manager Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 pa brate iscimaj se do njih, drugacije ce sve to izgledati uzivo, mislim drugacije ce ici tog razgovora, nadam se +1 za dukser :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Otisao da izvadim vozacku kad ono plot twist! Izgubio licnu kartu! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Је ли фактура мора да буде оригинал или може као да је послата факсом ?:) Ако је тако нађи некога да ти фалсификује :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted November 21, 2012 Popular Post Report Share Posted November 21, 2012 sto je najgore i meni je smesno:)))))))) retard sam,dajte mi MINUSEVE:ci da,stvarno nisam znao da je duksera nepravilno inb4 glupi paor iz Panceva :c 3 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 pa duks ili dukserica, valjda :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Ја нисам на дускер гледао као неправилно него на неки жаргон који је мени смешан :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Cekaj, a gornjak? Jel za to veciti smeh bio nama iz NS ili se govori i negde drugde :)? Gornjak = teksas jakna Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 jao i meni je ta evica carinila neku robu, samo sto je bila malo veca kolicina. koji je to bolid od zene, 10 dana sam je zvao po ceo dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 pa na carini mu je to? bolela bi ga paja da mu je na gajbi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 koliko je ovaj viktor pustio muda otkad su mu polomili nos u kragujevcu :( Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 grujo, oni traze vrednost robe da bi mogli da ocarine paket. Meni je isto tako carinjen jedan poklon, samo sto su vrednost paketa nasli sa kataloga/interneta. This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 dajte neki tutorijal za python na srpskom. Mrzi me da citam ovaj engleski :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 ТУТОРИЈАЛ ЗА ПИТОНА А 2 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Колико су само небулозни наши радници на било ком нивоу администрације, ужас. ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Ne lupetaj. Evo, pozovi moj korisnicki servis. Ja cu ti rado izaci u susret profesionalnim upucivanjem na drugog kolegu ili koleginicu 1 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Чекај ме ја сигурно нећу доћи је нешто најглупље на шта је икада потрошена филмска трака. Dimitrije Vojnov is strong in you. Mislim da si ti ipak u pravu. Za domace, obavezno i film "Besa", Miki Manojlovic bog. Mada ne znam da li ces moci negde da ga nadjes. Cak i onaj "Tamo i ovde" nije los. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Је ли фактура мора да буде оригинал или може као да је послата факсом ?:) Ако је тако нађи некога да ти фалсификује :) ma kakav original... grujo, odradi sam ili ako mislis da ce izgledati bas neprofseionalno, daj nekome da ti uradi fakturu, to je 10min posla a njima tamo je svejedno sta je na fakturi, bitno da je "procedura" ispostovana. tacno sam zamislio razgovor sa tom retardiranom zenom i vec sam popizdeo :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 ta evita je stvarno jezivac!! (taj izraz sam cuo od gruje irl :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Preporucite jos koji dobar domaci film iz postkengurske ere Балканкан (македонски), Караула, 7 и по, Читуља за Ескобара, Црни Груја и камен мудрости, Два играча с клупе (хрватски), Ивкова слава, Ми нисмо анђели 3, Монтевидео Бог те видео, Парада, Пјевајте нешто љубавно (хрватски), Пљачка трећег Рајха, Шишање... Ово ти је за почетак, кад погледаш додаћу још :) Пусти хејтере који ће да опљују, ако си љубитељ домаћих филмова, уживаћеш у гледању. :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Grujo, znači tebi je to stiglo kući? Ako jeste, nazovi ih i reci im da sisaju masnu kurčinu i da ti se napazu azota sa karine impotentne i spusti im slušalicu. Ako na fakturi piše gift ili tako nešto, mogu da ti se napasu kurca. Posebno zato što ti je roba u rukama, neka se napasu mamlazi bezobrazni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts