Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

па брате, у Гвантанаму муче људе неспавањем, пишају по њима, ускраћују храну и воду, хушкају псе, понижавају и малтретирају на милион начина. конц логори су свуда исти у основи, можда ту и тамо постоји неки дашак локализације, али све је то једна жалосна прича.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Meni je zapravo interesantno da neko veruje da su ovo ilustracije lika koji je pobegao iz tog zatvora. Cak i da uspe da pobegne iz zatvora nema sanse da pobegne iz Severne Koreje, realno... Ovo je najverovatnije nacrtao neko u sklopu propagande Juzne Koreje pa ga seruje po netu (jer bi u kontekstu S. Koreje bilo besmisleno serovati po netu).

Samo da se razumemo, ja sam sasvim uveren da se ovakve ili slicne stvari tamo desavaju, samo ovo ne moze biti autenticno. Realno svaki totalitarni rezim u poslednjih 100 godina je imao taj modus operandi za politicke neistomisljenike. Tu racunam i Gvantanamo koji je Drale pomenuo...

Heghlu'meH QaQ jajvam

не могу Корејанци да добаце до САД, не још увек.

Таеподонг 2, њихова најјача ракета, има пројектовани домет од 6к км, што чак није тестирано. тиме могу да гађају Аљаску, евентуално Гуам и Хаваје. немају ни мрежу сателита за навођење ракете, а испаљивати ракету по балистичкој путањи на толиким раздаљинама је смешно.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

UV tetovaža, kapiram da ima dosta lol šabanskih failova sa ovakvom tehnikom tetovaže, ali ova konkretno mi je do jaja

485375_540387385991533_2089282325_n.jpg

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ко да си реко ''капирам да има доста фејл филмова, али овај конкретно ми је до јаја'' :)

Чему тај први део! Да се оградиш од потенцијалних хејтера ув тетоважа! ''не волим ја ово ан женерал него ето ова ми нешто кул, немојте ме тући'' Лезбејко несигурна!

:tf:

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Možda jeste nesigurno lezbejstvo, ali više je jednostavno izbegavanje konflikta i rasprave, jer ovo gore sigurno nije nešto što bi se univerzalno svidelo svima, i onda bi neko isflejmovao, pa bi morao da objasnim zašto mi je gotivan ovaj konkretni tatoo, i onda bi to otišlo u nedogled, tako da je to između zareza samo odstupnica za mir u kući (ruru) :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

А не, НЛ интервентна јединица само скреће пажњу, у ведром духу чак!

Видиш, Чабке, написао си исто што и ја, само другим речима, чиме потврђујеш претходну премису!

Мислим да ћеш данас ти бити мис НЛ рура!

(ја сам био јуче, са оним минусом)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Jel sigurno može da se uradi trajna tetovaža sa ovakvim bojama?

Nešto mi to deluje kao malo verovatno, al šta ga znam, 21. vek je i tako to, "bog će ga znati" što bi rekli matorci :)

Može, koristi se posebno mastilo. Čak ukoliko se koristi samo to mastilo, bez da se predhodno nanese standarno mastilo, onda će tetovaža biti maltene nevidljiva odnosno vidljiva samo iznad uv lampe

http://en.wikipedia.org/wiki/UV_tattoo

Mastila

best-black-light-tattoo-ink-1.jpg

Edited by Савовски

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...