Jump to content

MS gasi Win live messenger i prebacuje sve na Skype

fatboy

Recommended Posts

Resio sam problem.. Evo postavicu ovde sta i kako, mozda pomogne nekome.

Posto sam uspesno merge MSN i Skype posle login screna izbacivalo je "sorry we didn't recognize your sign in details skype". I onda izbaci klasican login za skype, u koji se login-ujem bez problema, ali ne loaduje msn kontakte.

Problem je u ESET 5ci, ne znam zasto, ali add sam u excluded applications sve skype precice i od tad se loguje kako bi i u stvari trebalo.

Sva free rešenja sad smaraju sa pop-upovima, ali jebiga

Avira radi super, samo treba pogasiti sva ova sranja sa slike

wiqzk.png

Mada ja nisam ni instalirao real-time scan komponentu već s vremena na vreme (tipa dvaput mesečno) odradim sken on demand, komp radi brže kad ništa ne smara u pozadini

• Upvote (+1) 1

Mada ja nisam ni instalirao real-time scan komponentu već s vremena na vreme (tipa dvaput mesečno) odradim sken on demand, komp radi brže kad ništa ne smara u pozadini

vudu drug, mada je pitanje sta ce ti i scan on demand celog kompa. Realno jedini unsecure entry point su crackovi za aplikacije, a to (bar kod mene) se skine jednom u nikad, i tad obicno koristim neki online scanner.

MSE je sasvim ok, ne davi i nema reklame

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

tebi i meni ne treba (ja nemam antivirus još od devedesosmice), al prosečnom korisniku...

isto tako i ja...

nije da se hvalim, samo mi nije jasno kako do sad nisam imao nijedan problem (hvala bogu, nadam se da necu ni ubuduce) sa virusima, a trebao sam ih pokupiti do sad 100%. jeste da koliko-toliko cistim sa system cleanerima, spybotovima i defragmentujem, jednom reciju odrzavam komp na redovnijoj bazi, ali bez anti virusa ikad... nisam obican korisnik, al nisam ni napredan tako da ne bih ni znao da sam pokupio virus, ali sam siguran da mi komp sljaka bez problema :) i cemu onda sluze av?

Bjukenon Mitch

ovo znaš da je plaćen tekst kad vidiš da je ono smeće od Symanteca visoko plasirano

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi