Jump to content

TV

manager

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

[roflmao] прĐČĐŸ Đ·Đ° ОЎДју ĐŽĐ° сД ŃƒĐ·ĐŒĐ” тĐČ ĐŸĐŽ 22 ĐžĐœŃ‡Đ° Đ° ĐŸĐœĐŽĐ° Đ·Đ° рупу Đ·Đ° тĐČ Đ°Ń…Ń…Đ°Ń…Đ°Ń…Đ°Ń…Đ°Đ°Ń…Đ°

ĐĐ”ĐŒĐ° Â Đ±ŃƒĐŽŃƒŃ›ĐœĐŸŃŃ‚Đž бДз ĐžŃŃ‚ĐžĐœĐ”.

Za dve hiljade viơe mogao si imati petnes santima veću dijagonalu :(

Osim ako nije moglo zbog rupe

tai fai, moroni :D

ali lik koji tamo radi imao je slicnu konstataciju, kao, uzmite ovaj za 2.500din vise, ali je mnogo veci...

kada je cuo o cemu se radi, samo mi je sapnuo 'sto su stariji to su tezi' i prokomentarisao kevi 'ako ne moze da stane, skraticemo tv!'

:D

Aj da ne otvaram novu temu, pa da roknem ovde jedno pitanje.

Matorci su uzeli neki filipsov tv i cimaju me da im namestim kanale, pustio sam da ih automatski nadje i prekopirao na fles, e sada jel postoji neki program za to namestanje na kompu ili cu morati sve rucno na daljincu :( inace radi se o .bin fajlu. Znam da sam negde ranije gledao i nalazio, ali da me jebes ne mogu sada...

Aj da ne otvaram novu temu, pa da roknem ovde jedno pitanje.

Matorci su uzeli neki filipsov tv i cimaju me da im namestim kanale, pustio sam da ih automatski nadje i prekopirao na fles, e sada jel postoji neki program za to namestanje na kompu ili cu morati sve rucno na daljincu :( inace radi se o .bin fajlu. Znam da sam negde ranije gledao i nalazio, ali da me jebes ne mogu sada...

Ne postoji univerzalni editor za .bin fajlove, jer svaki proizvodjac pravi taj bin prema svom nekom nahodjenju. Ja sam tu opciju iskroristio kad sam hteo da bekapujem kanale pre neke premetacine i onda sam uradio restore sa .bin fajla i to je radilo kul. Nazalost mislim da ne postoji varijanta gde ces editovati fajl na kompu pa ga uploadovati na tv, tj moraces prvi put rucno da namestis raspored kanala.

Heghlu'meH QaQ jajvam

ĐˆĐ”ĐŽĐœĐŸ пОтањД :) ĐżĐŸĐČĐ”Đ·Đ°ĐŸ ŃĐ°ĐŒ ĐșĐŸĐŒĐż са ŃĐŒĐ°Ń€Ń‚ тĐČ-ĐŸĐŒ :) И ĐŸĐș ĐżŃƒŃŃ‚ĐžĐŒ Ń„ĐžĐ»ĐŒ прДĐșĐŸ алл ŃˆĐ”Ń€ ĐżŃ€ĐŸĐłŃ€Đ°ĐŒĐ° алО ĐșĐ°ĐșĐŸ ĐŽĐ° ĐżŃƒŃŃ‚ĐžĐŒ Đž тОтл ?:)

Đ°Ń…Đ°ĐŒ ĐœĐ” ĐŒĐŸĐłŃƒ тОтл ĐŽĐ° ŃƒĐ±Đ°Ń†ĐžĐŒ ĐŽĐŸĐș Ń„ĐžĐ»ĐŒ ОЎД алО Đ°ĐșĐŸ га стаĐČĐžĐŒ у осто Ń„ĐŸĐ»ĐŽĐ”Ń€ ĐŸĐœĐŽĐ° ћД ĐŽĐ° пушта :)

ĐŸŃ€ĐŸĐ±Đ»Đ”ĐŒ јД Đ±ĐžĐŸ ŃˆŃ‚ĐŸ ĐŒĐž у алл ŃˆĐ”Ń€ Ń„ĐŸĐ»ĐŽĐ”Ń€Ńƒ ĐœĐ” проĐșазујД ĐœĐžŃˆŃ‚Đ° ŃĐ”ĐŒ ĐŒĐșĐČ Đ°ĐČĐž отЮ Ń„ĐŸŃ€ĐŒĐ°Ń‚Đ° Đž ĐŸĐœĐŽĐ° ŃĐ°ĐŒ ĐŒĐžŃĐ»ĐžĐŸ ĐŽĐ° ĐœĐ” ĐŒĐŸĐłŃƒ ĐŽĐ° ŃƒĐ±Đ°Ń†ĐžĐŒ прДĐČĐŸĐŽ у осто Ń„ĐŸĐ»ĐŽĐ”Ń€ :)

ЈД лО то ĐŽĐ”ĐŽĐžĐœĐŸ ĐżŃ€Đ”Đ·ĐžĐŒĐ” ĐżĐŸŃ‡ĐžŃšĐ” са Đ  Đ° Đ·Đ°ĐČршаĐČĐ° са ĐŸĐșфДлДр ?:)

Edited by Kal1mero