Guest Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 nemoj ništa više da drkaš dok ti ne legne ta plata, pa onda pokušaj da dižeš keš direktno ili da plaćaš u prodavnici Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 (edited) Lesko daj slike prateceg vokala! Edited July 21, 2012 by zexinho Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 (edited) Slabo ima njenih slika po netu, bas sam i ja trazio. Evo neke, pa koliko mozes da vidis, 'bem li ga. i ovde na njihovom profilu mozda nadjes par http://www.facebook.com/pages/SARS/81702580626 Edited July 21, 2012 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Sinoc na jednoj zurci sretnem cak tri rurovca, i to nije bila Cokina :D Punyza, Wudu-a, a treci mi je misterija :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 (edited) Bravo, Kroky! Ja video Dunju iz autobusa, izgleda zrela za udaju Edited July 21, 2012 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Sreo sam mekejleba, nisam mu se javio I josh nekog njegovog ortaka shto igra u Kolinu, koji je samo prishao ortaku i meni i pocheo neshto da nam pricha.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Vracam se ja sa rejva jutros oko pola 6, i ispred sava centra prolazi BMW 6-ica, kabriolet, sa tablicama BG W T F Unutra, dve celave gorile na prednjem sedistu i 3 sisate kurve na zadnjem, od toga jedna onako se naguzila i sedi na naslonu sedista da joj svi vide bulju I muzika naravno tresti nesto tipa halid beshic i tako to СРБИЈА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 I protiv dece partijskih funkcionera, a Coko kompleksu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Nisam pokusavao da podignem jer imam nekih desetak dolara i to drzim cisto da mi racun bude aktivan (gase ga automacki ako je duze vreme na nuli). Samo sam proveravao stanje. Nego lecice mi uskoro zadnja plata a necu da mi pare budu zaglavljene. A ta banka posluje samo u Wyomingu i Nebrasci i brine me ako budem morao nesto licno na licu mesta da odradim :/ Pokusacu da podignem sutra Sasvim normalno. U Srbiji ne radi provera stanja stranih kartica, kao ni napolju srpskih kartica. Ja sam na to navikao vec. Pare opusteno mozes da dizes i trosis. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Nisam pokusavao da podignem jer imam nekih desetak dolara i to drzim cisto da mi racun bude aktivan (gase ga automacki ako je duze vreme na nuli). Samo sam proveravao stanje. Nego lecice mi uskoro zadnja plata a necu da mi pare budu zaglavljene. A ta banka posluje samo u Wyomingu i Nebrasci i brine me ako budem morao nesto licno na licu mesta da odradim :/ Pokusacu da podignem sutra najbolje da ce drasko da ti dopusti da dizes pare iz inostranstva,strani placenice gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 ne, to je dobro, povoljno utiče na spoljnotrgovinski bilans. draško bi zabranio da se pare iz ovdašnjih banaka podižu u inostranstvu. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Drasko bi zabranio da se ribe odavde jebu sa strancima podrska od mene za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Pa da ali je isto tako drasko protiv toga da drzavljani srbije imaju devizni racun u inostranstvu. Philosoraptor? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Basket i pivo sa rurovcama. Priceless. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 ko su te rur ovce i jel si sprco? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Jesam. Viću i Kilija :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Otkrio sam sebi novi letnjevečernji hit - lozovača i voćna salata. Gutalj loze, pa bocnem lubenicu, gutalj loze pa bocnem breskvu, pa dinju malo i tako... :D E da, ssi kmij У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Može biti i da je problem u tebi. Man the fuck up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Vudu drill sergeant level 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 vudu drill sergeant level vudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 glupe komplikovane zene When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Žene su proste do jaja, pitanje je samo šta ti hoćeš u životu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 glupe komplikovane zene nisu komplikovane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 lesko jebeni precar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 dobri su who see momci.... stalno su ih bed kopijevci pominjali, a nikad se nisam iscimao da nesto slusnem... ckeam da mi srede radnu dozvoli amerikanci, i izgleda dolazim u srbiju u septembru. ne mogu preboleti da necu biti u srbiji za leto.... adooo moja :'( danas otisao da igram basket tu negde u brooklinu, i gledam mali crnac se igra sa mojom loptom na sporednom kosu. i onako mali smekerski, pocne da hoda van terena dok sam ja pikao 5 na 5 sa ostalom hudovskom bratijom. ja reko aj valjda ce da cirkne vodu pa ce da se vrati... pogledam opet... mali vec na kraju parka. sprint za malim...kad sam ga stigao izgovor "ja mislio to moja lopta"... dobar je mali....misli da je mare siso vesla pozdravite mi adu, i onu mlazchinu u vis, i basket terene, i punu autobusu stanicu, 88micu.... koje je to bogatstvo imati sve ove stvari.... znam ljude, koji ne vide poentu da se vracaju u svoje zemlje, odu kuci smore se na dva dana. privilegija je detinjstvo u tom gradu, znati te ljude, "i kad ode svet u kurac sve kad krene po zlu i kad ne bude do jaja ovde bice barem kul"... ja sam srecan chovek. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts