Pipboy Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Zato što misle ako imaju isti špil kao Trump da će i igrati kao Trump. 1 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 (edited) 11 pobeda, 200g, 60 dust i kidnaper. kkthxbb. Edited February 26, 2014 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 11 pobeda, 200g, 60 dust i kidnaper. kkthxbb. : ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Ne kapiram koja je fora ljudima da cekaju do kraja poteza maltene i onda odigraju? misle da ce da smore ljude pa da izadju ili sta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Ne kapiram koja je fora ljudima da cekaju do kraja poteza maltene i onda odigraju? misle da ce da smore ljude pa da izadju ili sta ? Upravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Kako me je izdominirao neki Rogue sinoć, i to dva puta zaredom sam njega izvukao u custom game. Prvo sam pizdeo, onda je bilo milina gledati kako čovek vadi i kombinuje, u nekim potezima je igrao opušteno i po pet-šest karata, kao mačka kad se zeza sa mišem. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Hao u nedoumici sam koji legendary da napravim... Razmisljam Black Knight-a posto mislim da bi on dobro usao u moj deck.. Nisam pametan.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 (edited) Meni slabo sluzi, eto samo tolko da kazem. : D edit: lol ja sam sad dobio jaraxusa, jel igra neko full handlock dek, koliko je efikasan? : ) Mislim, jel se isplati utopiti dust u giante? : D Edited February 27, 2014 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Nerealna karta, kapiram da su hteli njime da kompenzuju Warlockovu specijalku, ali preteraše. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Ја синоћ преточио пола колекције у Тириона, сморило ме више да га чекам. Одмах се показао. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Moj tirion ili ne dodje kad treba il popije sajlens : D Dajte neki dobar paladin dek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 (edited) Tirion je meni jedna ja jacih legendary karti, mada bi ja pre sigurno uzeo tinkmastera... Trenutno za njega stekam dust, samo jos 700 dusta idemo! :D Inace je se sa mojim pala dek-om vrtim oko 6-7 rank-a mada fale mi nat pagle, tinkmaster,bloodmage :D Razmisljam i alextrazi Edited February 27, 2014 by Wizzzi^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Hao u nedoumici sam koji legendary da napravim... Razmisljam Black Knight-a posto mislim da bi on dobro usao u moj deck.. Nisam pametan.. Imam ga jako dugo. Ali vec duze vreme jako losa karta. Retko ko ima tauntove u decku sada,grunu argusa i to je to. Mada nekad mozes nekom da se useres u zivot kad izvuce ironbarka ili neki jaci taunt,bas ga smoris zestoko...ali to je retkost...mislim da mozes mnogo potrebniju kartu da kraftujes. Jedino ako imas sve sto ti treba pa hoces da upotpunis neki deck sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 (edited) Pa dobro ti black knight-om skoro bilo koji taunt da unistis je dobro. Racunaj kao da si bacio jetija i 2 mana kartu da unistis taunt. Svaki taunt preko 2 mane koji unistis izvukao si value. Bar ga ja tako vidim ^^ Edited February 28, 2014 by SpiRo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Pa dobro ti black knight-om skoro bilo koji taunt da unistis je dobro. Racunaj kao da si bacio jetija i 2 mana kartu da unistis taunt. Svaki taunt preko 2 mane koji unistis izvukao si value. Bar ga ja tako vidim ^^ Slazem se,ali iz nekog mog iskustva mislim da ces ga jako malo upotrebljavati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 (edited) Ljudi slabo igraju tauntove ali igraju jako puno DoA i SP koji svojim bafovima daju validne mete za bk.. U suštini bk mi se čini kao dobra karta za neki aggro špil, koja može da bude taj presudni momenat pri uklanjanju neprelaznog taunta, plus dobijate jakog midgejm miniona na vašoj strani table. Edited February 28, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Ljudi slabo igraju tauntove ali igraju jako puno DoA i SP koji svojim bafovima daju validne mete za bk.. U suštini bk mi se čini kao dobra karta za neki aggro špil, koja može da bude taj presudni momenat pri uklanjanju neprelaznog taunta, plus dobijate jakog midgejm miniona na vašoj strani table. Bas tako! To sam i rekao u prvo postu oko BK-a. Craftujes je jedino ako ti treba da upotpunis neki spil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaephyr Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 prijave za all-Balkan turnir se završava sutra, tako da zainteresirani požurite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 (edited) QQ kako je lep osecaj kada Counterspell-ujes Mind Control. edit: e da ubacio sam Black Knighta. U prvoj partiji sam ga bacio na praznu tablu tako da value nije izvucen ali u druge dve partije je ubio jetija sa tauntom i ragnarosa sa druidovim +4 hp tauntom. Ono nisam se pokajao jos uvek :) Edited February 28, 2014 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Nisam se nadao restartu laddera lol : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 (edited) Upravo sam bio nekako "uhakovan/cheatovan" jebem li ga sta je u areni ???? Lik nije igrao neko vreme i proslo je jedno 2 minuta sigurno nije mi bilo jasno zasto ne odbrojava. I onda je odigrao 5-6 turna za redom, a meni je iste sekunde kada pocne moj turn pisalo da sam zavrsio turn. I onda sam izgubio. On je igrao turn za turnom, tj. ja to nisam ni video samo sam video kako mu se karte pojavljuju na tabli karte i meni kako se smanjuje hp. Dok ja nisam mogao nista da uradim ili pritisnem ?!?!?!?!?!?!? Bukvalno sam izgubio u roku od 6-7 sekundi sa 30 hp-a. 5 turna je odigrao. Edited March 1, 2014 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Sta mislite da li ce uskoro menjati neke karte, odnosno da li se isplati disenchantovati sad ili sacekati? : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 (edited) Rekli su da kao više neće menjati karte u beti, ali mislim da je to glupost jer i dalje ima neizbalanisranih karata u oba pravca (i beskorisnih i prejakih). Upravo sam bio nekako "uhakovan/cheatovan" jebem li ga sta je u areni ???? Lik nije igrao neko vreme i proslo je jedno 2 minuta sigurno nije mi bilo jasno zasto ne odbrojava. I onda je odigrao 5-6 turna za redom, a meni je iste sekunde kada pocne moj turn pisalo da sam zavrsio turn. I onda sam izgubio. On je igrao turn za turnom, tj. ja to nisam ni video samo sam video kako mu se karte pojavljuju na tabli karte i meni kako se smanjuje hp. Dok ja nisam mogao nista da uradim ili pritisnem ?!?!?!?!?!?!? Bukvalno sam izgubio u roku od 6-7 sekundi sa 30 hp-a. 5 turna je odigrao. Baš sam se pitao da li ima hakova, ne razumem kako im se to isplati (na stranu što je lik retard sam po sebi što hakuje), kad će po prijavi da im ode ceo akaunt verovatno, sve što su uložili u njega. Nadam se da si prijavio lika? Edited March 1, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Rekli su da kao više neće menjati karte u beti, Hvala : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Dobio sam zlatni doomhamer koji izgleda toliko lepo da mi je prosto žao što ću da ga pretvorim u dust :D 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts