Vićsa Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Не, само сада морам да реподесим моје контање универзума по питању процента људи којима је ''лав из индије'' подразумевајућ трип:) Моје онесвешћивање и трагање за миришљавом сољу је очигледно било неосновано у реалности:) А рецимо, сад ме занима, јел знате за ''радован баца даске'' и ''да не увате ђорђа''?:) Nein, sa zakašnjenjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 (edited) - Ni jednu od ponudjenih nisam cuo ranije - I dalje mi nije jasno koji deo "Killing in the name" je "Да не увате Ђорђа" :( - @BarcaS nema "ako postoje", evo ti gore okacih wikipedia link, mada je ta dimenzija za ovu diskusiju trenutno irelevantna .... - "Lav iz indije" mi zvuci tek posle petnaest ponavljanja u glavi, moguce da mi je original previse usao u uvo i mozak odbija da prespoji tj da drugacije izdeli te slogove... edit: kopam po sinapsama, i mislim da sam od tih srpskih misheard lyrics cuo samo ono "šoram u wc puštam vodu ona ne ide" sto je mozda Niš-specific, ali je misheard za Lambadu tj "Chorando se foi quem um dia so me fez chorar" Edited February 13, 2013 by тrooпer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 -чаршав преко стол (није крив за то)? Дајте вина хоћу још? Ђурђевдан зелени? Липе цвату, све је исто ко и раније? :) -now you do what they told ya - не личи претерано, ал је ипак измемеисано:) -/ -стварно не знам како, чак је и по слоговима по пе есу:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 ahahaha, morao sam da izguglam lipe cvatu da bih video kako stvarno ide. :)))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 duljo me prosvetlio ostao bih zatucan i citav zivot bih pevao sve je isto ko i ranije :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 ja samo znam za "dajte vina hoću još" i možda još par tipa "dola zidan", "ja te volim čaki". i'm with trpy on this one. niti sam čuo ranije "Lav iz indije", niti sam skontao "foru" odmah. Dodatno zbunilo to što je na slici dva puta napisano, znači ide "LAV IZ INDIJE" *slika lava* "LAV IZ INDIJE" i ja gledam i kao WTF? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Konkretno... Meni se više urezao onaj vic "Lav is in the air" (kad smo već kod te pesme) kad zeka i lav duvaju. Tako da me ova Indija nikako nije asocirala, dok neko nije rekao, a ja zapevao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 mali mrav, mali mrav, u njeg ima meso? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 alol i ja sam morao da guglam lipe cvatu ;D Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Ето, то сам мислио под ''ове форе нису исфорсиране'', пола вас је гуглало Липе цвату:) Наравно, нико неће да мисли да лик СТВАРНО пева ''лав из индије'', али капирате на шта циљам. Ја те волим Чаки сам заборавио ахахах:) За малог мрава нисам ни знао лол ja samo znam za "dajte vina hoću još" i možda još par tipa "dola zidan", "ja te volim čaki". i'm with trpy on this one. niti sam čuo ranije "Lav iz indije", niti sam skontao "foru" odmah. Dodatno zbunilo to što je na slici dva puta napisano, znači ide "LAV IZ INDIJE" *slika lava* "LAV IZ INDIJE" i ja gledam i kao WTF? :) Па слика лава је ''тананананана'' инструментални део између два лавизиндије стиха brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 mislio sam da troluju za nekapiranje 'lav iz indije' na prvu :| inace od ostalih znam za 'on je konobar - milinko' oye como va, naravno :) "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 има кера два, до јаја наставак строфе, ако се не варам:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 jao, jao,... radovan baca daske!! 1 pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 има кера два, до јаја наставак строфе, ако се не варам:) daj mi piva dva, al ladna Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 (edited) Ма океј то коме се свиђа, коме не, него ниси знао за то? Не мислим као прочиташ па сконташ, него ниси знао ор пре за ''лав из индије''? Нпр. за свемир зеку нико није знао, па смо сконтавали са слике, али за лав из индије као синтагму на конто дотичне песме сам био у фазону да свако зна. Ко што сам у фазону да свако зна радован баца даске. Оно, сад ми се свемир пореметио за један посто, пошто вас је тројица за сада:) И не капирам баш ово Трупијево са звучношћу, како не звучи јеботе Pa ne zvuci ako iole znas engleski. Edited February 14, 2013 by mohican OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 here it comes "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 oplakao sam lava! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Pa kad se air bude citao je onda mozemo nesto da raspravljamo na tu temu. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Jeste li čuli bre? nema rasprave alo! Doolio, sklanjaj prste sa tasture! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Pa kad se air bude citao je onda mozemo nesto da raspravljamo na tu temu. pa velika je razlika izmedju: -neko je napisao 'je' i ocekuje da svi ukapiraju da on misli na 'air' i -neko je napisao 'lav iz indije' i ocekuje da svi ukapiraju da misli na 'love is in the air' "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Svodi se na to da "indije" treba da procitas in the air, gde je jedino isto in, the se drugacije izgovara, a air pogotovo. Prevelika lingvisticka gimnastika je potrebna da bi "fora" bila intuitivna.A sama cinjenica da je fora glupa nimalo ne doprinosi njenoj intuitivnosti. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 На ову тему имају још доста таквих спрдња и мени су одличне форе, баш као и лав из индије Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 ahahaha, morao sam da izguglam lipe cvatu da bih video kako stvarno ide. :)))))))) duljo me prosvetlio ostao bih zatucan i citav zivot bih pevao sve je isto ko i ranije :D Ahahahah, ja sam stvarno mislio da tako ide У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts