Popular Post OTAC Posted August 30, 2012 Popular Post Report Share Posted August 30, 2012 realno, sad ce neko da ulazi u duboku psihoANALlizu kako ustvari duboko u meni to mene kopka, kako mi zaista smeta kad mi neko da minus i da je ovo odbrambeni mehanizam kojim ja svima pokazujem da sam CVRST I DA ME LIBO PEDU, ali zaista mi je nekako malo zima na potezu cmar/jajca, kad se radi o minusima koje dobijam, mozda je cak i apsolutna nula. Znaci, pored toga sto smo ustanovili kako mi je medjica hladna kao najmracniji deo svemira, 'ajde da ustanovimo koliko mogu minusa da dobijem :> DAJTE LJUDI DA ODRADIMO KAKO TREBA OVO! :*evo jos jedan komentar da mozete da lupate vise puta :* 19 4 Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Ja zapravo mislim da je Ocu krivo sto ima negativnu reputaciju (,,nije se snasa") i da hoce na silu da izazove brdo minusa ne bi li sebe sebi opravdao sa ,,ma to je onaj sasav test sto sam sproveo, he he" Oce, ako razumes moj post, to je prvi korak ka asimilaciji! 1 12 Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted August 30, 2012 Author Report Share Posted August 30, 2012 (edited) rofl ;D a vidje sto sam glupav naslov stavio ;( "BROJ maksimalnog broja"... brzo kucao, ruke mi drhtale kad sam otvaro temu, pa sam zbrzao.. trebalo je MAKSIMALAN BROJ NEGATIVNE REPUTACIJE.. btw...NEEE PLUSEVI ;( nemojte me rastuzivati, nikakav pokusaj zblizavanja i asmiliacije nije, samo hocu veliko brdo minusova, da vidim gde mi je kraj.. i sta ce pisati kad skupim iljadu. :< sad mi kontrirate, mangupi. Edited August 30, 2012 by OTAC 1 1 Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 marmen story all over again Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted August 30, 2012 Author Report Share Posted August 30, 2012 moras mi pomoci ovde... ako vec spomenes, a ja ne znam, ispricaj mi makar deo :) I'm all ears 2 Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 drugovi, ako mislite da ovoga treba banovati, ja nisam protiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 ja prilazem 5 starih warnova, i onako su matori Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Naporan je jednostavno. 1 Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post G!!! Posted August 30, 2012 Popular Post Report Share Posted August 30, 2012 Oce iskuliraj, nije zabavno vise a sto da te banuju, budi tu malo sa nama samo cuti i smrdi neko vreme 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 ugledaj se na sekiru, dosao je skoro i postao jedan od najvecih drugara na ruru nemoj biti daki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 drugovi, ako mislite da ovoga treba banovati, ja nisam protiv jel neciji alt? kapiram da mora biti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Nije alt bar po svedocenjima nekih rurljana sto ga znaju van foruma. On sam tvrdi da zna dakija, mislim da se rejven ili rev javljao kako ga znaju, zaboravih. Neko je vikao da je to daki alt verzija 3.5 ali preteran je da bi bio on. Cak i daki nije vise daki, otegla se mudasca i pojavile se sede. Ja sam za to da ga banujete, ocigledno mu je i to namera. Posle moze da ide i da prica o tome i da stavlja to u rezime ili CV kad se prijavljuje za posao u trafici. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Оче, очигледно је да не желиш бити избачен из ове комуне, и ова тема то само потврђује, колико год ти тврдио супротно и правио се да није тако. Да не цитирам сада реченице из ове теме, мислим да је већини јасно и без тога. Ако пак твоја жеља да наставиш са битисањем овде није довољно велика, мислим да своје бацање удица и враголасто кикотање на улов можеш обављати на свим другим местима. Верујем да си временом заволео форум, и да би могао овај тинејџ бунт да напустиш и препустиш се атмосфери. Сети се разговора са једним од модератора(који си ти иницирао). Тако да, дедер, понашај се како ти приличи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Corey - brate zvucis kao psiholog koji poducava dete-imbecila koje ocigledno zeli da sebi naskodi, tako sto mu (u prazno) prica "Nemoj sine, lep je zivot." Pustite ga da dobije ono sto zeli, a to je ban. I za vec 10 dana se pola ljudi nece secati ko je uopste on i bio. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Nije alt bar po svedocenjima nekih rurljana sto ga znaju van foruma. On sam tvrdi da zna dakija, mislim da se rejven ili rev javljao kako ga znaju, zaboravih. Neko je vikao da je to daki alt verzija 3.5 ali preteran je da bi bio on. Cak i daki nije vise daki, otegla se mudasca i pojavile se sede. Ja sam za to da ga banujete, ocigledno mu je i to namera. Posle moze da ide i da prica o tome i da stavlja to u rezime ili CV kad se prijavljuje za posao u trafici. Pekar car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 Ja sam za to da ga banujete E sad se vec plasim konacne odluke velikih ljudi foruma, jer ocigledno je ovo presudna recenica...ako je lebacman za to, mislim da je gotovo....previse jaka njegova rec i njegovo uticaj na sve zivo i nezivo ;( 1 1 Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 mnogo si bre naporan, ne vrti se forum oko tebe. poslusaj sta ti je G!! rekao, iskuliraj se malo Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post OTAC Posted August 31, 2012 Author Popular Post Report Share Posted August 31, 2012 pa iskulirao sam se... treci post u 24 h :D nigde ne spamujem i nikog ne proziva :) jel to ok? 4 Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Ne. Idi. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
supyoyo Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Ostani oche, svetski mega care 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 barcaS take 2, moras me lepo zamoliti, reci MOLIM VAS, GOSPODINE IDITE...pa mozda i odem Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 ne moramislim, ne mora tebe da moli uopšte :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 :> moze i druge bogove da moli (admine) :D Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 brate jebote.... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 ćale ima potencijala da bude ok lik, samo da prestane da preteruje i gg Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts