RaveN Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 liiijepo je to... drugarstvo... nego taj prvi ortak je sisa! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Хаха, а није, понудио ме да спавам код њега, ал ми било глупо, јер бих морао и ја да устанем у 5 ујутро. :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 SNIMAO SAM DANAS RAZGOVOR REKIJA I DOCE: PHAE ln Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 ln bro Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Наравно да не треба узимати лекове против болова са алкохолом, разјебаваш бубреге и јетру. Иначе, догодила ми се чудна ствар. Био сам код ортака у Железнику, уватили се у неку причу и потпуно заборавим на време, питам га кад има задњи бус, каже он има 88 око дванаест и нешто и ја као ај изађемо, па ћемо блејати на станици, он као ма опуштено у 12 је на Брду, реко, ај, брате, да изађемо за сваки случај и он као ма јок, опусти се. Изблејали још мало, излазимо после, таман кад смо скренули ка станици прође празан бус и пролети кроз станицу, јер није било никог, ја му махнуо, ал возач ништа. Ја се сморио, цимам га да ме вози гајби, ал он устаје сутра у 5 и не може. И ај као ја да проверим сајт ГСПа, можда има још један полазак после. Телефон ми иначе не багује никад, ал не могу да уђем на нет, не могу да отворим претраживач, ресетујем фон - кад стиже ми од другог ортака порука "брате, сад је 12 и 15", ја као кој курац, кад видим да је телефон избаговао и послао му поруку од пре неко вече, где сам га питао да ли може да дође до мене до 11. Док сам му куцао објашњење, зове ме он и испостави се да се враћа из града, али да је већ на Богословији, ја му објасним ситуацију и цар каже "долазим по тебе." Ладно је човек прешао цео град да ме врати кући. Фејт ин хјуменити ристорд. Извините на смарању, под утиском сам. jel si dobio poljubac za laku noc na izlasku iz kola? :D:D:D:D: e, meni se to desilo u petak, al u pitanju je bio nocni.. jos potrcim i stignem ga, zatvori mi vrata isppred nosa, jos krenem da lupam po prozoru da mi otvori vrata, masem... i nista.. posle mi rekli taksisti kojima je odma iza stanica da su mu i ablendovali, ali nista... na kurac ga nabijem bezobrazni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Наравно да не треба узимати лекове против болова са алкохолом, разјебаваш бубреге и јетру. Иначе, догодила ми се чудна ствар. Био сам код ортака у Железнику, уватили се у неку причу и потпуно заборавим на време, питам га кад има задњи бус, каже он има 88 око дванаест и нешто и ја као ај изађемо, па ћемо блејати на станици, он као ма опуштено у 12 је на Брду, реко, ај, брате, да изађемо за сваки случај и он као ма јок, опусти се. Изблејали још мало, излазимо после, таман кад смо скренули ка станици прође празан бус и пролети кроз станицу, јер није било никог, ја му махнуо, ал возач ништа. Ја се сморио, цимам га да ме вози гајби, ал он устаје сутра у 5 и не може. И ај као ја да проверим сајт ГСПа, можда има још један полазак после. Телефон ми иначе не багује никад, ал не могу да уђем на нет, не могу да отворим претраживач, ресетујем фон - кад стиже ми од другог ортака порука "брате, сад је 12 и 15", ја као кој курац, кад видим да је телефон избаговао и послао му поруку од пре неко вече, где сам га питао да ли може да дође до мене до 11. Док сам му куцао објашњење, зове ме он и испостави се да се враћа из града, али да је већ на Богословији, ја му објасним ситуацију и цар каже "долазим по тебе." Ладно је човек прешао цео град да ме врати кући. Фејт ин хјуменити ристорд. Извините на смарању, под утиском сам. sa kojim se ti ljudima družiš ako ti ovo ostavi utisak.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Dobro jutro radni narode Umesto kafe jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 kurvaz gona kurv komsija busi, dan pet. podocnjaci su mi do poda :c Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 И над попом има поп, код мене буши ћале и капирам да ће му требати фазон три месеца да уради то што је истрипово... Бар прескаче викенд... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Drugari, gde je naselje Veljko Vlahovic, kako se najlakse dolazi do tamo od Vuka i koji vremenski period se provede u prevozu? Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 prekoputa ETF-a sedneš na 26 i ideš do kraja. treba ti 20ak minuta. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Srećan vam dan muškaraca! http://en.wikipedia.org/wiki/International_Men's_Day Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 (edited) a ti si zensko? edit: ulete daki Edited November 19, 2012 by grbic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 CIM SU NEKI MUSKARCI U PITANJU DAKI ULECE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Наравно да не треба узимати лекове против болова са алкохолом, разјебаваш бубреге и јетру. Иначе, догодила ми се чудна ствар. Био сам код ортака у Железнику, уватили се у неку причу и потпуно заборавим на време, питам га кад има задњи бус, каже он има 88 око дванаест и нешто и ја као ај изађемо, па ћемо блејати на станици, он као ма опуштено у 12 је на Брду, реко, ај, брате, да изађемо за сваки случај и он као ма јок, опусти се. Изблејали још мало, излазимо после, таман кад смо скренули ка станици прође празан бус и пролети кроз станицу, јер није било никог, ја му махнуо, ал возач ништа. Ја се сморио, цимам га да ме вози гајби, ал он устаје сутра у 5 и не може. И ај као ја да проверим сајт ГСПа, можда има још један полазак после. Телефон ми иначе не багује никад, ал не могу да уђем на нет, не могу да отворим претраживач, ресетујем фон - кад стиже ми од другог ортака порука "брате, сад је 12 и 15", ја као кој курац, кад видим да је телефон избаговао и послао му поруку од пре неко вече, где сам га питао да ли може да дође до мене до 11. Док сам му куцао објашњење, зове ме он и испостави се да се враћа из града, али да је већ на Богословији, ја му објасним ситуацију и цар каже "долазим по тебе." Ладно је човек прешао цео град да ме врати кући. Фејт ин хјуменити ристорд. Извините на смарању, под утиском сам. /facepalm http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 vrh post 1 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 I meni deluje kao must do, mislim, ko se ne bi iscimao. ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 ja You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 haha ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 igore,realno,iscimao bi se za bilo kog klinca iz deusa! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 to cimanje počne izrazito da smara kada si ti taj koji se uvek cima i pri tom sam plaćaš svoj benzin (tj. ne učipe se ortaci kad negde idete). al ono, sigurno ne bih rekao ortaku "ko te jebe, čekaj prvi jutarnji" u ovoj situaciji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Brojis kardasima? :P ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 to cimanje počne izrazito da smara kada si ti taj koji se uvek cima i pri tom sam plaćaš svoj benzin (tj. ne učipe se ortaci kad negde idete). al ono, sigurno ne bih rekao ortaku "ko te jebe, čekaj prvi jutarnji" u ovoj situaciji apsolutno zavisi od godina/okolnosti. ja sam se dva puta zacirkao tako, promasio bus i sta sad. da se vratim nisam hteo(sto da zbog sebe smaram druge), a iz istog razloga nisam zvao. jesam u zivotnoj opasnosti? ne. oce neko da me jebe? ne. e onda lepo put pod noge i pesaka. da, jednom je bilo na zelezniku, pesacio do bbrda, onda autostop You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts