Thunderstorm Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Ne znam kako je za kosu, ali brada posle nekog vremena ponovo postane full beard. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 What a Game !!!!! Zavrsio je.Hmmmm ne znam da li sam mogao jos nesto da uradim ,ali sve u svemu, zadovoljavajuci rasplet dogadjaja.Inace kod mene je Geralt zavrsio sa Triss. Mogu slobodno da kazem da je najbolji akcioni RPG koji sam igrao ,a ako ne i najbolji RPG evaaarrrr . Normalno ima svojih mana i bugova ali preko svega se moze preci ,jer je prica jednostavno fantasticna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 (edited) Ma tuzan sto nema vise da se igra :( Al cu sacekati sad 6 meseci da legne prvi big DLC dal bese rekli u oktobru 20 sati novog contenta. Pa cu krenuti ispocetka i malo da promenim pricu. Realno sam sve lepo odradio pricu samo sam sjebo... Sjebo sam kraj sa Ciri, Yen i Triss :D Vratio par koraka nazad pa popravio sa Ciri da ne bude tuzan kraj. A jebiga ostao sam sam na kraju posto sam jebo obe to nisam mogo da ispravim :D Tolko nazad vec nisam mogao da idem. Kapiram da cu sledeci put raditi da Ciri krene samnom kao Witcher, Triss da sutnem, da bi zavrsio sa Yen I ja cu ponovo da igram sigurno kad izadje DLC, Kontam da su svi prvi put jebali obe, al mislio sam da to moze da se ispravi posle al jbg edit: evo ga dok kucam iznad mene lik koji je veran heaha :Dakle vidim da kraj zavisi od 5 odluka sa Ciri kad ti odbrojava vreme, ako "sjebes" vise od 3 ide los kraj valjda. Kad je Ciri dosla nazad u Kaer Morhen mislim da sam imao knedlu u grlu kolko je lepo uradjeno, i Battle of Kaer Morhen quest je bio jebani epic! Edited May 29, 2015 by CRNAC_U_TUNELU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Zmaju stavljaj spoilere jebacu te na suvo. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 ali nista nisam rekao sto se vec ne zna i nista nisam otkrio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Q6600 4GB RAM 1333 7950 Turbo Na medium 1080p oko 35-45 fps konstantno, al se graficka przi na 80c i urla ventilator pa mi je prpa. Smanjio na 1366x768, skoro sve na low, Texture na High, Detail Level Ultra, i dalje izgleda fenomenalno, 45-60 fps, 74c graficka. Bolje mi radi nego Witcher 2 a lepse izgleda. Tek sam krenuo, igram po malo jer ne mogu da sedim puno trenutno :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebro Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Како сте бре успели већ да пређете игру?? Блејим гајби са сломљеном ногом већ недељама и контам да нисам ни на лапо игре, шта ви радите? Иначе део извесног ланца квестова који се овде спомињао ме из неког разлога до јаја асоцирао на True detective, не знам дал је још неко имао сличан трип. Ако би био неко љубазан да објасни како се на форуму укључују спојлери, да не кажем споилери био бих му захвалан... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 (edited) Izašli Witcher drajveri za Radeon, daju 10% na performanse. Meni igra superfajn radi, čak sam i onaj sharpening nasvirao, bukvalno emulira hi-res teksture, ali me prca taj memory leak koji koči igru do neigrivog stanja. Čitao sam nešto po forumima da se to javlja zbog čestog korišćenja inventory i drugih skrinova, i rekao bih da je to posle dužeg igranja i testiranja. Jel ima leka za to? Edited May 29, 2015 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 (edited) Koliko imas rama? Ja sam kupio dodatnih 4gb, sad imam 8gb i osetila se razlika u preformansi mada nisam imo ni sa 4gb taj leak Како сте бре успели већ да пређете игру?? Блејим гајби са сломљеном ногом већ недељама и контам да нисам ни на лапо игре, шта ви радите? Иначе део извесног ланца квестова који се овде спомињао ме из неког разлога до јаја асоцирао на True detective, не знам дал је још неко имао сличан трип. Ако би био неко љубазан да објасни како се на форуму укључују спојлери, да не кажем споилери био бих му захвалан... [.spoiler]text[./spoiler] Bez tacki naravno Edited May 30, 2015 by CRNAC_U_TUNELU 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Ja imam negde oko 40h igre, a osecaj je da nisam ni na 30% mainquesta. Trentno jurim Nevenove svalerke po Novigradu :) I gde naci silver/silver ingot, nikako da skupim dosta da kraftujem razne maceve? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 (edited) Ja sam se nakupio materijala jer sam sve one kampove sa upitnicima zavrsavao. Znam da sam 20 sati trcao po celom Velenu i sve odradio. Nakupis se svega i svacega :) Sto se tice craftovanja maceva. Opterecuj se samo sa setovima, jedino kad dodjes do 35lvl pa na gore, tada imas da craftujes maceve koji su veci od set levela. Ja sam se fokusirao na Grifin set prvo, pa sam batalio signi i presao na Cat. Kad sam otisao u skellege trazio sam Bear set, koji mi se svidja jel izgledam ko dzedaj :D a po meni je i best lookin' one ;) I vise mi se nekako fokusira na strong attack nego na fast. Jeste fast verovatno bolji, ali sa Bear setom i fokusom na Strong attack kad udaris dovoljno je samo jednom i zavrsio si posao, nekako mi se vise svidja verovatno sto mu leti ruka, glava, noga zavisi sta mu odseces :D Edited May 30, 2015 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabruscg Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Ja sam uglavnom materijale za craft,skupljao rastavljanjem maceva i nije mi nikad falilo...mada sam retko pravio common iteme vec mahom witcher setove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Hm, problem je sto ja imam blueprintove za advanced/superior setove, ali nisam jos uvek pronasao nacrte za osnovne. Je l' se oni isto nalaze u Velenu ili u White Orchardu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 (edited) U velenu su za Feline i Griffin. Imas da kupis mape kod trgovaca, koji ti pocinju kvest. Ili mozes da slucajno nabasas na neki, sto opet trigeruje kvest. Edited May 30, 2015 by Thunderstorm Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Imas i free varijantu google.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Ja sam ceo gejm nosio onaj prvi Kaer Morhen armor sto dobijas kad pocnes :D samo sam maceve menjao. Nema sta, mislim da armor ne olaksava tolko gejm, vise je nacin na koj se boris, sto je meni do jaja. Samo su mi oni wraithovi skakali po jajima, pogotovo kad ih ima vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 (edited) Koju si tezinu igrao? Posto sam ja digo na max kad igram i da se mucim ljudski; Inace ne znam kako se Vi osecate ovde sto ste zavrsili igru. Ali ja se osecam jako prazno :( Moram ponovo da krenem ispocetka ne vredi ! Edited May 30, 2015 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabruscg Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Naravno da armor olaksava,inace bi te high lvl stvorenja one shotovala na predzadnjem ili zadnjem nivou tezine....ja licno igram na "blood and broken bones" tezini,svidja mi se sto nema regeneracije helta kad se medititira,i dodatno ne koristim onaj skill koji ti regenerise helt kad si van combata,tako da hasam med i pijem piva kao lud,sto mi i jeste poenta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Koju si tezinu igrao? Posto sam ja digo na max kad igram i da se mucim ljudski; Pa igram na Death Marchu, rekao sam vec, ako znas kako da se bijes i lepo stavis poene ma nebitan je armor. Nigde bas nisam zabo, samo me je Imlerith malo namucio, i naravno wraithovi kad ih je 3+ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Koliko od Isle of mists questa ima do kraja ? Da znam da li da krenem ili da radim neke side questove koji su mi ostali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 A koliko se razlikuje prica u zavisnosti od odluka koje ste doneli u W2? Ja sam u dvojci isao Roche path, postedeo Lavaleta, pustio Rocha da ubije Henselta, spasao Tris u Lok Muinu, postedeo Silu, postedeo zmaja i ostavio Letha u zivotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Koliko od Isle of mists questa ima do kraja ? Da znam da li da krenem ili da radim neke side questove koji su mi ostali. Posle Isle of Mista ima jos da se igra u zavisnosti od tezine mislim da je sigurno 10-15h+, odradi kvestove u kojima imas main likove, ako su neki random kvestovi slobodno gazi dalje, neces ih fejlovati. Uostalom probaj pa imas load. Odatle krece meni najbolji deo igre! A koliko se razlikuje prica u zavisnosti od odluka koje ste doneli u W2? Ja sam u dvojci isao Roche path, postedeo Lavaleta, pustio Rocha da ubije Henselta, spasao Tris u Lok Muinu, postedeo Silu, postedeo zmaja i ostavio Letha u zivotu. Mislim da je nebitno da li si iso sa Rocheom ili Iorvethom, ja na Iorvetha naleteo nisam u trojci, Roach je tu, Henselt biva svejedno ubijen u bitci, na Sile nisam naleteo mada je ima u arhivi, i Letho se pojavljuje ako ga ne ubijes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Naleteo sam na Letha, pomogao sam mu i na kraju sam ga poslao u Kaer Morhen da prezimi. Od Morhena cu napraviti crveni krst, i Keiru sam poslao tamo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Fino radis! Kasnije ce ti biti jasno i zasto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebro Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 Хвала црнцу за објашњење. Данас сам налетео на први багован квест Apiarian phantom, колико сам видео на интернетима не постоји решење проблема. У принципу немојте само истраживати грађевине у околини Honeyfill meadworks док не почнете да радите баш тај квест (источно од Новиграда, релативно близу) и све би требало да буде ок. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts