Jump to content

TV

manager

Recommended Posts

Čuo sam da više ta šema nije toliko dobra, dal' su skočile cene u Mađarskoj ili šta god, ali prosto nije više toliko isplativo.

A ovaj link ti ne radi :)

Ja sam doduše ispao iz tog fazona sa TV-ovima, samo znam da je ovaj fazon sa Smartom što fura Samsung meni bezveze, beskorisna stvar tj. dodatak.

u pitanju je proslogodisnji model Samsung LE 32D550

Mene su skoro pitali za Segedin šta sam i kako radio, i baš sam otišao na sajt tamo Media Markta da pogledam i realno su cene i dalje niže, ali vrlo malo, baš je više pitanje da li je isplativo...

pa taj rad. meni je ortak cija se keva bavi time dao ovaj sajt http://extremedigital.hu/

ii rekao da tu gledam cene, koje kada se pretvore u dinare dodje na isto.

ja sam uštedeo skoro duplo na svojoj 32" Samsung Smart TV (series 5, ne znam sad tačno oznaku) pre mesec dana, tako da teško da to više ne radi :)

davaj kontakt lika na pm :)

Bring It

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa evo, gledam sad na tom tvom sajtu interesuje me Samsung PS51E550 kad se preracuna u evre kosta tamo 971, ovde je u tehnomaniji 125.000 din, usteda 15k din, ne vredi se cimati :(

Ili recimo LED UE40EH6030 tamo je 541 eur, ovde 72.500, aj to je 100 jura na manju cifru, ali se opet ne isplati cimanje samo za to.

Edit: Ovde racunam da ne mozes da ga prosvercujes kroz carinu, pa ti povracaj PDV-a ode na to, ako mozes da prodjes onda ti se isplati.

Edited by Zwerko

Heghlu'meH QaQ jajvam

Наравно да се не вреди цимати да ти идеш сам и узимаш тв :) "Дистрибутери" обично узимају телевизоре коју су на попусту :) + имају одбитак пдв-а који је у Мађарској 27% чини ми се :) па ти види колико може да се смањи цена :)

Нема  будућности без истине.

Ja sam taj koji je pitao zwerka za madjarsku, takodje sam uporedjivao i dosao do zakjucka da se eventualno ispalti uzimati samo ogromne dijagonale, znaci ono 46+ inca i to jeeva mozesh da budesh dobar 100 jura, za ovo manje sve jedva mozesh da preteknesh 30tak jura, a nalazio sam i modele koji su jeftiniji kod nas, shto je sve po meni suludo.kada sracunas cimanje i cinjenicu da nemash garanciju.

Poenta je da i kod nas moze da se prodje povoljno ako se ne kupuje u tehnomaniji, winwinu i tako tim toboz velikim radnjama, cene variraju do100jura znaci cisto sisanje ovaca i navlacenje. Na kraju sam uzeo neki 42" lg... kod emmija.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Па да је уштеда 30 еура онда то тржиште не би постојало :)

ево овде овај

Samsung ue40eh5450 кошта 480е код сегединаца....код нас су цене од 610 до 680е :)

Ne zaboravi da uracunash i 50 jura za gasolin:)

I sad si ti matori ubo neki akcijski modea koji mozda nije za qrac, a kad uporedish 20 razlicitih modela dobicesh malo relaniju sliku. Mislim, valjda je normalno da znash shta hocesh da kupish pa da to trazish:p:)

Али ја причам о томе да се не исплати ићи колима тамо само због једног тв-а :) Него да се узме тв од тих дистрибутера...поготову што кад идеш сам повраћај пдв-а не добијаш одма већ следећи пут кад улазиш у Мађарску :)

Nene, matori, ti pricash suprotno i kontrirash meni:p;)

U nekim prodavnicama mozesh odmah, raifaisen ima neke fore takodje , ja sam uzimao povrcaj ove dine i na aerodromu odmah, tako da ne mora bash da se ceka toliko...

Edited by Urgh

Када путујеш авионом онда добијаш одмах :) али кад идеш колима онда не :) Може и одмах али онда банка узима веееееееееелику провизију :)

@sini: ja sam to preko drugara, i uzimali smo obojica, pa ću ga pitati za kontakt

http://www.tehnomani...e-32eh5300.html dao sam 310e, evo pogledao i datum kad sam dao pare, sredina avgusta, znači pre dva metra dana, kad je tv bio još skuplji, sećam se da sam poredio sa tehnomanijom i da je bio preko 60k, nešto sitno. Doneli mi na kuću inače, tako da teško da se ne isplati

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Pazi, ako neko donosi na noge i to, onda je i 50e ok razlika, šta te briga. Doduše ima taj "problem" garancije i ostvarivanja prava na istu, ali je to "manje bitno".

Ja sam samo preneo ono što sam čuo iz prve ruke, upravo od tih koji dovlače televizore, da se tu nešto promenilo u međuvremenu (nisam baš obraćao pažnju, ne zanima me TV sada) i da više nije takva "banja" kao što je bila.

• 3 weeks later...

Је ли може без тастатуре да се сурфује на смарт тв-у ?:)

и да ли може било која вирлес тастатура ?

На нету нађох да може лоџитекова мк220 :) Има ли неко овде искуства ?

Edited by Kal1mero

Znam da neki modeli mogu da se povezu sa smartphone-ovima, potreban ti je samo app na telefonu ofc... Koji je televizor u pitanju?

How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas?
It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it.

Nisam uspeo nista da nadjem za taj model, ali burazer ima Samsung TV i Galaxy, i povezuju se najnormalnije...

Sad citam komentare na netu, i ispada da postoje dve verzije tog Smart Hub-a i od toga zavisi, i izgleda da je ovo povezivanje sa telefonom moguce tek od serije 6300 pa navise, nemam pojma koliko je to tacno.

Aplikacija ovako izgleda, tako da ako to uspes da nadjes, sigurno bi ti bilo najzgodnije...

How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas?
It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it.

Ja sam probao tu aplikaciju s telefonom i radi najnormalnije, a lakse je kucati na njemu, plus sto je uvek negde pri ruci. Meni je veci problem sto su mi te smart aplikacije toliko spore da se najcesce zavrsi na tome da sednem za komp ili telefon i pogledam sta mi treba na netu. Moj je D6530, doduse mozda je na E seriji bolje, ali ne verujem nesto...

Heghlu'meH QaQ jajvam

Ali mi je potpuno retardirano da na jebenom telefonu sve radi kako treba i to onom od 200evra, a da u televizore od 600-700eur stavljaju takva sranja. Ja sam sticajem okolnosti uzeo tv koji ima i smart, prvenstveno mi je bila ideja da ima 3d, a nije bilo onog modela ispod koji ima 3d a nema smart. Ali zato sad smart pljujem gde god stignem :-)

Edited by Zwerko

Heghlu'meH QaQ jajvam

• 2 weeks later...

ajde neka bumperica...

dakle, hvala vudi za onaj sto si predlozio odma, sto si rekao da ste vi uzeli, dakle, moze i jeftinije, totalno je nebitno kakav/sta posto ide u dnevnu sobu ii meni je totalno nebitno. al ae dima usb prikljucak ako se ikada ovi moji nakane da gledaju neki film :)

moze i do 25k recimo...

Samo da ti kažem da na jeftinijim modelima ta reprodukcija sa USB-a nije sjajna, često su probirljivi oko formata (recimo voze samo filmove koji imaju Xvid video i MP3 audio, a takvih filmova je na netu sve manje), plejbek nije gladak kao sa samostalnih plejera i podešavanje titlova najčešće ne postoji. Bolje kupi HDMI kabl i spoj sa kompjuterom.