oddball Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Traže se statisti (look '70ih) od 20 do 50 godina za snimanje italijanske TV serije. Prednost imaju muškarci sa dužom ili dugačkom kosom, brkovima i/ili bradom. Kasting je 14. i 15. septembra u terminima 09:00-12:30 i 14:30-16:00. Okupljanje statista je na ulazu u Avala film na Košutnjaku. postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 napokon da iskoristim 9ku iz italijanskog! I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 5, 2012 Author Report Share Posted September 5, 2012 Mozes ako zelis :) ali poznavanje italijanskog nije uslov. Poziv je otvoren za sve koji makar priblizno odgovaraju navedenom opisu.Btw. sve ostale informaije poput dnevnica, dana snimanja i sl. dobicete na kastingu. postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 osisao sam se pre 5 dana a brkove ne bi imao da se ne brijem dve godine. da ne pokusavam :D? Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Jao, u iskušenju sam sad :D aj molim te saznaj još infoa ako je moguće, da se ne cimam do BG-a za džabe :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Moj drugar je proletos bio statista-tifusar-vojniknastrazi u italijanskoj seriji sto si snimali u bg-u, neka ratna drama stavec. 2kdin je bila dnevnica :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Видео сам ово на још једном форуму, капирам да Ниџо ако одеш тамо биће вас хиљаду, па сад види вредно ли је одласка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 5, 2012 Author Report Share Posted September 5, 2012 Generalno je to sav info koji imam. Mogu da dodam da ce biti ukupno 6 filmova, a trilogija je u okviru teme. Po dva filma iz vizure jedne od strana. Mislim da je predvidjeni kraj snimanja kraj januara. postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Ček sad, jel TV serija ili serijal filmova? :) Da sam iz BG-a sigurno bih otišao da vidim kako to izgleda, ovako ne vredi cimanja, pritom ja radiim i vikendom ponekad, tako da teško... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 6, 2012 Author Report Share Posted September 6, 2012 Trilogija se sastoji od ukupno 6 filmova. Prica prati tri lika a po liku snima se dva filma tj. epizode. Jedan je sudija, drugi je inzenjer i treci komesar. postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 K'o mesar al' ipak nije mesar? Da nije pekar? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 6, 2012 Author Report Share Posted September 6, 2012 Zapravo je avion :) Vudu, dolazis na kasting, odgovaras opisu? :) postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 I has a rael job! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Ja cu doci najverovatnije. Mozda pustim i brke do tada. :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 7, 2012 Author Report Share Posted September 7, 2012 Najbotnijeje da kosa ne bude kraca od 10cm, sv ostalo moze biti samo plus. postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 jebote, vratile se 50 i 60 u beograd :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Svima minus sto se niste setili Doolia i njegovog "I am Bronson" izgleda sa celavom glavom i brkovima. Ako on nije za to doba onda niko nije :D o/ Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 7, 2012 Author Report Share Posted September 7, 2012 Mala organizaciona izmena. Kasting je pomeren za 10. i 11. septembar tj. ponedeljak i utorak. Termini i mesto okupljanja su ostali isti. postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Jao, u iskušenju sam sad :D aj molim te saznaj još infoa ako je moguće, da se ne cimam do BG-a za džabe :) Ne seri da imas sve navedene uslove? Zabaci jednu fotku ovde da vidimo buducu Holivudsku zvezdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 8, 2012 Author Report Share Posted September 8, 2012 Mrzitelju, dolazi na kasting! :) postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Mozda ako mu ponude vise od 10 miliona eura po filmu !:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Al je prop'o ovaj Mrzitelj :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Podsecas me na jednog poznatog fudZbalera...Jao matori..pa pred tobom je sjajna karijera..Hoces i dalje dolaziti na rur kad budes popularan? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 opa, nidžo, šta je ovo?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts