Ramirez Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 *sire porodice, sa sve prijateljimabracomkumovima ;] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 To je faktički isto što i "ne slavim nigde" па не... :) "не славим нигде" је "славим са маторцима", а то није случај код мене. ;) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Zurka ko i svaka druga, samo sto je obavezna ona venecijanska maska, dosta ljudi ponese i plašt valjda lol bre, pa ovo jako gej zvuči. poor ivky :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 ha-ha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 lol bre, pa ovo jako gej zvuči. poor ivky :c Ja kad cujem venecnijanska maska istripujem da su masovne orgije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 bio sam ja jednom na ŠZO i bilo bi mi kul da mi se žena nije isparanoisala da joj je brat overio i da zbog toga nisam proveo 2h tražeći lika. 50% kulosti je bio prostor (geozavod) a 50% dobre ribe kojima si uz to mogao da priđeš, al očigledno tu drugu polovinu nisam konzumirao. muzika je bila dobra, izbor i dostupnost pića solidni, hranu nisam video a ni ne sećam se da li je postojala. nije bilo ni skupo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 hvala hvala.. da, pristupacni su ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 lol bre, pa ovo jako gej zvuči. poor ivky :c Ja kad cujem venecnijanska maska istripujem da su masovne orgije. Pa da, to sam i napisao iznad. Samo ne verujem da bude i crnaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 па не... :) "не славим нигде" је "славим са маторцима", а то није случај код мене. ;) Znači ti slaviš u krugu porodice, a tvoja deca ne slave nigde 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Pa da, to sam i napisao iznad. Samo ne verujem da bude i crnaca. Vidi, iskoristio si foru koju je Kojot provalio pre 8 (slovima:osam) godina! Svaka cast za kreativnost! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 daki, koliko se u švici čeka za nexus 4? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Jedan kolega iz firme je porucio iz nemacke i rekao je da ce cekati 2-3 nedelje. Drugu informaciju sem te nemam.Mozda moze da se kupi u Svici odmah, al je valjda skuplje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Vidi, iskoristio si foru koju je Kojot provalio pre 8 (slovima:osam) godina! Svaka cast za kreativnost! postoje i mnogo starije fore kao što su "osam - na kurcu te nosam", koje se i dan danas koriste u narodu. Kada Mita kaže "bilo je oko 8", a Pera uleti sa "NA KURCU TE NOSAM!", Pera nije imao nameru da bude kreativan i da izmišlja nove fore, već jednostavno mu došlo da baci glupu foru i to je to. U svakom slučaju, LOL DAKI CRNCI je deo RUR tradicije, a ja sam čovek koji generalno poštuje tradiciju (skoro) svih naroda, grupa i podgrupa, hvala na razumevanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 postoje i mnogo starije fore kao što su "osam - na kurcu te nosam", koje se i dan danas koriste u narodu. Kada Mita kaže "bilo je oko 8", a Pera uleti sa "NA KURCU TE NOSAM!", Pera nije imao nameru da bude kreativan i da izmišlja nove fore, već jednostavno mu došlo da baci glupu foru i to je to. U svakom slučaju, LOL DAKI CRNCI je deo RUR tradicije, a ja sam čovek koji generalno poštuje tradiciju (skoro) svih naroda, grupa i podgrupa, hvala na razumevanju Ja sam to tebi iz najbolje namere. Uvek ces imati bendove koji ce smisljati nove pesme i rockovati svet, a i tribute bendove sto ce svirati po nekim rupama i jesti pastetu za dorucak, rucak i veceru! Tako ces imati likove u drustvu koji pricaju tudje, stare, izlizane fore, i ljudi ce se smejati tim ljudima, a ne forama. Sa druge strane, imas one kreativne koji bacaju nove, kvalitetne fore koji ce biti centar zabave drustva. Zelis li ceo zivot da budes niko i nista, necija senka i prepricavac? Ne moras mi odgovarati, dobro razmisli o svojim postupcima. Veliki pozdrav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Hvala ti puno, dicky! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 daki zeli da ga ljudi vide novim ocima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Jedan kolega iz firme je porucio iz nemacke i rekao je da ce cekati 2-3 nedelje. Drugu informaciju sem te nemam. Mozda moze da se kupi u Svici odmah, al je valjda skuplje. aj raspitaj se malo, frka je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Posle par godina hejtovanja ovog dogadjaja i sedenja gajbi resili smo da se ove godine isprsimo i verovatno cu sa drustvom u jedan fin mali kafic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Nije hejt, ali šta može da bude svečano u okruženju jednog kafića? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 (edited) Pa za nas koji koliko mogu da se setim 3 godine slave gajbi u donjem vesu uz opijate i alkohol ( prosle godine igrali FM 2013, i pikali Hold'em pride) , navlacenje kosulje, sata i pantalona za odlazak u kafic jeste svecano :D Edited December 19, 2012 by ArktickaLubenica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Wienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 neam pojma gde cu Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Ћи са неким вопсом. Ја, Пауланер, Трос Ехис и та екипа. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 ima li neka preporuka za neku rok svircugu sa mnogo piva, jebe mi se vise da dajem po 6,7k za docek iz principa, ionako cu biti u poslu do guse do samog doceka, i onda hocu da odem sa ortakom da se prepariram od alkohola uz neku dobru distorziju...bilo bi kul da je centar, jer me mrzi i da se cimam bilo gde daleko... po netu sam nasao samo dangubu..jel zna neko ima li kst docek ili tako nesto...gotivan mi je u poslednje vreme onaj Joao u kneginje ljubice, pici dobar indie vikendom, al kontakt br koji sam nasao na netu nedostupan.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 ne mogu sad da nađem info, ali sigurno imaš doček u kst-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts