Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Naravno matori, ako ti je stalo do radnog odnosa onda nemoj da ti bude tesko...

Nemoj nista vaditi jos do ne bude zvanicna objava da je konkurs u toku. Zelim tebi a i svima ostalima puno srece u zaposlenju, ako bude trebala kakva pomoc, javite se .

Juce meni i mojoj Zeni punih 9 godina kako smo zajedno.. Srecan jesam ali i istripovan i u neverici da je vreme tako brzo proslo i da smo Bogu hvala toliko dugo zajedno. Volim je puno .

Dobio sam od nje srebrnu narukvicu, duks i trenerku, a ja sam sinoc pripremio jednu lepu veceru i dobila je zlatnu narukvicu i prsten.

Srecan sam i presrecan ! .. AJMO do smrti zajedno :D !! :)

• Upvote (+1) 1

Naravno matori, ako ti je stalo do radnog odnosa onda nemoj da ti bude tesko...

Nemoj nista vaditi jos do ne bude zvanicna objava da je konkurs u toku. Zelim tebi a i svima ostalima puno srece u zaposlenju, ako bude trebala kakva pomoc, javite se .

Ma pazi, i ovde sam prijavljen, manja je plata, ali subotu i nedelju sam fri. Ali opet i 12-24 je isto super za mlade. Jedino, koliko sam skapirao, barem u BG-u, sto se od onog "cinim dobro delo" na kraju svede na vadjenje ostataka ljudi kutlacom i pajserom iz sudara, lenjim "metlarenjem" livada i gasenja ciganskih baraka, uz pitanja "kad cu dobijem stan?".

Juce meni i mojoj Zeni punih 9 godina kako smo zajedno.. Srecan jesam ali i istripovan i u neverici da je vreme tako brzo proslo i da smo Bogu hvala toliko dugo zajedno. Volim je puno .

Dobio sam od nje srebrnu narukvicu, duks i trenerku, a ja sam sinoc pripremio jednu lepu veceru i dobila je zlatnu narukvicu i prsten.

Srecan sam i presrecan ! .. AJMO do smrti zajedno :D !! :)

You have reached your quota of positive votes for the day.

Ti si bas, ono, harkor ortodoksan tip, svaka cast :)

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Veruj mi, ono sto mi dozivimo ovde, je nista u odnosu na sta kolege Vatrogasci Spasioci dozive na primer u Americi. Imao sam priliku da gledam i da kazem, ljudi, svaka vam cast... gde je WC da se ispovracam !!

Ali opet sa druge strane, sve je to zivot i ti znas u sta svesno ulazis. Na kraju, nakon obavljenog posla kada se vratis u stanicu i sednes na stolicu, klupu kazes, jebote, spasio sam nekome zivot. Vidis,meni svaki put krenu suze na oci (i sad krecu).... jer, nema lepseg osecaja od osecaja kada vidis porodicu koja je spasena sigurne smrti koja je presecna i koja ti prilazi i zahvaljuje se. Ja bih ovaj posao radio i volonterski bez ikakvih problema !!

hehe.. hvala ;)

• Upvote (+1) 2

nikako da te pitam, šta ti je bilo sa kolima?

Ма нека жена која не познаје правила саобраћаја ми се насадила на сред улице и нисам могао да је избегнем никако. Ја ишао право, она скретала, требала да ме пропусти. Али није....

imaju oni lepe pare kori.Mislim "lepe",to je glup pojam,ali you get the point.

Мхм, чуо сам да цифра није наивна(60к беше?) и да ромски лоби води цео бизнис, Сопрано цигоњери : )

Ма нека жена која не познаје правила саобраћаја ми се насадила на сред улице и нисам могао да је избегнем никако. Ја ишао право, она скретала, требала да ме пропусти. Али није....

jebi ga, valjda si joj uzeo dovoljno para za popravku :D

ja na motoru ne krećem dok ne vidim oči liku koji treba da me propusti, zajebi posao. od poslednjih pet sečenja, četiri su bile žene a peti je bio deda u ciganskom mercedesu.

ма ја сам је видео како стоји, и реко то је то, кад одједном само искочи на сред раскрснице и ја на кочницу али џаба. Били пандури, данас стигао записник па ћемо од понедељка видети колико ћу новаца добити.

Ма нема му поправке, продао сам га онаквог какав јесте за 600е, сад да видим колико ћу добити од осигурања, и идем на Алпе да скијам мало [:D]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...