Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

управо сам утоварио и истоварио 17 палета, ракија, зимница, џемова и још које чега и из неког разлога се осећам одлично, ако изоставимо што сам кичму оставио у магацину где се сад налазе те палете

pa treba dosta skila da tokom razgovora od 30 sekundi pozoveš ribu na dejt a da to ne bude set sail for fail. ja ne bih umeo, jebi ga.

ovo je toliko genericki objasnjeno i generalno nedefinisano da se prosto jezim. "ili druge neravnopravnosti" i "podsticanje" ...

ustav ni ne treba da bude konkretan i precizan, već da da opšte smernice koje se onda do tančina razrađuju u zakonima i podzakonskim aktima. američki ustav ima četiri stranice ili tako nešto :)

to naravno ne menja poentu, nisu naši zakoni ništa bolji po pitanju preciznosti, al eto, ponavljalo mi se ovo gradivo iz "ustava i prava građana" :D

pa treba dosta skila da tokom razgovora od 30 sekundi pozoveš ribu na dejt a da to ne bude set sail for fail. ja ne bih umeo, jebi ga.

ustav ni ne treba da bude konkretan i precizan, već da da opšte smernice koje se onda do tančina razrađuju u zakonima i podzakonskim aktima. američki ustav ima četiri stranice ili tako nešto :)

to naravno ne menja poentu, nisu naši zakoni ništa bolji po pitanju preciznosti, al eto, ponavljalo mi se ovo gradivo iz "ustava i prava građana" :D

Па тај фазон:)

Мислим, ситниш ти то законима и конкретизујеш, али опет дођеш до трипа да не можеш даље да ситниш, а било би пожељно да можеш и онда добијеш онај Картманов хејт крајм:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

csb, samo mislim da se dve stvari ovde ne slazu

1) US ustav na tih par stranica ima jos N amandmana

2) ovo za versku mrznju nije citiran ustav nego zakon ako sam dobro razumeo

ma ti zakoni protiv diskriminacije su roflkopter sami po sebi i treba ih ostaviti borkinjama za ljudska prava (da mogu da piju espreso u podne umesto da rade za život), ali bilo bi lepo kada bismo imali zakone koje bi onemogućili đilasu da prebacuje pokradene pare na kajmanska ostrva a meni dozvolili da imam paypal.

truper:

1. da, ima brda amandmana, ali nijedan nije u suprotnosti sa originalnim tekstom i njih možeš posmatrati kao neke root zakone, jebem li ga

2. jok, ustav je citirao

Труперу, амерско законодавство је рофлмао, то не мораш ни да гледаш ни да поредиш са било чијим другим:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Kako tacno nisi imao priliku da je pozoves da izadjete?

Pa, iza osobe koja ovde slika se nalazi 110 dece, za koje je nas 4 bilo zaduzeno. Ovo je bio momenat "ajde svi da se slikamo sa Ivanom (mislim na nas koji radimo)", pa sam iskoristio priliku i ja da se slikam. Okolo je takodje bilo jos 50 ljudi iz banke i nekih 20-30 novinara. Eto tako... :D

Lesko brate, skroz se se izdeformisao i propao :C Stomacina, podocnjaci i jareca brada. Dovedi se u red!

Da, bezveze je ispala slika, bas izgledam debelo. Zapravo sam mrsaviji nego ikad, a bradica je nesto sto od juce isprobavam. Evo jedna i za tebe :*

579509_482440578443092_1940591476_n.jpg

2ch4bup.jpg

Pa ne, hocu da kazem da nikako nisam imao vremena, niti priliku da popricam sa njom. Ono, mogao sam ja dok smo se slikali (dakle te 3 sekunde) da joj kazem "e hoces da izadjes sa mnom, rodicu ti decu", ali bi ona to shvatila ili kao sprdnju, ili bi pomislila da sam totalni bolesnik. Bice prilike, nadam se...

2ch4bup.jpg

Leško car, na svaka 3-4 meseca nađe neku "slatku preslatku atletičarku" koju bi ženio i zbog koje bi klečao ako treba.

Ništa, kod sledeće ti želim više sreće! Kod ove si usro realno, propustio si priliku (te 3 sekunde su takođe prilika!) :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...