Veljok Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 :))))))))) http://www.youtube.com/watch?v=OYICkRgHOn8 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fx-FG4ViV4E&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dfx-FG4ViV4E&has_verified=1 Ja mislio ova otišla u penziju, bila aktuelna još krajem devedesetih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Veljok Posted December 26, 2013 Popular Post Report Share Posted December 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=V5FTVym8cAA 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Surveillance camera man je bog! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 ja se subscribe-ovao, cekam nov sa nestrpljenjem xD Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 http://youtu.be/iAKUR4HparQ Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 ja se subscribe-ovao, cekam nov sa nestrpljenjem xD ja ne razumem šta je poenta? on snima ljude random bez ikakvog smisla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Језив је цео концепт тог канала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 ja ne razumem šta je poenta? on snima ljude random bez ikakvog smisla? to je poenta, što je carski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arandjel Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Ako to sto covek radi nije fejk, jedino sto je u celom konceptu dobro je to sto ce mu pre ili kasnije neko olupati kameru o glavu. Ne volim takve likove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 (edited) ja ne razumem šta je poenta? on snima ljude random bez ikakvog smisla? Naziv odprilike govori sve, čak i on to potencira kroz priču sa ljudima. Zanimljivo je kako ljudi reaguju kada vide osobu iza objektiva, a drugačije kad ih snimaju kamere za nadzor. Odprlilike kao Kale gospodar vremena samo što snima druge ljude a ne sebe haha Edited December 27, 2013 by spu Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Naziv odprilike govori sve, čak i on to potencira kroz priču sa ljudima. Zanimljivo je kako ljudi reaguju kada vide osobu iza objektiva, a drugačije kad ih snimaju kamere za nadzor. Odprlilike kao Kale gospodar vremena samo što snima druge ljude a ne sebe haha OK, ako je on sad u nekom fazonu kao - "hoću da pokažem da smo navikli na 1984 i ne vidimo kamere za nadzor a ove kamere "iz ruke" kod ljudi i dalje stvaraju nelagodu, ima još nade za narod", to bih razumeo, ali sumnjam da to tako kapiraju oni koji gledaju :) Meni je lično nekako isuviše dosadno, jer znaš šta će da se desi i kako će ljudi reagovati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Corey Posted December 27, 2013 Popular Post Report Share Posted December 27, 2013 OK, ako je on sad u nekom fazonu kao - "hoću da pokažem da smo navikli na 1984 i ne vidimo kamere za nadzor a ove kamere "iz ruke" kod ljudi i dalje stvaraju nelagodu, ima još nade za narod", to bih razumeo, ali sumnjam da to tako kapiraju oni koji gledaju :)"Океј, снима ме неки идиот. Непријатно ми је, зашто ме снима? Јел се нешто дешава у мојој околини или сам ипак ја у питању? Непријатност расте, зашто ми је непријатно? Јесам ли толико несигуран у себе, зашто се бринем шта други мисли о мени? Ионако ме снимају сваки дан безбедносне камере, зашто не реагујем исто на њих? Да ли је то због близине другог човека који ту камеру држи пред мојим очима, и знам сигурно да је снимак неко заправо погледао? Јесам ли због тога огуглао на уличне камере? Па да, постао сам роб још једне навике, сањам као и сви остали. До мојега, још једна ствар са којом се морам помирити.Овај лик ме и даље снима, који му је курац?" 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Bravo Kori. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Zelim ovo cudo (not safe for Lesko!): https://www.youtube.com/watch?v=Yo2TUIEXJig Pa nije da je nedostupno, 500$ iskeširaj i tvoj je :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ПУТИН Posted December 28, 2013 Popular Post Report Share Posted December 28, 2013 (edited) ljudi, pa sta je ovo, aaa???? pa ja sam bre jebeno skamenjen!!! aaaaaaaaaa http://www.youtube.com/watch?v=8OwuVHq3ASI&feature=share toplo preporucujem da se odgleda do kraja, zbog neocekivanog daljeg razvoja price... od 15 minuta najkasnije Edited December 28, 2013 by Benny Blanco 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 dokle bre više, svake 3-4 godine, lik dobije po pola sata emisiju neku, aukurac. Doduše, ovo od tog nekog 15og minuta jeste neočekivano i treba na to preskočiti. Ja sam se bukvalno uhvatio za glavu i rekao "šta je bre ovo bre" kada je... ... skočio u vodu. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 (edited) Kad vidim Beogradjanku u kojoj sam prvi put povredio coveka nozem.. ii STAPENDOO!! Edited December 28, 2013 by Benny Blanco 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 (edited) Ali kad krece da nabraja... "EL PRETUKAO, EL..." "stapendo" Edited December 28, 2013 by trn 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post LepYbre Posted December 28, 2013 Popular Post Report Share Posted December 28, 2013 Od 15. minuta 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 ja ne razumem šta je poenta? on snima ljude random bez ikakvog smisla? upravo. toliko je cringe, da je dobro. gledas ljude kao neki mini experiment, kako se postave u cudnim, nesvakidasnjim situacijama gde realno nisu ugrozeni, a opet se osete VEOMA UROZENO xD lik zeli da pokaze kako nas svugde snimaju (shoping centri, ulice itd itd) i ljudi nemaju nista protiv dok neko ne uzme istu kameru u ruke i snima. Tim aktom postaje LICNO xD Naziv odprilike govori sve, čak i on to potencira kroz priču sa ljudima. Zanimljivo je kako ljudi reaguju kada vide osobu iza objektiva, a drugačije kad ih snimaju kamere za nadzor. Odprlilike kao Kale gospodar vremena samo što snima druge ljude a ne sebe haha nisam citao komentare posle ,isto kaze gospodin SPU :) Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Јбт, овај Кристијан. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 ja ne razumem šta je poenta? on snima ljude random bez ikakvog smisla?Mogao je samo da bulji u njih i dobio bi identicne reakcije, al to mi ne bismo mogli da vidimo na Youtube, pa je uzeo da snima. Esad, zasto bulji, valjda hoce da izazove reakciju, dokon je, nema rupu za popunjavanje, nesto cetvrto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 http://youtu.be/BtV9Sl1KJk8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts