skrimke Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 ne znam da li je za ovaj ili sta ste se danas zapitali topik, ali zasto treneri izadju do pola terena kada se svira time-out? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Memphis, SA, Miami i NYK nadam se da Chicago može barem 2 da otkine Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Sjajna prva utakmica OKC i Memfisa,usrao crnja na kraju imao 3 slobodna za izjednacenje al' trema ucinila svoje :) Durantula izvuk'o kao i uvek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 (edited) I ja mislim tako,tesko da ce uspeti da konstantno izvlaci po 35 poena pogotovo kada budu presli u Memfis,moguce da ce vec u sledecoj pasti brejk Memfisa Po malo smesna faulove su svirali Melu(napucali mu 5 u pocetku cetvrte vec),mislim da ce ipak proci Niksi pored toga sto ce izgubiti ovu prvu cini mi se :) Edited May 5, 2013 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Koji vam je bre, kakav crni Memphis Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 moze durantula da izvlaci 35 ko iz picke svako vece, samo je pitanje kolko ce lopti da potrosi za to xD a sinoc se videlo zasto ce memfisu biti jako tesko da prodje. Jednostavno nemaju coveka koji ce prelomi mec kad treba, sto je najbitniji faktor u plejofu. Oni da bi dobili moraju da rese tekmu pre 4/4 i da, kolka samo muda ima durant o/ o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Bravo za Chicago, Butler sve bolji i bolji, ali mislim da nemaju snage za više od dve Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Prejaki Nejt o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Warriorsi ispustili 16 razlike u poslednjih 4 minuta i primili trojku od Manua sekund pre kraja drugog produžetka. Šteta. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Nema šanse da izvuče seriju, prolazi Memfis lagano. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Jebi glupe ratnike i glupu vrelinu jebiii ! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Jedva cekam da vidim oce li opet tuci Mela veceras,bice dosta zanimljiva tekma :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 (edited) Nadam se da dobijaju Niksi,nekako su mi pored Bulsa najgotivniji, ali Bulsi su ispred naravno :::::::::::::editinace http://www.mondo.rs/s288986/Kolumne/Edin_Avdic/Dellov_sin.html Edited May 7, 2013 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Jebi glupe ratnike i glupu vrelinu jebiii ! ae mozes da mrzis heat iz mnogo razloga, ali kako moze gsw da ti ne bude simpatican? stvarno me zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 ^this mada mi ni Miami više nije toliko ogavan, LBJ je od prošle sezone počeo i da dodaje, tako da ne mogu toliko da ga mrzim Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 ja sam prosle godine mrzeo majami. Sada mi igraju najkompletniju(mozda i najlepsu) kosarku i drago mi je sto ce opet ko iz picke da osvoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Kakvo je ovo zakucavanje samperta,sta je ovo :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 ^this mada mi ni Miami više nije toliko ogavan, LBJ je od prošle sezone počeo i da dodaje, tako da ne mogu toliko da ga mrzim Covek kroz celu karijeru, regular season ili play off nebitno, je bio svake sezone od pocetka u Klivlendu do danas n1 po asistencijama u svojim timovima ili odmah iza prvog po istim, a nije play, i ti dodjes i napises poceo da dodaje za najboljeg all around igraca zadnjih 7,8 godina... I nevezano sad za tebe, nego uopste za masu koja se kao lozi na hejtovanje lebrona, posto vidim da ide toliko daleko da mu se jebe keva na NBA serbia itd, u cemu je fora neka me neko prosvetli? Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Lebron ce do zavrsetka karijere uzeti 5-6 titula, imace bolje overal statse od Jordana i ujedno ce i biti najbolji igrac svih vremena. Poz Inace sisice iz Memphisa se usrale i udvajaju Duranta ko picke, zato ce i da izgube seriju iako su se neki ovom pobedom ponadali Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 LeBron nominalno nije plej, ali jeste organizator igre. Prve sezone u Cavsima je čak igrao pleja po svim šablonima te pozicije. Njegov talenat i fizičke predispozicije ne mogu da se porede sa drugim igračima. Jednostavno je rođen da bude košarkaš i to je to. Ono što se ljudima ne dopada kod njega su verovatno arogancija i način na koji je napustio Cavse, kao i to što je zaštićen kao beli medved ;) kod sudija. Fantasy igrači ga sigurno mrze i što uvek pauzira po par utakmica kad se igraju finala. :P NYK iskoristili crne minute Pacersa i gustu utakmicu pretvorili u veliku pobedu. I dalje verujem da Indiana dobija obe kod kuće. Memphis takođe ima priliku da kod kuće dođe do 3:1, pošto su u poslednjem minutu prelomili još jedan gust meč protiv OKC-a. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Covek kroz celu karijeru, regular season ili play off nebitno, je bio svake sezone od pocetka u Klivlendu do danas n1 po asistencijama u svojim timovima ili odmah iza prvog po istim, a nije play, i ti dodjes i napises poceo da dodaje za najboljeg all around igraca zadnjih 7,8 godina... I nevezano sad za tebe, nego uopste za masu koja se kao lozi na hejtovanje lebrona, posto vidim da ide toliko daleko da mu se jebe keva na NBA serbia itd, u cemu je fora neka me neko prosvetli? ukratko su objasnili Lex i Shoocky, arogantan je, sad igraju najkompletniju košarku i nisu mi odvratni, moje lično mišljenje jebiga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Мора да му је Глинтић узор:))) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Rofl, prokleti Glinta GLINTIC!!! Nikad gotivniji play off. Iako svi sa razlogom favorizuju Miami itekako su ranjivi. Steta sto je Rose i dalje povredjen inace bi duel bio totalni vrh. Warriorsi su mi simpaticni zbog ovog malog Curryja. Decko prangija iz svih mogucih i nemogucih pozicija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 2 Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Ono što se ljudima ne dopada kod njega su verovatno arogancija i način na koji je napustio Cavse, kao i to što je zaštićen kao beli medved ;) kod sudija. Fantasy igrači ga sigurno mrze i što uvek pauzira po par utakmica kad se igraju finala. :P A meni je ovo smesno za Cavse, mislim, ti isti sto ga mrze zbog toga sto je presao, drkaju na Seltikse i Garneta koji je presao tamo jer mu je u minesoti max bio finale konferencije, da ne pricam o Karmelu sa Njujorkom, ili starijim zvezdama tipa Meloun i Pejton posle onog fijaska u Lejkersima, Barkli itd itd primera nebrojeno i danas i u proslosti u svakom sportu, a taj Lebron je digao Klivlend na NBA mapi, nije ih bilo nigde pre njega... I jos plus po meni je jaci nego ikada u igri trenutno, jer ima vise asistencija, skokova a vecu konkurenciju u timu, nije isto imati takvu statistiku uz Ilgauskasa i Dejmona Dzonsa ili Vejda i Bosa koji su all star igraci... Arogancija, mi je tek neshvatljiva, cuti lik, ne kaci se sa protivnicima, izbegava konflikte, dodje, igra i pokupi se sa terena kad sviraju kraj... Eventualno ovo za to pauziranje nekih tekmi da skontam ili taj nedostatak sampionskog mentaliteta, ali sad je mentalno i psihicki posle onog izgubljenog finala sa Majamijem stasao i postao sampion. A ovaj deo za zasticenost od strane sudija je isto lol pa sam zato i pitao... mislim, vidim ja da to pisu uglavnom retardi (konkretno na NBA srbija lozenje) koji bi ono umrli za Djurenta i Oklahomu koja kao da je tim sa tradicijom Seltiksa, pa kao hejtuju LBJa itd, ali ocigledno niko od njih nije ni gledao Dzordana na primer ranije ili slicne zvezde i da se uz njih uvek provlaci ista prica, i za Dzordana su to kukali, Seka, Brajanta tek, mislim tamo se tako stvaraju zvezde jednostavno i to je to... enivej, ja sam ja moyo-om po pitanju LBJa, cak mi je drago sto zivim u vreme takvog majstora i sto mogu da ga gledam i uveren sam da ce biti u top 3 igraca ikada koji su igrali kosarku... ukratko su objasnili Lex i Shoocky, arogantan je, sad igraju najkompletniju košarku i nisu mi odvratni, moje lično mišljenje jebiga Naravno, svako ima pravo na svoje misljenje... mene je eto cisto zanimalo nevezano za tebe kao sto sam rekao zasto ga svi nesto mrze itd, ali stvari su na kraju krajeva i jasne, kad smo mi takav narod da je nama djokovica vise preko kurca i jebu mu svi mater kad omasi poen, da ne pricam o izgubljenom mecu, a kamoli tamo neki dominantni crnja da nam bude do jaja... :D 1 Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts