manager Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 živo zdravo milane, jabuko sa grane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 (edited) Zaboravio sam kad sam zadnji put imao ovaj trip da legnem olešen u ranu zoru i da se probudim posle 3-4 sata šatro naspavan, jedino mi oči krvave kao da nemam beonjače. Ništa, sad ću da igram cat lady, pa će da vidimo dokle će da me drži. Edited February 9, 2013 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Čabky ko da ima 19 godinica Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 'jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Pa iz ove trenutne perspektive 19 ili 25 mi dođe isto sranje, u istoj sam poziciji ko i 2007e, samo se ta pozicija bliži kraju, a i pravo da ti kažem, odavno mi je pun kurac toga. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 da You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 ae . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 kakav retard Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 masovni ubica u najavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 takes one to know one 1 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 (edited) знам како ти је... тако ја, имам брдо кредита и уместо у малу, сјурим све у орфанели :с Bar posle orfanele znas da baca oko nule! Edited February 9, 2013 by ducky Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 ali tad nemas vise para! hnjo hnjo hnjo hnjo hnjo Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 ladno mi je obrisan topik, pickice When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Celo dozovi se pameti. Taj topik je nastao iz zle namere i nista dobro iz toga se nije moglo izroditi. Ako biljka ima truo koren, ne moze zdrava biljka narasti! Da si napravio topik u kome se izvinjavas za stalno podbadanje Astore i uvlacenje Alfiju taj topik bi jos uvek tamo stajao. Za sta te ja krivim? Za sirenje negativne, umesto pozitivne energije. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 i sto je najbitnije, gubis vreme... jer si gledao film roki jedan dva i tri, roki nije otvarao topike na forumima nego je vredno trenirao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 koji je car ovaj reki ae hona 1 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Celo dozovi se pameti. Taj topik je nastao iz zle namere i nista dobro iz toga se nije moglo izroditi. Ako biljka ima truo koren, ne moze zdrava biljka narasti! Da si napravio topik u kome se izvinjavas za stalno podbadanje Astore i uvlacenje Alfiju taj topik bi jos uvek tamo stajao. Za sta te ja krivim? Za sirenje negativne, umesto pozitivne energije. covek se sali :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 covek se sali :) covek se sali :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 ne bih ja baš rekao da se ćela šalio. marko, pogrešno si ti to protumačio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted February 9, 2013 Popular Post Report Share Posted February 9, 2013 :') 4 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 kako je zdrava covek se sali :) heeee Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Lagano degustiram neko francusko vino što nam doneo kum gastos i igram the cat lady, uz po koju cigaretu uz prigušeno svetlo, fuck socijalni život, ovo je 15 puta bolja subota uveče. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Zašto društveni život zavisi od toga gde se nalaziš subotom uveče? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Pa ako imas drustvo onda si napolju sa drustvom i imas drustveni zivot, ako nisi nemas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 A je l' to tako mora ili postoje i slučajevi van tog kalupa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts