Jump to content

Dragon Age 3


Bof

Recommended Posts

ma opusteno

 

bogami nabudzili su grafiku stvarno 

 

mislim da bih lako probao i igrao iso demo ako borba ne bude kljakava bangava sa ultimativnim rolingom i da kamera ne bude bagovita i zakucava se za ledja i okolinu

 

lol gej dwarf

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 months later...

Gledao sam game play..... I grafički je igra prejaka, ali šta mi se ne svidja.... upravljanje ostalim članovima je pa..... po mom mišljenju haotično, možda malo pre komplikovano, ali ajde... npr. sećam se Dragon Age: Origins i Awakening sam po potrebi prebacivao na druge likove  samo kad im  fali mane ili hoću nešto posebno da uradim sa njima, a u ovom gameplay-u što sam gledao sve mi nekako deluje too much... ne znam, možda grešim.

Link to comment
Share on other sites

A ne mogu bas svakog da podplate  [:D] Ne mogu da nadjem neki negativni review.Sve 8,9,8,8,9,9.
Samo sam primetio da je treba igrati na vecoj tezini od medium da bi se tactical kamera sto vise koristila a tezina moze da se menja u svakom trenutku.Onaj sa GS Van Ord zna da proceni RPG,skoro 100 sati je proveo u igri.DA2 je ocenio sa 8,ja bih objektivno dao neku 7icu/6.5 a ako ovo bude u rangu neke 8ice ja sam zadovoljan.

 

Najbolje kada se ne ocekuje mnogo pa igra iznenadi..Kazu da je najbolje iz DAO umixovano sa "najboljim" iz DA2.Probace se ,videcemo i treba imati u vidu da je ovo moderni BioWare. [:X]

Edited by SteXmaN
Link to comment
Share on other sites

Pa dobro,on mora da ostane objektivan tj. pokusava da bude. DAO je ocenio sa 9.5, Divinity  sa 9(bila bi 9.5 ali su ukinuli decimale i to je zadnja njegova 9ka).Dark Souls 1 i 2 je sa 9.I sa Risen 3 je bio objektivan i ocenio je sa 7.

Bio cRPG ili akcioni mislim da dobro procenjuje kvalitet u vecini slucajeva a na kraju krajeva to je samo njegovo misljenje.Njemu 9 drugima 5 itd.

Link to comment
Share on other sites

u svetu mejnstrim gejming novinarstva ne postoji ocena ispod 5 (IGN, Gamespot, ostali industrijski plaćenici). A i ona je rezervisana za loše igre.

 

PC Gamer i Eurogamer su realtivno korektni, mada iskreno je sve to go kurac. Iako smatram da je Kotaku najveće đubre od sajta, taj deo oko ocenjivanja su mnogo bolje rešili tako što ti kažu bukvalno sa DA ili NE da li vredi igrati igru, uz još par bitnih detalja. Nažalost, kriterijumi za ocenjiavanje igara su im totalno nesigurno lezbijački, ali sistem "ocenjivanja" je dosta napredniji od klasičnog 1-10, koji je postao kod većine 5-10.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Rps samo do linije od koje počinje "politička korektnost". Ubijaju sa tim jer se lože svi na Karu.

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Link to comment
Share on other sites

mjok, ako ne skontam posle trejlera sta je, prelistam forume i mozda neki sajt koji svakako nije od tih pomenutih koji su nekad manje nekad vise u fazonu plati pa se klati

mislim daleko od toga da ne posetim mejnstrim gejmerski sajt ali mi nisu ni izdaleka nekakva referanca za bilo sta :)

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Samo da konstatujem da je pun jutjub gejmplej snimaka iz igara.

Pfff, evo sad cu da gledam 4-5 snimaka od po sat vremena ne bih li sebi pokvario playthrough i bolje procenio da li je igra govno i u kojoj meri.

Eno ga novi chlanak na onom polyshit sajtu, lik hvali writing i jebenog Gaydara. Takvo apsurdno medijsko izveshtavanje o igri moju radoznalost polako pretvara u gadjenje i odbojnost. Nema nishta dok igra nije out bar mesec dana i dok ljudi chija egzistencija ne zavisi od iskazanog mishljenja ne daju svoj sud. Svi gaming sajtevi su komichniji i korumpiraniji 10x od nashih novina...

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...