f4ts0 Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 koje ludilo na rts1, iz rusije s ljubavlju ( film ne draskove razglednice) pa vrtoglavica You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 bio 3 dana u mokroj gori, zlatiboru i obilazio taj kraj. kajmak, jebote ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 kajmak, lepinja i rumene seljancice, a? :D tesko je Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 samo da prijavim da sam jeo u dajneru i da mi i nije ostavio neki omg efekat mesto samo po sebi odskace previse od okoline(gde i ne bi odkakalo), hrana je solidna i lepa na izgled, cene su previsoke i lik koji je "kuvar" izgleda kao da je izasao iz popravnog dva sata ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Sta si jeo? Ja idem vec 2 dana za redom, i skroz mi je ok mesto. Jeo sam Cheese or Cheese, i Big Bang i odlicni su. Stoji da su cene previsoke. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Ahahahahahahhaahha, 345 dinara hambureger, ahahaahahaaaahahahhaa ... ha ... ovde za te pare 2x140 za ista DVA hamburgera plus zborno dodaci i 0,25l Cola da isperes grlo. A da, placa se atmosfera ... jel to znaci da mogu kelnericu za dupe da djapam dok se autenticno ponasam ofc? Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Vidis da ti ulazu ljubav u tih 345 dinara Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 има у земун пољу пљеска за 100 динџи. ја је јео бар 10 пута и још сам жив Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Ja sam jeo za 70 dinara davno na autobuskoj stanici Gornji Milanovac, meso je pristojno dok im je kupus kao isran Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 gde ima dobra komplet lepinja u bgu? The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 samo da prijavim da sam jeo u dajneru i da mi i nije ostavio neki omg efekat mesto samo po sebi odskace previse od okoline(gde i ne bi odkakalo), hrana je solidna i lepa na izgled, cene su previsoke i lik koji je "kuvar" izgleda kao da je izasao iz popravnog dva sata ranije Ne brini se nista. Kad svratis u NS idemo na pravu 'ranu :) "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 prijatno bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 posle ravno 23 sata puta, evo mene u Rovinju. Prosao sam celu Hrvatsku obalu od pocetka do kraja. Nisam jos stigao nista da vidim ovde, ali nadam se da ce vredeti ovaj Rovinj tolikog truda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Ahahahahahahhaahha, 345 dinara hambureger, ahahaahahaaaahahahhaa ... ha ... ovde za te pare 2x140 za ista DVA hamburgera plus zborno dodaci i 0,25l Cola da isperes grlo. A da, placa se atmosfera ... jel to znaci da mogu kelnericu za dupe da djapam dok se autenticno ponasam ofc? samo da zapljunem da je pekar sisa jer mi nije odgovorio na pitanje od pre dve tri nedelje o lokaciji pekare. no sta je tu je, zato sam isao u biblioteku, balkan, srce. bas mi je falila pekara. inace 345 za hamburger jeste skupo, ali sta da se radi. ja sam proslu radnu nedelju svaki dan jeo kineze u chaosu, pomesamo kolega i ja i izadje me 370 za realno malo hrane. ali se zato najedem skroz lepo i klopa je ooddlicna. jebiga, ko oce da ustedi neka kuva :) plus ovi kinezi su sjajni You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 gde ima dobra komplet lepinja u bgu? kod zlatiborca je ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Sta si jeo? Ja idem vec 2 dana za redom, i skroz mi je ok mesto. Jeo sam Cheese or Cheese, i Big Bang i odlicni su. Stoji da su cene previsoke. i ja i ortak smo bas uzeli cheese or cheese. kazem opet, stvarno je dobra hrana ali je premala za tu cenu. racunajuci da smo uzeli i kisele vode pored toga, za tih 400 dinara moze ozbiljna hrana da jede na raznim drugim mestima i da ti ostane i za nesto slatko Ne brini se nista. Kad svratis u NS idemo na pravu 'ranu :) PAE Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Kad smo kod hrane, jeo sam nedavno u Mikanu tamo kod Sremske blizu Zelenjaka, iznenađujuće dobra hrana i povoljne cene s obzirom da se radi o restoranu u strogom centru.Jedino što ne rade nedeljom jebiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 jeste mikan je olskul i super je You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 (edited) Mikan i davna 2004ta. Dobra stvar je sto su otvorili tu letnju bastu. Edited July 29, 2012 by rbds i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Al bih sad sadžgao ćevape na kajmaku, Nada Macura bi se prevrnula u grobu (da nije živa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 ovako će da se okrene u stolici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 posle ravno 23 sata puta, evo mene u Rovinju. Prosao sam celu Hrvatsku obalu od pocetka do kraja. Nisam jos stigao nista da vidim ovde, ali nadam se da ce vredeti ovaj Rovinj tolikog truda. svrati u opatiju na putu nazad ako vec nisijao ima neki sladoled u opatiji od rafaelo kugli, genuine, uf al bi sad legao The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Krenou do radnje da uzmem neki sok i prolazim pored komsije koji pece rakiju. Sedeo kod njega 10 min, popio tri onako s'nogu i vec mi udarilo u centar za ravnotezu. Ono je otrov jebote :( "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Peče rakiju na 35 stepeni, jebe se njemu što Bosna ima 25 km mora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts