Jump to content

zanimljive slike


Guest

Recommended Posts

Ја јесам носталгичан, али нисам несигурна лезбејка! Измиче вам танана нит концепта несигурног лезбејства:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

Наравно да нисам:)

Пост има корективну функцију, а не функцију правдања.

Ова попкултуризација и мемеизација термина прети да га претвори у неки тригер хепи сленг фазон, што не ваља, јер ће на крају људи са једне стране да стрепе од тога да не буду на рисивинг енду, а са друге да лове примену и онда оде један дивни концепт у курац и добија се неки хиперболисани циркус, где се губи почетни концепт и настаје једна вулгаризација, поједностављење и генеричност.

Тако да не знам, морао бих да седнем и дефинишем појам прецизно што ме, наравно мрзи. Али свакако сам поносан на исти и жао ми је што иде у даунворд спајрал!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

SP 2022 KATAR stadioni

Nakon što je dobio organizaciju Svetskog prvenstva 2022. godine, Katar je objavio da će se na izuzetno modernom stadionu Lusail održati otvaranje i finale turnira. Radi se o klimatizovanom stadionu kapaciteta 86 hiljada ljudi koji će biti gotov 2019. godine. Ono što je zanimljivo jeste da je taj stadion zapravo ostrvo koji će stajati na vodi. Na fotografiji ispod je jedan od pet prvih projekata stadiona za SP 2022. godine u Kataru.

U medijima su se pojavili nacrti prvih pet stadiona na kojima će se igrati SP 2022. godine, a slogan bogatog Katara "Očekujte čudo" će se pokazati u punom sjaju.

U Kataru vlada zadovoljstvo nakon što je FIFA objavila da su oni domaćini SP-a ovati Mondijal za pamćenje. Za to će poslužiti obećanih 42,9 milijardi dolara za ulaganje u infrastrukturu, pomenutih pet i dodatna četiri stadiona kako bi se izgradilo ukupno devet stadiona i renovirala tri za održavanje SP-a.

1.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Link to comment
Share on other sites

Znam za ovo ostrvo odlično je. Neverovatno koliko ima prirodan oblik utvrđenja, i kao takvo je nekada moglo da služi kao sjajna baza za gusarenje recimo, samo kad bi negde brodovo mogli da se uvuku dobro u kopno.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...