darkman Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 (edited) ne znam gde bih mogao da otvorim topic ali eto, ovde cu. da li neko zna koliko kosta pregled kod privatnog urologa? malo sam bez kinte, pda znam koliko treba da zajmim za pregled... izgleda da mi ***** prenela kondilome :( Edited September 10, 2012 by ryuk Quote Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Elem, idi kod opste prakse i uzmi uput za urgentno odes tamo iza dz dobijes pregled. Eto ustedeo sam ti par hiljada, mozes pice i index da mi kupis :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 ssi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 koliko znam, za urologa ne treba uput, samo overena zdravstvena. idi na studentsku, tamo su navikli :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Треба упут за урлологију и чека се много, ал кондиломи су пре дерматовенерологија, а? Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 kurvama ne treba uput za ginekologa, nepravda, ssikmij Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Екчли и жене иду на урологију, ако не тролујеш. :) Дерматолога имаш на студентској и не чека се много или тражи упут за Џорџа Вашингтона. Location:Chair нвм Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Mislim da ti je dermatolog potreban.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman Posted September 10, 2012 Author Report Share Posted September 10, 2012 da, dermatolog mi ipak treba. i iz Nisa sam (kod chaira). ako moze neko da mi kaze gde u Nisu mogu da nadjem i kako. i hvala na pomoci drugari, bas sam se skenjao zbog ovog... Quote Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Одеш код лекара опште праксе, тамо ће те упутити даље. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Uputiće te kući da odmaraš i piješ čajeve Eventualno brufenčič i vitamin C ponekad i sve će proći ko dlanom o dlan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 ahaha daj niggeru sken kad debeli fredi dobije triper " boli me i curka kad piskim, mora da sam seo na neku KLONJU" nemo se skenjas druze, pa prco si! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 ja mislim da je tebi potreban DERMATOLOG!!1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 ne znam gde bih mogao da otvorim topic ali eto, ovde cu. da li neko zna koliko kosta pregled kod privatnog urologa? malo sam bez kinte, pda znam koliko treba da zajmim za pregled... izgleda da mi ***** prenela kondilome :( Ja sam isao kod privatnog dermato-venerologa jerbo kondilomi jesu veneroloska bolest. Pregled, uklanjanje krioterapijom i jos nesto je bilo 4k dinsa. da, dermatolog mi ipak treba. i iz Nisa sam (kod chaira). ako moze neko da mi kaze gde u Nisu mogu da nadjem i kako. i hvala na pomoci drugari, bas sam se skenjao zbog ovog... Ja sam koristio internet i bas to ukucao, dermatovenerolog Krusevac (ti umesto Krusevac napisi Nis, bole te uvo). I da, nemoj da se skenjavas uopste. Sasvim normalno, jako puno ljudi ima i jebiga, nadaj se da ce proci brzo (meni je za 6 meseci, a znam da je nekima trajalo i par godina), jer ako ne, moraces svaka 2-3 meseca da se iscimas na tu krioterapiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Ne znam da li znate, ali tipa 80% ljudi imaju kondilome, samo sto se to nekome manifestuje a nekome ne. Neko ima godinama a ni ne konta da ih ima, posto nema nikakve simptome. Tako barem pise po internet!!1 Samo pojma nemam kako to moze da se proveri uopste, to nigde ne pise! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Некада давно ја сам ишао у студентску и није ми требала упутница. Не знам да ли у Нишу има нешто типа студентска поликлиника. Ако има мислим да можеш само да одеш и питаш када дежура дерматолог; ценим да није тамо сваки дан. Ако не, општа пракса и упутница и не стиди се, нагледали су се курчева. Ја сам допао жени од 50ак година која је са врата рекла: "Не сери, скини гаће. Нагледала сам се ја кита." Само храбро. Сада си јебач и званично, честитам. Без полних болести си само дркаџија ;) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted September 11, 2012 Popular Post Report Share Posted September 11, 2012 idi da te pale strujom ozbiljan sam meni je cela akcija trajala 10 minuta,nista nije bolelo,osim kad je uslo pet sestara i pocelo da gleda u moj penis koji se uvukao u stomak od srama mazao sam ga jodom posle 4-5 dana i ko nov je bio! 3 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 (edited) Не мора струја, може и киретажа. Ножем, за праве мушкарце @Exile Ово су и мени рекли. Типа вирус је ту, али да ли ће да шелнучи или неће, зависи од случаја до случаја. Једини сигуран лек ти је да не јебеш. Не знам колико је то реално... Ценим да може да се оде на тестирање на ХПВ, то би требало да је вирус одговоран за кондиломе. Edited September 11, 2012 by overkind Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 kod muskaraca su kondilomi bezazleni,u smislu da mozes da zivis sa njima i da ne znas,jedino sto siris zarazu kod riba je druga prica,one mogu da imaju komplikacije u trudnoci zbog njih,imaju unutrasnje i spoljasnje,ffs :c Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 hehe, koji ste masteri, sve znate ko pravi doktori, to je od silnog prcanja! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Jbte meni je samo urolog u glavi ( Valjda zato sto imam upalu jaja ), Nista opet idi kod opste prakse ( treba ti uput ) uput treba za sve specijalisticke preglede ( osim za ginekologa ). Reci da ti jako smeta i da te boli pa neka ti napise hitno upit za klinicki centar ( ili sta vec imate u Nisu ). Nemoj se zezati sa tim, od toga moze danastane neka nus pojava. PS: ja se isto vucaram po lekarima nedelju dana i vise, ovo je strasno odem na urgentno i tamo cekam 2 sata da me prime, a pored mene sedi covek koji krvari i vide mu se vene i oni ga drze da ceka, a vamo moze da iskrvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 I reci cu ponovo, bez uputa ikakvog odes kod privatnika, za 15 minuta izlazis bez kondiloma. Zivci da se smaras po cekaonicama nemaju cenu, takodje ni vreme, a zdravlje pogotovu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman Posted September 11, 2012 Author Report Share Posted September 11, 2012 hvala jos jednom svima na informacijama. sutra bih trebao da to zavrsim, pozelite mi srecu. valjda nece morati da mi skracuju paju ili tako nesto :D Quote Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 PA GDE VISE DA GA SKRATE HOHOHO OLOLO CRNCI GHAY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 oh, look! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts