Astora Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Ovaj lik živi u Vukice Mitrović u fensi gajbi jednoj, taj beli je LandCruiser sa tablicom BG WOW 1 a ima i Mercedes e klase sa tablicom BG WOW. Verovatno je od "vau" pošto je prilično mator lik i ne verujem da je ikako povezan sa Warcraftom. mozda je od sina ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 1. zato sto je to bezbednije nego voziti po noci bez svetala 2. zato sto volimo kisu 3. ne znam 4. zato sto je stankec jedini car sa rura koji mi je juce poslao sms i cestitao rodjendan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Ovaj lik živi u Vukice Mitrović u fensi gajbi jednoj, taj beli je LandCruiser sa tablicom BG WOW 1 a ima i Mercedes e klase sa tablicom BG WOW. Verovatno je od "vau" pošto je prilično mator lik i ne verujem da je ikako povezan sa Warcraftom. fuk u luky ovo sam ja hteo da kažem ali sam kasno videoooo! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 sry :( Ima taj matori možda i sina nekog koji drajva ta kola ali je i taj već isuviše star da bi to povezao sa WoWom, sigurno ima jedno 45 godina. A drajvaju i onog Mini-ja većeg, kako se zove, Countryman npr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 toliko para spucanih na tako glupe automobile, duša mi plače :D respect za tojotu al u beogradu ti ne treba, a mečka i mini... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 a 1400 e za tablice za oba auta :/ Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 da, sigurno svake godine kad stigne vreme za registraciju jedva skrpe pare za to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 ovih par dana sam proveo malo vise sati u rlu, pa mi je palo na pamet da pitam nekoliko pitanja 1. zasto postoje ljudi koji voze 60 na sat na autoputu 2. zasto ljudi ne nose kisobrane kada pada kisa, kada, sem u slucaju kada duva jak vetar, stite od 90% vode sa neba 3. zasto postoji lik koji ima tablice BG WOW 1 na nekom belom dzipu i da li on zna sta je wow prvenstveno 1. zato sto im je to neki feeling,svi jurcaju a oni opusteno se vozikaju xD 2.i dalje se nadaju da ce da porastu od kise :) 3.Ja bih ti savetovao da ga sledeci put zaustavis u fazonu,alo seljo...znas li ti uopste sta WOW znaci,mojne te istrolujem sad e :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 ovih par dana sam proveo malo vise sati u rlu, pa mi je palo na pamet da pitam nekoliko pitanja 1. zasto postoje ljudi koji voze 60 na sat na autoputu 2. zasto ljudi ne nose kisobrane kada pada kisa, kada, sem u slucaju kada duva jak vetar, stite od 90% vode sa neba 3. zasto postoji lik koji ima tablice BG WOW 1 na nekom belom dzipu i da li on zna sta je wow prvenstveno 1. Зато што жене имају право да возе. 2. Зато што волим да носим капуљачу. Кишобран је за педере. 3. Зато што је татин и мамин син чим има белог џипа и игра њоњ. 4 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Ja nisam nosio kisobran dosta dugo dok nisam poceo da provodim vise vremena na severu Nemacke i u Holandiji gde je sve vreme kisa, tako da sam morao da uzmem kisobran i to full automatic na dugme se otvara i zatvara, tako da sad uvek nosim kisobran like a sir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 (edited) ... Edited November 24, 2021 by VELIKI KURAC 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Složio bih se s kurcem iako je mađar. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 I cvikere sa debelim ramom Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 sta fali cvikerima sa debelim ramom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 24, 2012 Author Report Share Posted November 24, 2012 i idemo, juce vozim autoputem konjarnik - geneks i od celih 10-15min koliko je potrebno da se predje ta relacija, in b4 "ja to prelazim za 7"!, 10 minuta su postojali mongoloidi(ne mogu drugacije da ih zovem posle ovoliko vremena) koji voze 60 kilometara na sat u levoj traci, poceo sam da ih obilazim sa desne strane kolektivno i onda kao slag na tortu na relaciji arena - nbg LIK KOJI VOZI SKUTER 70 IZMEDJU LEVE I DESNE TRAKE PO SREDINI samo sam cekao da izvadi tf masku i kameru sa kojom snima sta radi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Pa jel nemaš ti sirenu na tim kolima? Ja bih vozio iza njega jedno kilometar i trubio non stop, jebo ga otac retardirani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 24, 2012 Author Report Share Posted November 24, 2012 na proslom autu koji sam vozio 3 godine nije radila truba tako da sam izbacio to iz navike potpuno :D sad trubim jedino ako neko krene da me sece i zenama u svakoj situaciji kad ih vidim lik na skuteru je bukvalno neko ko se zajebava ili je ubedjen da je sasvim ok, a posto ide izmedju 2 trake dovoljno je neko da ga ocese da pogine mamlaz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Kili vidim kontradiktornosti u tvom postu. Hejtujes vozace automobila sto ne krse zakon i voze brze, a isto tako hejtujes motoristu koji vozi brzo, i jos ti ne smeta u traci. Odakle taj hejt prema motoristima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Kili vidim kontradiktornosti u tvom postu. Hejtujes vozace automobila sto ne krse zakon i voze brze Voznja preko 60 na autoputu nije krsenje zakona ;o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 24, 2012 Author Report Share Posted November 24, 2012 /casts anti troll shield level 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 zar nije zabranjeno skuterima da izlaze na autoput? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 ne ako su preko 50ccm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 pa dobro, meni je skuter do 50 kubika, ovo ostalo su motori :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 i dragančetu isto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts