Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

za koji minut; faktor vremena jer je usmeni i malo ih polaze, faktor mogucih tehnickih problema, itd.

btw, bubica je previse pro, vec vidim sebe kako opravdavam koriscenje iste na random ispitu samom sebi najretardiranijim razlozima :]

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

dobar :D

mada nisam mislio na oet u onom postu...

a i sto se tice integraljenja preko bubice, uradio sam drugaru jedan od tezih integrala iz matematike, ceo zadatak, wolfram alpha ---> vise smsova, proslo :)

SVE JE MOGUCE KADA CVRSTO VERUJES U TO

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

On 9/5/2012 at 9:54 AM, trooper said:

"integraliti" se kaže "integrate" btw. Ali sam siguran da je Dule to znao nego nas troluje!

Па да, само сам истоково са српског на енглески:) Исто важи и за акрос д баг!

Ево, сад сам Трупси са занимљивих слика, ''није није знам ја да пишем англикански'' [:D]

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

On 9/5/2012 at 10:24 AM, trooper said:

loše si istokovao :P Istokovanje po kanonu podrazumeva prevođenje svake reči zasebno bukvalnim prevodom. Integraliti -> integrate, preko -> across -> bubice -> bug ! :)

Али ја сам отишао још даље у истоковању, у томе је фора:) Па нисам превео ''интегралити'', него сам превео узео интеграл као именицу, па сам онда источки направио кастом глагол ''to integral'' :)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ma stvar je maaaalkice dublja.

Sa profama i strucnjacima s faksa radim vec 2 godine skoro na projektu energetske efikasnosti. To je ovo po cemu se trubi po vestima u poslednje vreme... energetski pasosi, licence za energetsku efikasnost itd. Mi radimo na istrazivackom projektu koji je uvod za sve to. Uglavnom, pare su jako dobre, a profesorka je caletova ortakinja, rade zajedno vec 20 godina u struci, i za te pare koje dobijam od tog posla... cinim joj uslugu u principu (posto mi je ona i nabacila posao), tako da nije frka bas tolika... ali ono, ne radi mi se preterano :)

Get smart or die dumb!

On 9/5/2012 at 2:24 PM, Pesma-mrtve-dece said:

Ma stvar je maaaalkice dublja.

Sa profama i strucnjacima s faksa radim vec 2 godine skoro na projektu energetske efikasnosti. To je ovo po cemu se trubi po vestima u poslednje vreme... energetski pasosi, licence za energetsku efikasnost itd. Mi radimo na istrazivackom projektu koji je uvod za sve to. Uglavnom, pare su jako dobre, a profesorka je caletova ortakinja, rade zajedno vec 20 godina u struci, i za te pare koje dobijam od tog posla... cinim joj uslugu u principu (posto mi je ona i nabacila posao), tako da nije frka bas tolika... ali ono, ne radi mi se preterano :)

Ja sam pitao da li je moguće da su 'studenti mnogo glupi'??? Jbt, nismo mi završili pre 150 god; ne sećam se nešto da su mi knjige i skripte bile preteške za čitanje ili sl. Za cca. 10 godina smo dobili komplet generacije idiota?

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Faks je drzavni Arhitektonski Fakultet u Beogradu, predmet Arhitektonske Konstrukcije 1 i 2.

Kolko sam ja skapirao iz price, davali su ispit gde je palo boga oca ljudi, a onda su u sledecem roku za 2 nedelje dali identican ispit samo sa promenjenim rasponom konstrukcije, gde su ponovo svi pali.

Kapiram da je to onaj shljam sto protestuje u oktobru mesecu za skolarine, bodove itd, sto preko godine ladi muda.... nisam znao da su u tolikom broju da profesorka (kojoj je ovo fazon 15ta generacija studenata) hoce da dumbdown-uje predavanja, haha.

Get smart or die dumb!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...