Jump to content

RONALDINHO | THE LIVING LGEND


Recommended Posts

tipicno brazilsko govedo koje je zaradilo pare.Treba ih sve ubiti i poslati da zidaju Marakanu za SP2014,kad vec ne znaju da koriste dar od boga.

  • Downvote (-1) 3

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

Узео си музичку подлогу која може изванредно да се уклопи у ове ствари, где обично има тог прелаза из "спорије" игре у неку луду акцију. Комплетно си промашио све то и само налепио редом на шта год си налетео.

Црно ти нема поенту никакву, јер си узео и буквално га убацио насумице у једном континуалном снимку, и при том га ниси тиме скратио, већ продужио на невероватних минут, вероватно јурећи завршетак увертире песме, пре оног бржег дела. Чак си и ту фејловао, па се промена у темпу музике догађа управо за време црног дела. Тако да након почетног смарајућег увода, неко ко гледа и очекује, најзад, неку акцију, добије проклети црн екран.

У току остатка то се и даље понавља - имаш спорије делове снимка са брзом деоницом музике, које смењује брза акција са спором музиком. Овај дабстеп је нпр супер за "шеву" и акције тог типа, но - ниједну ниси искористио у том погледу.

Крај је исто фешта.

Да узмеш сад и ове снимке што си набацао, и само гледаш да их усинхронизујеш по овом кључу, добио би 10 пута бољи видео.

едит:

и да, ако желиш да нешто "упичкастиш", тј да гађаш неке емоције, са овим црним (не би требало оволико дугачким) паузама, немој их сећи ко секиром, него убаци неки фејд ин и аут.

Link to comment
Share on other sites

moguce, moguce :)

uradio je to i anri, ali sudija mu nije priznao gol, sto je bio ogroman fejl istog.

Није ми јасан голман у тој ситуацији, зашто је изводио када му је овај на метар и врло лако може да уграби лопту у тих пола слободне секунде између руке и ноге.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Није ми јасан голман у тој ситуацији, зашто је изводио када му је овај на метар и врло лако може да уграби лопту у тих пола слободне секунде између руке и ноге.

Moguce da je to posle nekog prekida, pa je ronaldinjo ostao iza i gosa kontao da su izasli svi. Mada najverovatnije od svega je da golman nije ocekivao takav potez.

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...