Jump to content

TV


manager

Recommended Posts

  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nego je najbolje da kupi katodni TV u 2012. godini, tako je.

Inače Prva, RTS i još nekoliko televizija uveliko puštaju analogni signal spremljen za 16:9 ekrane (odnosno svoju izvornu 16:9 sliku sabiju u 4:3 okvir za analognu TV, pa se to posle na wide televizoru fino razvuče po površini i bude normalna 16:9 slika, takozvani anamorfički widescreen) a pošto matori roditelji ionako ne znaju šta je rezolucija, bitno je da je slika velika.

Elem, Stanko druže, ja imam ovaj (s tim što je tad bila akcija pa je koštao oko 26 hiljada) i zadovoljan sam, za te pare je super. Ima dva HDMI ulaza, možeš da isteraš i sliku i zvuk s kompa putem istovetnog HDMI kabla, a ima i USB pa može da pušta slike, muziku i filmove direktno s fleša (samo DivX-ove doduše).

http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--televizori/-elin-televizor-lcd-32-hd-ready.html

Link to comment
Share on other sites

Moja logika je slična - za te pare možeš da uzmeš neki 32", uzmi bilo koji, tj ne gledaj marku nego vidi šta ti više odgovara od ulaza, zgodno je to kad pušta sa USB-a i sl. Vidim da na Tehnomaniji ima čak za nekih 33-34 hiljade i LED 32", možda i o tome treba razmisliti, bolje su boje i bolji uglovi gledanja.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Vecina tv-ova sada nudi i usb divx support. Ja sam skoro kupio neki wissen. Full hd, divx na usb-u.... Mada primetio sam da sada vecina tvova ima slican meni, a brandovi neki levi. Kao da se stanca sve u kini i onda po potrebi nalepi hd ready ili full, broj ulaza i izlaza, usb itd. A moj tv je cenom bio oko 33k.

LocalLoadHigh=1

DMABufferSize=64

Link to comment
Share on other sites

Kao da se stanca sve u kini i onda po potrebi nalepi hd ready ili full, broj ulaza i izlaza, usb itd.

Jok nego će svako da razvija svoju varijantu od nule i izmišlja toplu vodu :)

U većini slučajeva unutra je isti računar (ili makar ista arhitektura), isti ili kompatibilan softver, različiti su samo panel i školjka. A taj računar unutra ne košta ni 50 evra. Plaćaš panel i brend.

Edited by voodoo_
Link to comment
Share on other sites

Pa i stanca se u Kini sve :) tako to ide - odes u fabriku u Kinu, odaberes koji oces dizajn, koji panel, koje prikljucke, kazes im koji ti je brend, narucis neku minimalnu kolicinu tipa 10.000 kom, platis i za mesec dana ti stigne kontejner na adresu. Da neko ima para za bacanje mogao bi televizore pod brendom "posisajte mi djoku da pridaje". Tako je radio CT sa svojim Crypton brendom, tako radi Weg koji je isto domaci i sl.

Sustina je da su svi ti Elin, Fox, Vox, Weg i ostali manje-vise istog kvaliteta samo treba po mogucstvu pogledati upaljen model koji oces da kupis, za svaki slucaj...

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Ciljao sam na masinu unutra. Zato sam i rekao da se samo lepi sta je potrebno. Masina je verovatno neki jad i beda, da taman moze neki divx da pusti. Ovo sa turcima znam.A sto se tice stancanja, odavno je poznato da bukvalno bilo koji komad elektronike mozes da narucis u kini. Kazes sta hoces i sta ti treba, a oni ti kalkulisu cenu i lepe brand.

LocalLoadHigh=1

DMABufferSize=64

Edited by DEFUSE.nogga
Link to comment
Share on other sites

neki predlog za skuplji TV, do 85 000 din ?

Da li uzeti neki samsung 40" ili za slicnu sumu LG 42" ,ima gomila modela cija se oznaka razlikuje u samo jednom broju ili slovu i stvarno boli glava od toga ;//

Video sam

http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--televizori/samsung-televizor-led-lcd-ue-40es5500.html

i

http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--televizori/lg-televizor-led-lcd-42ls570s.html

na par mesta sam procitao cool komentare za njih...

takodje ne znam da li uzimati 3D model,nacuo sam nesto da ce LG da daje 5 god garancije uskoro ili je cak mozda i pocelo...bitno mi je da mogu da ga povezem na laptop/bocnem USB i da pusti sve moguce sa njega (koliko sam citao neki 3d modeli cesto pustaju filmove bez zvuka zato sto ne podrzavaju taj format or smting ):P

Ako je neko skoro kupovao nesto slicno i ima vise XP-a sa materijom neka da neki savet da se ne zajebem :)

UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!!

Link to comment
Share on other sites

Druže moj,ja bih ti savetovao da kupiš nekog mađara za duplo manje pare a za ostatak keša da se lupaš sve nogama u dupe! Ovi naši deeeeru kožu sa leđa i kažem,mađarski samsunzi su duplo jeftiniji. Oglasa koliko hoćeš...

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2

Edited by endbringer
Link to comment
Share on other sites

omg!!! Es5500 560 e :)

citao sam o toj kombinaciji o kupovini od ,,madjara,, ali nisam nikad razmisljao o tome i gledao cene ali ovo izgleda predobro,samo da se nadje neki provereni,ozbiljan prodavac...

Edited by SunshineFML`

UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!!

Link to comment
Share on other sites

uzeo ja od madjara za 300e samsung 32"

u principu svejedno je od koga kupujes (samsung) jer je garancija globalna

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Čuo sam da više ta šema nije toliko dobra, dal' su skočile cene u Mađarskoj ili šta god, ali prosto nije više toliko isplativo.

A ovaj link ti ne radi :)

Ja sam doduše ispao iz tog fazona sa TV-ovima, samo znam da je ovaj fazon sa Smartom što fura Samsung meni bezveze, beskorisna stvar tj. dodatak.

Link to comment
Share on other sites

ja sam uštedeo skoro duplo na svojoj 32" Samsung Smart TV (series 5, ne znam sad tačno oznaku) pre mesec dana, tako da teško da to više ne radi :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...