Jump to content

zanimljivi video klipovi

Guest

Recommended Posts

Овде су само приказали оне који имају, али контам да их има доста који немају више. Што каже Др. Карајлић: "Прије бих био роб у старом Риму него дијете у Бангладешу". :(

У мало веселијем тону, сваки аутомобил има ручно прављене делове. Ко Астон Мартина да возимо.

• Like +1 1
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Поп суперзвезда Мадона је коначно званично објавила један од својих можда најозлоглашенијих музичких спотова: контроверзни оригинални спот за сингл "American Life" из 2003. године.
Био је то једини изузетак у Мадониној каријери када је одустала од контроверзи и пристала да спот не буде пуштен само неколико дана пре него што је требало да буде званично објављен.

Иако је сама песма представљала коментар на њено лично искуство славе и успеха, оригинални видео је уместо тога био оштар коментар на покренуту инвазију на Ирак.

Снимљен недељама пре почетка рата, видео спот који је режирао Јонас Окерлунд, приказује Мадону и њене плесаче у војничким униформама како се спремају иза позорнице и ходају по модној пист, а у једном тренутку међу њима ходају и стварне жртве рата.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

bukvalno puštam već 10 puta i gledam različite face dok ovaj pada.

možda su mi favorit ova dva lika u prednjem kadru što "rade svoj scenario" u fazonu "sve je ok" 🙂

Oduševljen sam time šta ljudi prijavljuju za ginisove rekorde :))

Most jellybeans moved using a straw :)))

Fastes throw and catch of a sausage :))

1 hour ago, Praso said:

pa ovo je zapravo vrh, vidiš da je gužva, pogledaš ispred sebe, nema neke trudnice, samo kažeš "sori, da prođem, ja sam lgbt osoba" i preskočiš red!

koliko znam i dalje nema nekog dokaza koji bi neko pokazao da je gej - za razliku od prve tri kategorije, a opet ni nekog "papira".

• 2 weeks later...