fatboy Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 pominje se sredina marta.... http://techcrunch.com/2012/11/06/end-of-an-era-windows-live-messenger-to-be-retired-users-transitioned-to-skype/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 jep.ja ne znam šta da radim, a nekako me boli dupe.... a ne merguje mi se :S Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Google Talk FTW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 jel uspeo neko da merguje msn i skype ? izbacuje neke greske.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 šteta za skype, ima vrhuski protokol za komunikaciju ali je aplikacija uvek bila đubre i to na svim platformama. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Resio sam problem.. Evo postavicu ovde sta i kako, mozda pomogne nekome. Posto sam uspesno merge MSN i Skype posle login screna izbacivalo je "sorry we didn't recognize your sign in details skype". I onda izbaci klasican login za skype, u koji se login-ujem bez problema, ali ne loaduje msn kontakte. Problem je u ESET 5ci, ne znam zasto, ali add sam u excluded applications sve skype precice i od tad se loguje kako bi i u stvari trebalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Ovo kad nekom krenu da baguju programi više ne moraš ni da dijagnostikuješ dalje od pitanja "jel imaš instaliran Kaspersky ili NOD32"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Почео је НОД да зеза са лиценцама, има ли неко добро фри решење, Вуду? Шта је уопште актуелно сада : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Ja sam koristio aviru 3 godine do skoro, i odlicno me je sluzila dok nije izasao neki update koji me je smarao dal zbog nekih pop upova, ne secam se. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Sva free rešenja sad smaraju sa pop-upovima, ali jebiga Avira radi super, samo treba pogasiti sva ova sranja sa slike Mada ja nisam ni instalirao real-time scan komponentu već s vremena na vreme (tipa dvaput mesečno) odradim sken on demand, komp radi brže kad ništa ne smara u pozadini 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Mada ja nisam ni instalirao real-time scan komponentu već s vremena na vreme (tipa dvaput mesečno) odradim sken on demand, komp radi brže kad ništa ne smara u pozadini vudu drug, mada je pitanje sta ce ti i scan on demand celog kompa. Realno jedini unsecure entry point su crackovi za aplikacije, a to (bar kod mene) se skine jednom u nikad, i tad obicno koristim neki online scanner. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 tebi i meni ne treba (ja nemam antivirus još od devedesosmice), al prosečnom korisniku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 vudu klasican prosecni korisnik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 ja furam legit kav vec tri godine, nikada nikakvih problema nisam imao... dok sam se napatio sa svim mogucim besplatnim varijantama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 presao sa Avire na MSE zbog tih reklama, manje je zahtevan ali neki kazu da je losiji (tj djubre jer je od microsofta poz trupi:p) ali kad sam pratio onaj ssd optimization guide onaj baja rece da je sasvim dovoljan (uz ccleaner i malwarebyte) tako da je to moja kombinacija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 MSE je sasvim ok, ne davi i nema reklame Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 tebi i meni ne treba (ja nemam antivirus još od devedesosmice), al prosečnom korisniku... isto tako i ja... nije da se hvalim, samo mi nije jasno kako do sad nisam imao nijedan problem (hvala bogu, nadam se da necu ni ubuduce) sa virusima, a trebao sam ih pokupiti do sad 100%. jeste da koliko-toliko cistim sa system cleanerima, spybotovima i defragmentujem, jednom reciju odrzavam komp na redovnijoj bazi, ali bez anti virusa ikad... nisam obican korisnik, al nisam ni napredan tako da ne bih ni znao da sam pokupio virus, ali sam siguran da mi komp sljaka bez problema :) i cemu onda sluze av? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Microsoft Security Essentials Fails AV-Test Certification Trupsi reaguj, uvrći uši kome treba! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 obavestio sam nadlezne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 ovo znaš da je plaćen tekst kad vidiš da je ono smeće od Symanteca visoko plasirano Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts