Za one koji prate trenutnu metu, da li postoji dek koji je viable za ladder a da se sto manje oslanja na nove karte (od g&g) posto ih nemam a nekad bih odigrao partiju, bilo koja klasa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 facehunter :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Freeze Mage. Naravno, mnogo bolje radi sa Emperorom, ali je sasvim standarno dobar i bez njega. Ctrl Warrior isto može da se igra i bez novih karata, jedino ti Shieldmaidenka treba od GvGa. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Hvala i overicu te dve nove karte sto kazes. : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Emperora dobijaš u prvom krilu Blackrock Mountain avanture, on ti je Loatheb ove avanture, tako da ti se svakako isplati da sakupljaš gold za prvo krilo BRM, za početak. Tu ti je i Grim Patron, pa možeš i Grim Patron Warriora da igraš, najbolji deck u igri već mesec i jače dana :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Hahaha, evo sta je kurata sreca: Odigras jednom u sto godina na nekom tamo 17om ranku na azijskom serveru Truesilver samo onako da potrosis manu jer nemas nista bolje da odigras na njegovu praznu tablu... I on ti baci Harrisona :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balanor94 Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/19799093/hearthstone-may-2015-ranked-play-season-final-rankings-12-06-2015 #33 :O i #56 :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 (edited) gg momci :D edit, Vidim i Lucky je završio sezonu na 45. mestu Edited June 12, 2015 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balanor94 Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Eee gz i za njega, nisam to primetio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lepro Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Momci pobjedili igru :D gz nema sta, mnogo uspjeha i u ovoj sezoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts