sh Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Pozz drugari, evo nekih rendera sto sam radio za jednu poljsku firmu koja se bavi prodajom svega :) (podovi, tapete, lampe, namestaj, dekoracija ........) Cilj je da se izreklamiraju neki proizvodi (enterijer nije toliko bitan, jedini uslov je da bude lepo :)), za sada par komada, tema ce biti apdejtovana (kad se setim :)) posto mi je ovo koliko toliko stalan posao.. zz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 lepo. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Sve mi je kul, samo što mi ovaj zid i kamin nekako deluju "jednodimenzionalno" ali ne u prenesenom značenju već bukvalnom, kao da su slike a ne 3d objekti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 zar za ovakav posao ne bi trebalo da bude fotorealistično? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Па и јесте. Не треба да буде нимало ''грити'' и то ти је можда трип. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 на ком је спрату ово поткровље? 40том? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Uh sto mi se svidja ona kuhinja sa dnevnom, samo da nije te ljubicaste boje, ali bas je ovako kul svaka cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 (edited) meni se setting na prvoj i drugoj slici malčice ne sviđa, taj staromodno vs moderno sudar stilova tj kamin, kredenac i set za čaj u njemu vs lampa, zavesa, prekidaci za svetla, luster, tapete i slike also, onako fensi stan zaslužuje bolju radnu stolicu (zadnja slika) Edited August 7, 2012 by bogs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted August 7, 2012 Author Report Share Posted August 7, 2012 Hvala ljudi na komentarima ;) Jbg, ni meni se neke stvari ne svidjaju ali tako mora :) Npr ovo sto je bogs rekao stoji, ali za taj zadatak konkretno je morao taj kamin, te tapete i te slike tako da jbg :) Druga slika moraju ljubicaste stolice i tapete :) Zadnja slika mora ta stolica :) Jos nesto, moze to mnogo bolje naravno, samo za malo vece pare a to im se ne isplati posto bih morao onda da radim duze na jednoj sceni. Uglavnom sve ovo sem prozora sto vidite oni prodaju @ivan sta ti ne izgleda realno? :) @lucky phh mozda, nemam pojma :) imam jos vecu rez slike, na njoj se bolje vidi tekstura tapeta, da aploudujem ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panda Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Ovo sve Cinema 4D? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts