abohac Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 SLI od dve 660Ti ti u životu ne treba jer je neisplativo. Onda bolje jednu 670 ili 680, a ako ti se bacaju pare imaš i Titan od soma evra. Nema para za Titan, otkud ti to? Vidiš da se muči i za napajanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Šta je soma evra za takvog deliju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Titan da stavi u SLI! .... i najverovatnije bi sve igre izgledale isto kao i na jednoj :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Titan da stavi u SLI! .... i najverovatnije bi sve igre izgledale isto kao i na jednoj :D Imaš nešto protiv GTX690 ili samo misliš na Faileurov račun za struju? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 (edited) ne kapiram šta si hteo da kažeš to sa 690 ali ja sam ciljao da sa dva titana nema igre koja će ti dati vidljivu razliku da je igraš na jednom ili dva titana. E sad, ako imaš više monitora, to je druga priča. Edited March 22, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Am serija seasonicova je bronze kvalitet i semi modular a x serija je gold kvalitet i full modular pa ti vidi sta ti vise odgovara. Quote In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted March 22, 2013 Author Report Share Posted March 22, 2013 Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted April 25, 2013 Author Report Share Posted April 25, 2013 (edited) I tako, uzeo ja lepo Seasonic G 650w napajanje, kao bruka reviews, najnovija serija, Gold certified, blabla http://www.overclock.net/t/1344219/the-seasonic-g-series-450w-550w-650w-owners-club , perverzno pakovanje, kablovi u vrećici, svega dovoljno, ok cena (13.600 RSD), povežem ja to sve lepo, upalim komp i počne KULER DA URLA KAO NA AVIONU !?!?! I NE GASI SE!? A svuda lepo piše ultra quiet, ljudi se hvale kako im se kuler skoro i ne pali na medium load, kako se ne cuje ništa, a meni URLA. Jel MOGUĆE da je defektno napajanje ? Da li vam pada napamet da sam nešto mogao da "zajebem" pri povezivanju ? Sve radi normalno, a zvuk ubija... Edit: Evo ga...ne cuje se ništa sad... Znate šta sam uradio? Promenio sam jebe** kabl od struje...valjda mu onaj prethodni (od prethodnog napajanja koje i dalje radi, samo ga prebacujem u drugi komp) nije valjao... Eto, neću da brišem post, možda će da koristi nekome... lol EDIT2: Kada sam vratio napajanje u kućište (nakon promene kabla stajalo je uspravno pored kućišta) OPET JE POČELO DA SE DERE?! Imam Cooler Master HAF big tower i napajanje mi stoji dole, kao na ovoj slici http://assets.overclock.net.s3.amazonaws.com/f/f9/f9f13111_vbattach95317.jpeg Jel moguće da mu to možda smeta? Ventilator na napajanju je dole, ali kućište ima svoj prorez ispod baš za tu namenu, znači nema tu govora o nekoj toploti, dere se od prve sekunde kad se upali komp.... EDIT 3 LOL: Ovo je šou. Sad sam krenuo da odvrćem šrafove što drže napajanje za kućište (dok je upaljen komp), i kad sam krenuo da odvrćem treći šraf, kuler se na 1/3 odvrnutog šrafa stišao totalno. Kad ga prišrafim 1mm kuler krene da se dere. Odšrafim 1mm kuler ućuti. Etooooo, problem rešen, jedan šraf je malo odvrnut. Hahhahaha... Šta li je razlog, kratak spoj ? :)) Edited April 25, 2013 by Failure.Sanitarium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 kakav bre kratak spoj? vibracija Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted April 25, 2013 Author Report Share Posted April 25, 2013 Ma brate, Boing 747 vs ništa za 1mm desnog zavrtnja :) Nije vibracija, vrti se kao blesav. Nešto mu ujebe senzor ili šta god. Nema veze, šljaka vrhunski sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 zar je moguce da tim napajanjima nije mrdnula cena u zadnje 3-4 godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted April 26, 2013 Author Report Share Posted April 26, 2013 Konkretno ova serija je izasla krajem 2012. godine, tipa downsizovali su one platinum verzije od oko 1000w na ovu seriju 450, 550, 650 W (pricam o kvalitetu, izradi i slično). Stvarno je sve savršeno počev od nebitnih stvari tipa kutije, pakovanja, pa do same izrade i komponenti. Nemam zamerku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 sad kupi novo kuciste :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts