Trooper Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 astora drug Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 astora... to pricaju jos 2010te... ja sam se javio jos 2010, a ortak dobio novopecenog "vozaca" sa 39 godina iskustva u voznji, moz' misliti koliko treba tom coveku da se popne sa opremom na 10ti bez lifta Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Matori, ja radim u Vatrogasnoj Brigadi i vrlo dobro znam sta i kako... To se ne prica od 2010, to se prica jos od 2003 godine a sada je postala preka potreba za Vatrogascima Spasiocima Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 pa cekaj, jel mislis da bi trebao ponovo da povadim sve i da odem i CIV ili? :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Naravno matori, ako ti je stalo do radnog odnosa onda nemoj da ti bude tesko... Nemoj nista vaditi jos do ne bude zvanicna objava da je konkurs u toku. Zelim tebi a i svima ostalima puno srece u zaposlenju, ako bude trebala kakva pomoc, javite se . Juce meni i mojoj Zeni punih 9 godina kako smo zajedno.. Srecan jesam ali i istripovan i u neverici da je vreme tako brzo proslo i da smo Bogu hvala toliko dugo zajedno. Volim je puno . Dobio sam od nje srebrnu narukvicu, duks i trenerku, a ja sam sinoc pripremio jednu lepu veceru i dobila je zlatnu narukvicu i prsten. Srecan sam i presrecan ! .. AJMO do smrti zajedno :D !! :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Naravno matori, ako ti je stalo do radnog odnosa onda nemoj da ti bude tesko... Nemoj nista vaditi jos do ne bude zvanicna objava da je konkurs u toku. Zelim tebi a i svima ostalima puno srece u zaposlenju, ako bude trebala kakva pomoc, javite se . Ma pazi, i ovde sam prijavljen, manja je plata, ali subotu i nedelju sam fri. Ali opet i 12-24 je isto super za mlade. Jedino, koliko sam skapirao, barem u BG-u, sto se od onog "cinim dobro delo" na kraju svede na vadjenje ostataka ljudi kutlacom i pajserom iz sudara, lenjim "metlarenjem" livada i gasenja ciganskih baraka, uz pitanja "kad cu dobijem stan?". Juce meni i mojoj Zeni punih 9 godina kako smo zajedno.. Srecan jesam ali i istripovan i u neverici da je vreme tako brzo proslo i da smo Bogu hvala toliko dugo zajedno. Volim je puno . Dobio sam od nje srebrnu narukvicu, duks i trenerku, a ja sam sinoc pripremio jednu lepu veceru i dobila je zlatnu narukvicu i prsten. Srecan sam i presrecan ! .. AJMO do smrti zajedno :D !! :) You have reached your quota of positive votes for the day. Ti si bas, ono, harkor ortodoksan tip, svaka cast :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Veruj mi, ono sto mi dozivimo ovde, je nista u odnosu na sta kolege Vatrogasci Spasioci dozive na primer u Americi. Imao sam priliku da gledam i da kazem, ljudi, svaka vam cast... gde je WC da se ispovracam !! Ali opet sa druge strane, sve je to zivot i ti znas u sta svesno ulazis. Na kraju, nakon obavljenog posla kada se vratis u stanicu i sednes na stolicu, klupu kazes, jebote, spasio sam nekome zivot. Vidis,meni svaki put krenu suze na oci (i sad krecu).... jer, nema lepseg osecaja od osecaja kada vidis porodicu koja je spasena sigurne smrti koja je presecna i koja ti prilazi i zahvaljuje se. Ja bih ovaj posao radio i volonterski bez ikakvih problema !! hehe.. hvala ;) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 nikako da te pitam, šta ti je bilo sa kolima? Ма нека жена која не познаје правила саобраћаја ми се насадила на сред улице и нисам могао да је избегнем никако. Ја ишао право, она скретала, требала да ме пропусти. Али није.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 imaju oni lepe pare kori.Mislim "lepe",to je glup pojam,ali you get the point. Мхм, чуо сам да цифра није наивна(60к беше?) и да ромски лоби води цео бизнис, Сопрано цигоњери : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Ма нека жена која не познаје правила саобраћаја ми се насадила на сред улице и нисам могао да је избегнем никако. Ја ишао право, она скретала, требала да ме пропусти. Али није.... jebi ga, valjda si joj uzeo dovoljno para za popravku :D ja na motoru ne krećem dok ne vidim oči liku koji treba da me propusti, zajebi posao. od poslednjih pet sečenja, četiri su bile žene a peti je bio deda u ciganskom mercedesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 ма ја сам је видео како стоји, и реко то је то, кад одједном само искочи на сред раскрснице и ја на кочницу али џаба. Били пандури, данас стигао записник па ћемо од понедељка видети колико ћу новаца добити. Ма нема му поправке, продао сам га онаквог какав јесте за 600е, сад да видим колико ћу добити од осигурања, и идем на Алпе да скијам мало Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 nema lepseg osecaja od osecaja kada vidis porodicu koja je spasena sigurne smrti koja je presecna i koja ti prilazi i zahvaljuje se verujem... zato sam se i prijavio :) kip ap d gud vrk! :) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 El je i zvanicno povucena zabrana o prodaji alkohola u Beogradu posle 22h? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Иди до максија па провери :) Али требало би да јесте :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Afaik jeste odavno. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Sta je ovo sto mi je sav tekst centriran?Na Rur Light Temi tj, do sada je radilo normalno jebem li ga jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 meni isto... evo sada cekiram neke druge teme i na vecini je isto tako... evo npr na beige je ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 И мени се исти багује, и текст и теме су на средини. ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 beige je i najbolja tema ionako! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 meni ne prikazuje protosove postove koji nisu retardirani wat do? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekker Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 sjebali ste forum! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 ja se malo zarakijao na slavi pa nije sve tolko tesko. Laku noc drugari Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 (edited) Rainy Mood + http://en.wikipedia...._Hollis_(album) ovaj album u pozadini i spavanje laku noc i poe corey Edited November 23, 2012 by nikita_ sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 0/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 svidja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts