Dule_smor Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Elem, mozda je vec bilo ovo, sorry ako jeste:) Imam plazma panasonic vierra hd ready tv sa av i hdmi ulazom...komp mi je u drugoj sobi, tako da mi je cimanje da ga povezujem onim hdmi kablom kad gledam neku seriju/film...e sad, sta bi bilo najbolje da uzmem...neki dvd plejer mislim da je glupo jer sigurno necu narezivati diskove...ima i onaj media plejer sa usb ulazom, koji se valjda povezuje hdmi kablom sa tv-om, to mi je nekako najprakticnije, snimim na usb sta cu da gledam i zakacim ga na to sranje...drugar mi pomenu i android tv usb, ne znam kako on funkcionise...u principu najbitnije mi je da cita sve video/audio formate i subtitlove i naravno da je kompatibilno sa mojim tv-om:)...ajmo predlozi pa da idemo na rakiju posle! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 I to sve za par hiljada! Ne sviraj, nema boljeg plejera od PC-ja. Kupi daljinski za komp i kupi HDMI kabl od 10 metara i ćaos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 prodas taj tv i kupis neki koji moze da cita usb direktno, ali to smara :D ili napravis htpc masinu.... ili dve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 10, 2013 Author Report Share Posted February 10, 2013 sve, sve, al nisam ocekivao od vudua i rekija ovako lose savete:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Ništa, ti daj 10 hiljada za nešto što baca sliku kao Windows Media Plejer i kopiraj filmove na fleš svaki put kad ti se gleda nešto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 pročešljaj prošli topik, brue ga je pokrenuo, bilo je saveta koliko hoćeš, na kraju je uzeo wdtv i kaže da se zajebao (nešto sa jačinom zvuka valjda). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 (edited) Opet se vracamo na staru diskusiju :) Elem, ja imam media player, imas sve o to vs PC u ovoj temi od ranije http://www.klanrur.r...topic=234926992 Meni licno je media player komforniji jer je mnogo jednostavniji za koriscenje i imas obican daljinski da pustas filmove kao sto bi to radio ranije sa video rekorderom ili cd plejerom. Pritom Vudu ne znam ni jedan trenutno aktuealan media player koji ne radi preko wifi ili LAN mreze, tako da je konstatacija sa prebacivanjem filmova na fles potpuno zastarela :) Sve fajlove vuces sa kompa normalno, samo treba da su serovani folderi. Sto se android varijanti tice, to zaista nisam probavao, skoro se pojavilo, sustinski bi trebalo da radi ok, ali sam u praksi cuo oprecna iskustva, a sam probao nisam. Edit: Mislim da je Brue-ova zajebancija bila na temu konekcije media playera na 5.1 risiver mimo optickog kabla, tako neka fora, ja sa tim nisam imao iskustva. Edit2: sad procitah opet, njemu je problem bio sto mu je stereo izlaz previse jak, tj brunda, a nema opticki ulaz na pojacalu, tako da to treba imati u vidu ako je zvuk bitna stavka. Edited February 10, 2013 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 10, 2013 Author Report Share Posted February 10, 2013 ladno je bio topik, ispicavam se, procitacu ga:) znaci to sranjce od plejera ima i wi-fi, sto bi znacilo da bi mi trebao i wireless ruter ako necu da snimam stalno na flesh filmove...na kraju mozda stvarno uzmem hdmi kabl od 10m sto kaze vudu:)...al znam da me je i to nesto zezalo, nije prenosio i zvuk preko tog kabla, nego sam morao zvucnike sa kompa da drzim ukljucene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 A da, imaš grafičku iz 2006, sry Ništa onda od priče sa HDMI kablom, komp ti je sranje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 znaci to sranjce od plejera ima i wi-fi, sto bi znacilo da bi mi trebao i wireless ruter ako necu da snimam stalno na flesh filmove...na kraju mozda stvarno uzmem hdmi kabl od 10m sto kaze vudu:)...al znam da me je i to nesto zezalo, nije prenosio i zvuk preko tog kabla, nego sam morao zvucnike sa kompa da drzim ukljucene Sranjce jos cesce ima LAN ulaz, tako da bi mogao da resis to i obicnim mreznim kablom. Doduse mislim da to nije opcija sa Android varijantama. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 10, 2013 Author Report Share Posted February 10, 2013 A da, imaš grafičku iz 2006, sry Ništa onda od priče sa HDMI kablom, komp ti je sranje! aha, znaci zbog toga nije isao zvuk preko hdmi...i da, komp je iz 2005 :D Sranjce jos cesce ima LAN ulaz, tako da bi mogao da resis to i obicnim mreznim kablom. Doduse mislim da to nije opcija sa Android varijantama. pa taman onda, bolje da uzmem lan kabl nego wireless ruter...mada jos bolje ako ima usb ulaz, prebacim lepo na ovaj flesh od 16 giga i ne moram da razvlacim kablove po stanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 a najbolje bi bilo da umesto televizora imaš kamin, pa kad ti se nešto gleda ti založiš vatru i gledaš kako gori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 aha, znaci zbog toga nije isao zvuk preko hdmi...i da, komp je iz 2005 :D узео си нови полован комп? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 11, 2013 Author Report Share Posted February 11, 2013 ivke i brue zvani fora HEEEE nego koji izlaz na sebi ima taj media plejer, verovatno mi ovaj moj stari hdmi kabl sto ima ulaz za graficku na jednom kraju nece zavrsiti posao, posto vidim da je i brue morao da uzima novi hdmi kabl:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Pa i na tim plejer i android varijantama je standardni HDMI, kao sto ide i u televizor, dakle treba ti s obe strane HDMI. Osim za slucaj da nemaju neko mini-HDMI govno, ali onda najcesce daju i neki adapter na normalan HDMI. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 11, 2013 Author Report Share Posted February 11, 2013 Pa i na tim plejer i android varijantama je standardni HDMI, kao sto ide i u televizor, dakle treba ti s obe strane HDMI. Osim za slucaj da nemaju neko mini-HDMI govno, ali onda najcesce daju i neki adapter na normalan HDMI. znaci sa obe strane hdmi, oket sto se maltretiras sa tim televizorom kad od njega mozes da napravis plasma gun i krenes da pucas po domu zdravlja! gib blueprint! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 16, 2013 Author Report Share Posted February 16, 2013 ju koliko nista nema po ovom sdu (inb4 koliko)...nasao sam na par mesta one bluebery android stickove oko 7k, al su sranje cini mi se...izgleda da je najbolje sto ima neki sony media plejer, podrzava sve video/audio formate i subtitlove i ima hdmi/lan/usb/wi-fi, 12k kosta, plus mi treba hdmi kabl neki najkraci, oko 500 kinti...a posto cu verovatno da menjam provajdera (ovaj kds kablovski je sranje), imacu i wi-fi ruter tako da taman...ovde ima neki mts adsl, 1800 je 10/1 net, a 1400 5/0.5 i dobija se modem/ruter ofc...jel ima neko iskustva sa njima, da ne otvaram nov topic sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 питај комшије које имају ADSL како им ради, доста зависи од локације то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 16, 2013 Author Report Share Posted February 16, 2013 da vidis, to sam i zaboravio...videcu dal ima neko u kraju, mislim da je ortak kod njih...nego sta kazete, jel da uzimam ovaj sony media player :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 не једи говна него повежи комп Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 16, 2013 Author Report Share Posted February 16, 2013 pk ivke:c vec sam objasnio da je komp u drugoj sobi i da mi treba 10m kabla i bezicni mis/tastarura, a to mi je preveliko cimanje...a i hocu da imam komp i tv koji mogu da se koriste u isto vreme, a ne da keva ceka na pasijans dok ja gledam neku seriju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 ја не бих никад узео неко од тих сокоћала за телевизор, ал јеби га, можда теби и одраде посао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 Meni je laptop zakačen za TV već jedno 2 godine :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 uzmi wdtvlive ili neki pandan tome. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts