Jump to content

Premier League 2012/13 Season

konfuzni

Recommended Posts

Meni je taj potez u 1/4 SP najcarskiji ikada, pomogao je svojoj zemlji da ode u polufinale SP, gde ceš bolju stvar

Meni taj potez uopshte nije carski, nego govnarski. To shto ga je posle usralo da covek promashi penal ne znaci da je manja ciganshtura, samo da je ciganshtura koja je imala srece.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Carski potez je ta odbrana. To za rasizam je klasicno smaranje engleza, kao i sa terijem i ferdinandom. Suarez je najvise slina zbog simuliranja. Naravno i ujedanje je bedno, i sad i u ajaksu.

Edited by SUBE

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

Vidi se koliko pratite PL, za svaku pohvalu. Ove sezone Bale ima najvise kartona za simuliranje, ali jebiga, previse je Suarez vikao Vuk, Vuk...

A to automatski iskljucuje svako simuliranje suareza, jel?

I to je vrlo moguce, nije da sam ga gledao redovno. Iako je sabio sezonu, fudbalski, mnogo bi vise bilo cenjeno sve sto je uradio da nije imao tih gafova. Moguce je da ne gledam objektivno na situaciju sa suarezom, ali po meni to njegovo ponosanje nije primer za top top igraca na svetu. Dovoljno je pogledati dajv bejla u poslednjem kolu, da bude jasno kakva je on slina.

Meni taj potez uopshte nije carski, nego govnarski. To shto ga je posle usralo da covek promashi penal ne znaci da je manja ciganshtura, samo da je ciganshtura koja je imala srece.

čekaj, jesu li oni na neki nepošten način prošli dalje? Dobio je crveni, Gana je imala penal, promašila, znači on je direktno pomogao ekipi, case closed

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Svako bi tu postavio ruku, ako bi mogao, to je jednostavno, logički, najbolji potez u tom trenutku, i to je to... Glupo bi bilo to uraditi userd utakmice, ali na kraju - nema boljeg poteza koji možeš da uradiš za svoj tim

A kako to da se samo Britanski crnci žale na rasizam kad god upadnu u neku frku? Smorili su, ozbilno.

E, sad, ujedanje, to je već bolest, jebiga, to treba lečiti.

Suarezu je u drugoj polovini sezone svirano nekoliko čistih penala, i bar još toliko čistih nije svirano, ali stvari se popravljaju. 

Inače, 99% fudbalera su sline - vole da simuliraju, i to ponekad stvarno smešno ispadne, pitanje je samo ko više puta bude uhvaćen i dospe u centar pažnje.

Pool bi morao dogodine da kida, toliko ima mladih igrača koji su igrali odlično i mogu samo da budu bolji, tu su Staridž i Kutinjo pre svega. Samo odbrana da se dovede u red. Kažu da će dovedu Kolo Turea, ne znam koliko je to dobar potez, i nadam se da će se uklopiti.

Edited by milanche

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Svako bi tu postavio ruku, ako bi mogao, to je jednostavno, logički, najbolji potez u tom trenutku, i to je to... Glupo bi bilo to uraditi userd utakmice, ali na kraju - nema boljeg poteza koji možeš da uradiš za svoj tim

Не сери молим те :) има толико примера који који говоре супротно

https://www.youtube.com/watch?v=bS1LuSiRrLI

Нема  будућности без истине.

Pool bi morao dogodine da kida

плс

Ја Сукијеву руку на СП поредим са намерним фаулом последњег играча одбране у 16м. Прекршај, црвени, пенал... то је саставни део ове најлепше игре на свету и није "љигаво", они су свесно урадили то и прописно су кажњени, а фаул је саставни део игре јелте. Марадона и Анри са друге стране су испали Истоци.

Готивим ја Паола, али ово је урадио зато што је био намрљан вероватно :)

n89l8XL.jpg

Он да узор поштења/нормалног понашања у фудбалу, плс

Edited by алфа

Um caruje, Dundo Maroje!