lepro Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 hahaha koji jebeni LOL. upravo mi Yogg Saron kastovao Sacrificial Pact na protivnickog Jaraxxsusa. Konacno The God Savior Yogg igra na mojoj strani, obicno me ubije i kad sam daleko od umiranja haha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Ubija me ova sezona, toliko mi je kul meta, sviđa mi se bar pet dekova, ali sam toliko loš i bedan.Sinoć napravim ovog Divine Aggro palu, četiri partije zaredom ne mogu da dobijem 1drop u ruci, petu dobijem sa full maliganom, i onda do 4. turna nemam šta da bacim. Ubiću se.Jedino što mi je izvlačilo kvestove cele nedelje jeste onaj jebeni two card Tavern Brawl. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Neverovatan brawl, ja sam odusevljen! Ali kad mi je usao warlock sa 1/1 charge svinjom i power overwhelming hahaahaha plakao sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 brawl je bio 90% iste 2 karte.. smorina.. jedino sto su brze partije pa daily prodje caskom.-random class - mechwarper + gorilla bot , do 3 turna izbacis celu ruku lagano, i samo lomis dalje.-ranger posebnozameni gorilla bota sa metaltooh leaperom, turn 3-4 30dmg-a ko keksmageovi su svi bili mana wyrm + arcane missle.. ako uspe da prodje dok ima u ruci karata, to je to.. ako ne , nema sta da trazi.sve ostalo su neki 50/50 deckovi koji ili prodju skroz ili puknu.. najcesce puknu protiv mech decka.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Serem se u paladina i pyromancer+equalitykombo star ko Zemlja na kojoj hodamo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 brawl je bio 90% iste 2 karte.. smorina.. jedino sto su brze partije pa daily prodje caskom.-random class - mechwarper + gorilla bot , do 3 turna izbacis celu ruku lagano, i samo lomis dalje.-ranger posebnozameni gorilla bota sa metaltooh leaperom, turn 3-4 30dmg-a ko keksmageovi su svi bili mana wyrm + arcane missle.. ako uspe da prodje dok ima u ruci karata, to je to.. ako ne , nema sta da trazi.sve ostalo su neki 50/50 deckovi koji ili prodju skroz ili puknu.. najcesce puknu protiv mech decka..Mechwarper deckove kaunteruje brdo deckova. Shaman sa Elemental destruction i Volcanic drake, Mage sa Frost Novom i Scarabom, Mage sa Fireball i Ice Black, Krippov "Gandi" deck... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 moguce, ja u praksi nisam ni jednom naleteo na tako nesto. ako krenem sa coinom je GG do 3-4 turna bez pardona. odigrao sam mozda 30-40 partija za ovaj tavern.plus sto niko normalan nece za ovaj tavern da igra neki spor deck, i razvlaci 30-60 sekundi u 5 minuta. Ja sam bar kad god naletim odmah concede, za vreme dok bi se s njim smarao bi vec odigrao 5-6 partija. tipa mill druid sa onim murlocom i +2mana this turn.. jednom sam blejao 5 minuta dok je vukao karte da nabije fatigue i opet ga samo nalupam na kraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 gzInace sam konacno dobio legendary iz Wotg seta, tacno 40ti pack, bravo blizzarde :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Bravo vico ! I meni je sledeci mejdz, imam 350 pobeda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 gzInace sam konacno dobio legendary iz Wotg seta, tacno 40ti pack, bravo blizzarde :D Sta si dobio? :D Ja sam otvorio 33 komada, dobijemo samo novog Deathwing-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 (edited) Dobio Princes Huharan :) Dobro je sto je nisam kraftovao, manje-vise imam sve iz ove ekspanzije sem Deathwinga i Yashara od karti sto se bar malo igraju. Edited May 17, 2016 by Touche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 (edited) Standardan dan control priesta Zasto prokleti forum necu da prikaze sliku? :( Edited May 18, 2016 by Touche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 7 minutes ago, Touche said: Standardan dan control priesta http://imgur.com/2ueZ6Fld Zasto prokleti forum necu da prikaze sliku? :( nisi ulinkovao sliku nego IMGUR link, tako mi deluje. ja sam linkovao sliku i eto je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 U pravu si Lakisa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 Pregled mete ove nedelje sa 3 različita izvora TempoStorm Meta Snapshot - https://tempostorm.com/hearthstone/meta-snapshot/standard/2016-05-18 State of the Meta #3 - https://manacrystals.com/articles/145-state-of-the-meta-3-a-big-one vS Data Reaper Report #1 - http://www.vicioussyndicate.com/vs-data-reaper-report-1/ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 zabavljali se neki random lik i ja u brawlu :D par krugova smo mu davali divine shield i buffovali da ga mech ne bi unistio :D 2 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 (edited) ja cu da probam da igram miracle roguea cim skupim dust, nikad rogue-a nisam igrao a deluje mi kao super fun. do tada cu verovatno da probam reno mage-a, deluje mi kao dobar deck, mada ni za to nemam sve karte (thalnos/arcane blast). nisam do sada igrao ni magea preterano jel ste dustovali karte kao npr maexxna, majordomo i slicne? ja ove 2 upravo, razmisljam i o feugenu i stalaggu, u wild nisam ushao od kako su se pojavili formati dajte savet za josh neku useless adventure kartu poput ovih *edit* odoshe i feugen , stalagg i baron rivendare =) Edited May 22, 2016 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Ja sam DE ceo naxx i gvg iznerviran ocajnim drop rateom legendarija u wotog-u, a i nisam nesto planirao wild da igram tako da mi i nije zao tih karata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 A jel si planirao standard da igras sledece godine?! : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Ofc!111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Ja sam sve razvalio isto i odlucio sam samo standard karte da kraftujem sa dustom. Iz paketa novog shta ispadne ispadne, necu se preterano nerviram. Ovako mi je bolje na dugorocnom planu, bicu spreman za sledece sezone standarda sa classic setovima a nove cu kraftovati. Sledece na listi su: Malygos, Leeroy, King Mukla, Onyxia, Deathwing, Cenarius. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Za sta ce ti mukla? Bounce roug? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 20 minutes ago, Touche said: Za sta ce ti mukla? Bounce roug? Za reno shamana :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Ja jos cuvam muklu i tinkmastera ^^ Zato sam pre pola godine kad sam se vracao u igru disovao thalnosa, reko ne igra se vise : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Pa bolje nego da mi stoje u kolekciji a da ih nikad ne koristim. Ovako sam kraftovao sve mi treba, pa mogu da pocnem sa stekanjem golda za sledecu ekspanziju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts