Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

On 12/19/2012 at 12:42 AM, mohican said:

Pa da samo sto se i uz skijanje prodavao lifestyle samo 70tih i 80tih pa su smislili nesto novo u medjuvremenu.

da, ali su skije postojale koju hiljadu godina pre toga (ili ajde da kažemo od 19. veka u današnjem obliku). ljudi su deljali drvo da dobiju dve tanke i dugačke daske i vezivali ih za kožne cipele, čistili padine od kamenja i drveća i konstruisali prve žičare mnogo godina pre nego što je neko otkrio marketinški potencijal skijanja.

s druge strane, imamo likove koji su skontali da uz malu modifikaciju i adekvatno reklamiranje mogu da uposle višak kapaciteta svojih fabrika ski opreme tako što će blago modifikovani proizvod prodavati ekipi koja vozi skejt i nosi kape na stranu i misli da skijanje nije dovoljno kul.

ali lol, pričamo o tome šta je troo. neka vozi ko šta hoće.

On 12/19/2012 at 9:29 AM, Ivan_ said:

da, ali su skije postojale koju hiljadu godina pre toga (ili ajde da kažemo od 19. veka u današnjem obliku). ljudi su deljali drvo da dobiju dve tanke i dugačke daske i vezivali ih za kožne cipele, čistili padine od kamenja i drveća i konstruisali prve žičare mnogo godina pre nego što je neko otkrio marketinški potencijal skijanja.

s druge strane, imamo likove koji su skontali da uz malu modifikaciju i adekvatno reklamiranje mogu da uposle višak kapaciteta svojih fabrika ski opreme tako što će blago modifikovani proizvod prodavati ekipi koja vozi skejt i nosi kape na stranu i misli da skijanje nije dovoljno kul.

ali lol, pričamo o tome šta je troo. neka vozi ko šta hoće.

To za marketing i board sve stoji, cela board prica je progurana sa puno marketinga i to je sve bilo odvratno pa se mnogima cela prica smucila a da nisu ni probali board.

Ja sam na skijama od druge godine, uvek sam isao barem jednom a nekada i vise puta na zimovanje, na bord sam prvi put stao pre 5 godina i mogu vam reci da mi je sad zanimljivije da vozim bord nego skije. Mada to je kapiram neka stvar koja je subjektivna i zavisi kako kome sta lezi. Meni je bord u ovom periodu zanimljiviji nego skijanje i kapiram da cu ga voziti jos neko vreme dok se ne smorim a da cu se onda vratiti na skije :)

Sto se tice learning curve-a mislim da je to isto subjektivna stvar, ja sam bord naucio kolko-tolko za nedelju dana posle mi je trebalo jos 2-3 sezone da se stabilizujem, sada sam solidan i malo se zezam sa onim skokovima i glupostima i nije lako uopste.

ja sam probao i bord i skije,i nista ne moze da se poredi sa najlon dzakom

• Upvote (+1) 1

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...